DIREKTE-TIL-DIG HIFI

HiFifreaks blev startet af få simple grunde tilbage i 2007. Avancerne i hi-fi branchen er tårnhøje, og servicen er ikke tilstrækkelig god. HiFifreaks mål er at ændre dette, ved at sætte nye standarder indenfor service og billige konkurrencedygtige priser. Derfor valgte HiFifreaks at gå DIREKTE-TIL-DIG og nedsætte prisen med den normale forhandleravance. I stedet for at have en stor flot butik, der kun gør vi skal tjene mere på tingene, har vi valgt et koncept med lave direkte-til-dig priser.

Idéen bag HiFifreaks kom fra Thomas Sillesen og Daniel Nielsen. Både Daniel og Thomas har hele deres liv haft stor interesse i alt hi-fi. De forskellige baggrunde og kompetencer teamet besidder, har gjort det muligt at skabe en synergi i jagt mod det fælles mål.

HiFi-freaks blev i 2021 opkøb af Best Will LTD, og indgår nu i en større koncern. 

Vi importere selv alle varer – Lave direkte-til-dig priser til dig!
Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre.
Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål.
Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!

 

Ingen butikker – Prøv hjemme ved dig selv!
Vi har sparet de store store butikker, som er fyldt med medarbejdere for at kunne give dig bedre priser. Men det betyder ikke at vi hos HiFifreaks har glemt hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.
Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved fortrydelse betaler vi også returfragten.
Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr.

Kvalitets mærker – Nøje valgte mærker
Hos HiFi freaks har vi valgt en lang række mærker, som vi selv kan stå indefor og vi mener der er bedst value for money.

Audiolab.
Klassisk engelsk mærke, som levere lyd der er helt uhørt i den prisklasse med fokus på stereo.
Specielt deres D/A konvertere og Cdafspillere har år efter år modtaget årets produkt priser. Blev nedsat ved introduktion med op til 48%.

 

Kimber Kable
High-end amerikansk kabelproducent. Blev nedsat ved introduktion med op til 35%.

QUAD
Britisk high-end der er specielt kendt for sine elektrostatiske højttalere, men har også et bredt udvalg af forstærkere, cdafspillere mm. 

Mission
Klassisk engelsk mærke, som levere lyd der er helt uhørt i den prisklasse med fokus på højttalere.
Blev nedsat ved introduktion med op til 48%.

 

Wharfedale
Klassisk engelsk mærke, som levere lyd der er helt uhørt i den prisklasse med fokus på højttalere.