Wharfedale EVO 4.C Centerhøjttaler

Wharfedale EVO 4.C

Wharfedale EVO 4.C

Lagerstatus: På lager

Sendes I morgen hvis det er bestilt inden 16 timer and 3 minutter!


Pris: 5.299 kr

Special Price 3.999 kr/StkEVO 4 serien er den nye efterfølger til den populære Reva serie. Alle Evo 4 højtalerne er udstyret med den nye AMT bånddiskant, der giver en meget detaljeret lyd.

* Påkrævede felter

+ -


Wharfedales nye EVO 4 serie er skabt på baggrund af den omfattende forskning og udvikling, som gik forud for tilblivelsen af deres flagskib ELYSIAN.

 

EVO serien låner meget af teknologien, som bliver brugt til ELYSIAN. Bl.a. den nyudviklede AMT diskant, som resulterer i en radikalt anderledes måde at reproducere de højeste frekvenser på. AMT diskanten bidrager til en fantastisk luftig og dragende oplevelse, samt et stereoperspektiv, som er præcist og tredimensionelt.

 

Et andet nyudviklet element er den nye soft dome mellemtone enhed. Wharfedale har valgt at gå med denne type enhed for at skabe det perfekte samspil med AMT diskanten. Deres nye mellemtone spiller lineært fra 800hz til 5kHz! Integreringen mellem enhederne i EVO er med til at give en utrolig livagtig og naturtro gengivelse af alleelementer.

 

Basenhederne består af flettet kulfiber. Et materiale, hvilket er perfekt for til formålet. Her er lethed og stivhed et af nøgleelementerne for at skabe det perfekte stempel til de allerlaveste frekvenser. Kabinettet på Evo serien er en sandwich konstruktion, hvor man benytter flere forskellige træsorter, som presses sammen. Herved elimineres en stor del af kabinettets egenresonans.

 

Kabinettet er desuden udført i et buet design, hvilket bidrager med større stivhed samt eliminering af interne stående bølger, som ellers vil forvrænge og farve lyden på en uhensigtsmæssig måde. Tilsvarende teknologi fra ELYSIAN er desuden det unikke SLPP-basreflekssystem, som nu er integreret i EVO 4.
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Wharfedale
Vægt 20.4000
Typ 3-vejs højtaler
Lådkonstruktion Basreflex
Känslighet 90 dB
Impedans 4 Ohm
Frekvensomfång 45Hz-24kHz
Recommended amplifier power 25 - 150 Watt
Diskant 55x80mm AMT bånddiskant
Mellanregister 1 x 50mm Silkdome
Baselement 2 x 150 mm
Högtalaranslutning Bi-wire
Mått (HxBxD) (HxBxT) 250 x 750 x (340+10) mm