Wharfedale Crystal 4.3 System

Wharfedale Crystal 4.3

Wharfedale Crystal 4.3

Lagerstatus: På lager

Sendes I morgen hvis det er bestilt inden 15 timer and 9 minutter!


5.999 kr /System


Restparti! Anmeldt i tyske LITE Magazin, og fået top karakter (Testet til en pris á 5200,-).

* Påkrævede felter

+ -


  • Komplett system

  • Bra i test!

  • Kompakt

  • Dynamisk ljud

  • Soft-dome tweeter

  • Kevlar mellanton

  • Kräver förstärkere

 Anmeldt i tyske LITE Magazin, og fået top karakter

 

"Surround Sættet Crystal 4 fra Wharfedale er i alle henseender helt over det niveau, der forventes til prisen! Takket være teknologi hentet direkte fra højere modeller af den britiske producent scorer 5,0 systemet topkarakter og kan sammenlignes med udstyr af høj kvalitet. Meget fint håndværk og ikke mindst fremragende lyd. Selvom om bassen ikke helt kan kompensere behovet for en subwoofer, efterlades man ganske tilfreds – især i små til mellemstore rum takket være systemets åbenhed og præcision."

 

Læs hele testen her. 

(På tysk)

 

 

Sæt bestående af: 

 

2stk. Wharfedale Crystal 4.3 Gulvhøjttaler

2stk. Wharfedale Crystal 4 Bookshelf

1stk. Wharfedale Crystal 4 center

 

 

 

Musikalitet, dynamik og balance i lydgengivelsen, er nogle af de vigtigste faktorer, som godt hifiudstyr bør have. Wharfedale Crystal serien er en entry-level højttalerserie, som nøjagtigt kan gengive en klar og dynamisk lyd med den velkendte britiske varme klang. Bygget med et buet kabinet, der forstyrrer dannelsen af stående bølger indeni og forbedrer spredningen fra enhederne for at sikre, at lyden fordeles gennem rummet.

 

Kevlar enheder!

Kevlar er det valgte materiale til lavfrekvensenhederne i Wharfedales førende produkter. Det er let, stift og stærkt. Selv i deres entrylevel Crystal 4 bruges der premium vævet Kevlarenheder bas- og mellemtone. (100mm basdriver på Crystal 4.1-bogreol og en 125mm middriver på Crystal 4.3 gulvmodel). Kombineret med Wharfedales avancerede motorsystemer og egen produktion for at garantere den højeste kvalitet, leverer Crystal 4 systemet, tale med klarhed, kraftig bas og god dynamik til filmen.

 

 Basenhed af Polypropylene!

Crystal 4.3-gulvmodellen benytter en ekstra basenhed, og igen gør intern produktion det muligt at bruge nye teknikker for at sikre den bedst mulige ydeevne. Da polypropylenenheder ofte kan forvrænge under stress, har Wharfedales ingeniører brugt en specifik teknik til at reducere denne effekt. Der anvendes en speciel varm komprimeret vævet polypropylen, hvor tilpassede polypropylenfibre tilsættes i en matrix af termoformet polypropylen. Dette resulterer i en meget stærkere enhed og dermed nedsættelse af forvrængning, selv ved store udsving!

 

Optimeret spredning!

Crystal 4-serien indeholder også Crystal 4.C centerhøjttaleren. Muligvis vigtigste højttaler i et surroundsystem, der er ansvarlig for ca. 60-70% af dialogen og lydsporet. Softdome diskanten, som ses i alle Crystal 4-modellerne sikrer en god spredning, og tillader at flere i stuen kan opleve det samme lydspor.

 

 Wharfedale har designet højttalere siden 1932. De oprindelige designs af grundlæggeren Gilbert Briggs blev lavet til musikalitet og ydeevne, og medens mange har ændret sig med hensyn til teknologier som materialer og produktionsmetoder, har Wharfedales ingeniører opretholdt en lignende tilgang til Crystal 4 designet.

 

Drama! 

Crystal 4-serien er udviklet til spænding - især til film og musik. Systemet leverer tyngde og dynamik, der normalt er forbundet med langt dyrere hjemmebiografsystemer. Fremragende højfrekvenser og en velafrundet og kraftig bas -hovedsagelig takket være deres velprøvede driverteknologi.

 

Crystal 4-sættet fås i sort eller hvid! Crystal 4.1 har også en bag plade med vægbeslag.Produkt anmeldelser

 "Surround Sættet Crystal 4 fra Wharfedale er i alle henseender helt over det niveau, der forventes til prisen! Takket være teknologi hentet direkte fra højere modeller af den britiske producent scorer 5,0 systemet topkarakter og kan sammenlignes med udstyr af høj kvalitet. Meget fint håndværk og ikke mindst fremragende lyd. Selvom om bassen ikke helt kan kompensere behovet for en subwoofer, efterlades man ganske tilfreds – især i små til mellemstore rum takket være systemets åbenhed og præcision."Læs hele testen her.

(På tysk)

Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Wharfedale
Vægt 0.0000
Typ Hemmabiosystem
Lådkonstruktion Basreflex
Känslighet (4.3 golv) 88dB (4.1) Sat 86dB (4.C) Center 89dB
Impedans
Frekvensomfång Golv 50Hz - 20kHz ±3dB / - Satellite 75Hz - 20kHz ±3dB / Center 70Hz - 20kHz ±3dB
Bass extension 45Hz (-6dB)
Recommended amplifier power 20-150
Diskant Soft-Dome
Baselement Vävd PP
Bas/Mellanregister Kevlar
Högtalaranslutning Single-wire
Mått (HxBxD) Golv 922 x 205 x 255 mm / Sattelit 382 x 225 x 280mm/ Center 495 x 280 x 260mm
Bluetooth Nej