ÅBENT I PICKUP POINT : Vi har åbent i vores Pickup point alle dage frem til nytår for afhentning mellem: 10:00 og 20:00 - Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.


Lagerstatus:
2 stk. på lager i KastrupAntal: stk 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret!
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi gør det bedre end købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!Marantz NR1607 sølv (B-stock)

RESTPARTI. Meget få styk tilbage. 


Diskret, men magtfuld!

 

Seneste skud på stammen fra NR serien er NR1607.

En højkvalitets 7.2 AV-receiver, der optager minimal plads. Med kraftige diskrete power transistorer på alle 7 kanaler, leverer NR1607 forbløffende kraft og klarhed fra et kabinet, som er bare lidt mere end 10 cm højt.

Den perfekte receiver til dig, som ønsker en hjemmebio, men som helst ser den store og klodsede surroundreciever væk.

NR1607 byder - trods sin størrelse - på et overflødighedshorn af muligheder.

 

 

Fordyb dig i fantastisk 3D-surroundlyd med NR1607, som byder på Dolby Atmos og DTS: X.

Begge formater er bygget på objektbaseret surroundlyd med evnen til at køre lofthøjttalere, og leverer den ultimative 3D lydoplevelse.

 

 

Forberedt til fremtiden!

NR1607 er udstyret med en avanceret video sektion, der er fuldt kompatibel med den nyeste HDMI 2.0a og HDCP 2.2 standard på alle 8 HDMI-indgange. Med 4K UltraHD i 60 Hz, 4: 4: 4 Pure Color sub-sampling, High Dynamic Range (HDR), 21: 9, 3D, og BT.2020 pass-through på hver indgang, er NR1607 klar til 4K Blu-ray-afspillere, set-top-bokse og andre 4K Ultra HD-kilder. Desuden kan NR1607 opskalere SD materiale til 4K Ultra HD, og puste nyt liv i dine foretrukne ældre kilder.

Fuld trådløs tilslutning via både Wi-Fi og Bluetooth, med dobbelte antenner til at sikre et stabilt signal. Stream din favorit musik via AirPlay, Bluetooth, Spotify Connect eller fra en lokal netværksharddisk. Der er fuld understøttelse af high-res lydformater.


Eco-funktion for strømsbesparelse!

NR1607 er udstyret med et on-screen Eco meter. Det er muligt at bruge receiveren i strømbesparende tilstand, enten ved at reducere den maksimale udgangseffekt eller ved at skære ned på ressourcerne til mere beskedne funktioner - og alle uden nogen effekt på den fremragende lydkvalitet.

 

Nyeste HDMI 2.0a standard og HDCP 2.2.

Med 8 HDMI-indgange, herunder en placeret på forsiden til hurtig tilslutning af videokilder eller computer, har NR1607 en avanceret videosektion, som understøtter den nyeste HDMI 2.0a specifikation, herunder 4K Ultra HD 60 Hz video, 4: 4: 4 Pure Color, High Dynamic Range (HDR), 21: 9, 3D, og BT.2020 pass-through understøttelse på alle indgange.


Det er også understøttelse for HDCP 2.2, som giver mulighed for UHD kopibeskyttet materiale, hvilket gør den klar til næste generation af 4K Blu-ray-afspillere, set-top-bokse og 4K Ultra HD streams og downloads. Videoprocessoren kan også opskalere SD og HD-video til 4k Ultra HD. ’

 

 


Indbygget Bluetooth og Wi-Fi

Til brug med Bluetooth og Wi-Fi (2,4 / 5 GHz) er NR1607 udstyret med en avanceret dual antenne for stabil og fejlfri streaming, selv i overbelastede bymiljøer.


Opret forbindelse via dit Wi-Fi-netværk eller med LAN kabel og nyd din yndlingsmusik fra streaming-tjenester som Spotify Connect, eller vælg mellem tusindvis af internet radiostationer fra hele verden. AirPlay giver en øjeblikkelig trådløs forbindelse til din iPod, iPhone og iPad, Mac OSX computere og andre enheder, der kører iTunes.  

NR1607er også i stand til at streame din musik fra PC og NAS-enheder via hjemmenetværket. Via Marantz Remote App, (Android og iOS) kan du styre din NR1607 med din smartphone eller tablet.

 

High-Resolution Audio

Oplev den utrolige verden af high-res lydspor.

NR1607kan afkode AIFF, FLAC og WAV filer på op til 24-bit / 192 kHz, plus ALAC / Apple Lossless op til 96 kHz / 24bit, samt SACD DSD2.8MHz og 'Double DSD 5.6MHz. Du kan afspille disse filer via frontpanelets USB-port eller streame dem til NR1607 fra netværkskilder. Du kan også lytte til andre populære filtyper, som f.eks MP3. NR1607 understøtter også afspilning uden pauser, så du kan holde festen kørende uden afbrydelser.

 

Dolby Atmos / DTS: X

Dolbys revolutionære Atmos teknologi gør op med det kanal-baserede lydmix brugt i årtier, til fordel for et mere avanceret, objektbaseret lydmix, hvilket giver lydstudiet evnen til at placere lyden, hvor som helst i det tredimensionelle rum. Nu kan du nyde denne prisbelønnede teknologi i hjemmet med NR1607, som har mulighed for at tilslutte et 5.1 højttalersystem plus fire ekstra lofthøjttalere eller Dolby Atmos-certificerede højttalere med opadrettet lyd for den ultimative biografoplevelse. Sammen med Dolby Atmos dekodning er NR1607 er også udstyret med Dolby TrueHD tabsfri dekodning og andre Dolby Digital formater, og selvfølgelig understøttes der også konventionelle 5.1- eller 7.1-kanals set-ups.

 

DTS: X er også udstyret med et objekt-baseret lydmix, og giver mulighed for lofthøjttalere til at levere en fantastisk surroundoplevelse. Sammen med DTS: X-dekodning har NR1607 også understøttelse for DTS-HD Master Audio og andre DTS-formater.

DTS: X vil blive tilgængeligt via en fremtidig firmwareopdatering.Marantz AVR Remote App


Designet fra bunden af!

Marantz AVR Remote er en helt ny app til iOS og Android enheder, der vil give dig en hidtil uset grad af kontrol over den seneste generation af Marantz netværks receivere. Sammen med mange nye funktioner, er grafik og brugerflade blevet komplet omskrevet.

Styr de grundlæggende funktioner i dit Marantz produkt, som lydstyrke, input og indstillinger. Med en ny ’liggende’ kontrol skærm til tablet-enheder kan du nemt gennemse og navigere gennem dine musiktjenester eller den personlige digitale musiksamling med lethed, og samtidig have ’Afspilles nu’ information samt albumcovers på et enkelt skærmbillede.


 

 

Smart Kontrol

Via HDMI CEC (Consumer Electronics Control), som er på de fleste nyere Smart TV, er det muligt at styre NR1607 med tv'ets fjernbetjening. Du vil have mulighed for tænde og slukke for både forstærker og tv på samme tid og styre volume og inputs m.m via tv’ets fjernbetjening.

 

Avanceret rumkorrektion: Audyssey MultEQ

 

Via den medfølgende målemikrofon og mikrofonstativ måler Audyssey MultEQ alle højttalerne i din hjemmebiograf under opsætningen inklusiv subwooferen, og derefter lægges flere højpræcisions DSP filtre på som tager højde for rummets akustik. Alt dette er med til at give en jævn frekvens respons og gør samtidig op med mange af de akustiske udfordringer man oftest møder i en almindelig stue.

 

 

Dobbelte subwooferudgange

En enkelt subwoofer kræver optimal placering i rummet for den bedste bas respons. Afhængigt af dens placering, kan den lavfrekvente respons på de vigtigste lyttepositioner være ujævn og med hørbare peaks og fald. NR1607 understøtter to subwoofere, som kan bruges forskellige steder i rummet. Disse vil udjævne den lavfrekvente respons, for en mere præcis bas i hele rummet.

 

Multi-Source / Multi-room

Uanset hvad din families underholdningsbehov er, kan NR1607 levere, hvad der er brug for. Du kan nyde 5.1-kanals surroundsound i stuen, og samtidig spille stereolyd fra en anden kilde, i en anden del af huset. Du skal blot tilslutte et par stereohøjttalere til multi-rums udgangene.

 

 


Farvekodet højttalerterminaler!

For let installation, er NR1607 udstyret med en vandret række af højttalerterminaler i premiumkvalitet. Alle er farvekodet i et system, som indeholder et sæt matchende kabel-etiketter for at sikre, at du let kan tilslutte alle højttalere korrekt.

 

 

 

Easy Set-up, og nem i brug! 

NR1607indeholder en let forståelig grafisk brugerflade på skærmen, som guider dig gennem set-up processen for, at sikre en korrekt konfiguration. Dens fremragende Setup Assistant og Quick Start guide sikrer dig en nem vejledning, opsætning og optimering af vigtige indstillinger for den bedst mulige lydkvalitet.

 

 

 

Ekstern kontrol 

NR1607har en række muligheder for kontrol og kompatibilitet med 3. parts produkter og brugerdefinerede integrationsløsninger. For fjernbetjenings kompatibilitet med andre komponenter, er der et remote input og output på bagpanelet, sammen med en 12V trigger. NR1607 kan sættes op og drives af en hjemmecomputer via netværks IP-kontrol (via kablet LAN eller Wi-Fi), og er også udstyret Crestron Connected og Control4 SDDP (Simple Device Detection Protocol) til hurtig og nem integration.Specifikationer

Number of Poweramps

7

Power Output (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.08% 2ch Drive)

50 W

 

Power Output (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.05% 2ch Drive)

-

Power Output (6 ohm, 1 kHz, 0.7% 2ch Drive)

70 W

 

Power Output (6 ohm, 1 kHz, 10% 1ch Drive)

100 W

 

Metal Front Panel

-

System Remote Control

RC024SR

 

Pre-Programmed / Learnable / LCD Display

- / - / -

Power Consumption in W

250

 

Power Consumption No-Sound (ECO ...on/off) in W

30 W / 40 W

Standby Consumption in W

0.2

 

CEC Standby Consumption in W

0.5

Network Control On Consumption in W

2.7

 

Maximum Dimensions (W x H x D) in mm 440 x 105 x 376 (440 x 173 x 376 with antenna vertical)
 

Weight in lbs.

18.3

 

HEOS Multi-room and Streaming

-

Network Audio Sharing

o

 

Lossy formats: MP3 / WMA / AAC

o / o / o

Lossless formats: FLAC / ALAC / WAV

o / o / o

 

Lossless formats: FLAC HD 192/24 / WAV 192/24 / ALAC 96/24

o / o / o

DSD Audio Streaming

up to DSD5.6

 

FLAC HD 192/24

o

WAV 192/24

o

 

ALAC 96/24

o

Gapless Playback

o (FLAC, WAV, AIFF, ALAC, DSD)

 

AirPlay Audio Streaming

o

Internet radio

vTuner

 

Spotify Connect / Pandora / SiriusXM*

o / o / o

Compatible with Remote APP for Smart Phones

Marantz 2016 AVR Remote

 

Compatible with Remote APP for Tablets

Android / iOS / Amazon Kindle

Ethernet Ports

o

 

Wi-Fi

o

Bluetooth

o

 

HDMI Inputs: Back / Front

7 / 1

HDCP2.2 Support

o

 

HDMI Outputs: Main / Zone

1 / -

Video Conversion Analog -> HDMI

o

 

Analog to HDMI Scaling

up to 4K 30/25/24

HDMI to HDMI Scaling

up to 4K 30/25/24

 

GUI Overlay on HDMI

o

HDMI: 3D / 4K / CEC / ARC / InstaPrevue

o / o / o / o / -

 

3D Signal Pass-Through

o

4K Signal Pass-Through / Scaling / GUI Overlay

o / o / o

 

HDMI Pass-Through in Standby Mode

o

Picture Adjust / Noise Reduction

o / o

 

CEC

o

DSD Audio Capability

-

 

Audio Return Channel

o

Auto LipSync

o

Auto Speaker Setup by Microphone

Audyssey MultEQ

 

FL Display

1 line

 

       

 

Graphic User Interface - GUI

Advanced

ISF Certification

o

 

GUI Languages

3

Setup Assistant

o

 

Smart Select

o

Firmware Update by Network / USB

o / o

 

Variable Cross Over

o

Optimized Bass Redirection

o

 

Bass Sync

-

ECO Mode

o

 

Auto Power off

o

Sleep Timer

o

RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 10, 20 og 30 måneders rentefri, gebyrfri og oprettelsefri finansiering!

0% oprettelse - 0% gebyr - 0% ÅOP!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!

GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20