ÅBENT I PÅSKEN : Vi har åbent i vores Pickup point mellem: 10:00 og 17:00 påske lørdag, søndag og mandag. Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.

Effektforstærker / For-forstærkere

De fleste hifi-entusiaster - eller andre med hang til god lyd - ved godt, at forstærkeren er selve “hjernen” bag den gode lyd i et anlæg. Men det er nok de færreste, der er bekendte med, hvad effektforstærkeren egentlig er for en størrelse. Inden vi imidlertid dykker længere ned i brugen af effektforstærkere, er det relevant at forstå de 2 andre typer af forst&ael .....

Effektforstærker / For-forstærkere

De fleste hifi-entusiaster - eller andre med hang til god lyd - ved godt, at forstærkeren er selve “hjernen” bag den gode lyd i et anlæg. Men det er nok de færreste, der er bekendte med, hvad effektforstærkeren egentlig er for en størrelse. Inden vi imidlertid dykker længere ned i brugen af effektforstærkere, er det relevant at forstå de 2 andre typer af forstærkere som der findes - nemlig den integrerede forstærker og forforstærkeren.


Den integrerede forstærker er den komplette forstærker, der både indeholder effektforstærker og forforstærker i selvsamme kabinet; dette er typisk også den mest kompakte og prisvenlige type forstærker. En forforstærker er derimod et slags “kontrolcenter”, hvor man bl.a. kan skrue op og ned for volumen, men den er afhængig af effektforstærkeren før, der kan komme signal ud til højttalerne. Effektforstærkeren kan også benyttes sammen med en integreret forstærker - kriteriet er bare at den skal have en ‘pre-out’ udgang. Der findes også separate effekt- og forforstærkere, som man kan tilslutte sit integreret anlæg; dette er dog typisk er en dyrere løsning, men lyden kan til gengæld også blive mere brugerdefineret. Hos HiFifreaks finder du en masse hifi-effektforstærkere, hvor fællesnævneren for dem alle er den høje, gode kvalitet.   

Boost dit nuværende anlæg

Med en effektforstærker kan du booste dit stereoanlæg, så du drager meget mere nytte ud af din forstærker. I musikkens verden - nærmere betegnet i guitaristens verden - kan guitaristen nøjes med en forstærker, et jackstik og en guitar. Men uden brug af diverse effekter i form af: delay, reverb, kompressor, chorus og overdrive, kan den rene guitarlyd nogle gange mangle lidt dybde og resonans. På samme måde kan en forstærker - uden brug af en effektforstærker - mangle diverse effekter og fylde. En effektforstærker er - sagt på en anden måde - medvirkende til at facilitere effekterne og lydkvaliteten betragteligt  

Effektforstærkere i den suveræne kvalitet

Med en effektforstærker fra HiFifreaks er du garanteret en mesterlig auditiv oplevelse; noget som uden tvivl vil kunne forbedre lyden af dit yndlingsmusik og yndlingsfilm. Et eksempel på én af vores kvalitetsbevidste effektforstærkere er vores Marantz MM7055, som er en effektiv 5-kanals effektforstærker. Denne effektforstærker kan med lethed håndtere de højeste frekvenser fra SACD - Super Audio Compact Disc. Yderligere vil du med denne effektforstærker få en eksakt tonal balance med en tilsvarende præcis båndbredde, ligesom du også får alt fra XLR-udgange, Marentz’ sikre kontrolsystem, DC triggers, medfølgende remote mv.    

Hvis du yderligere er til verdensklasse lyd, så er vores Earthquake Cinenova Grande flagskibet du ikke må gå glip af. Earthquake Cinenova Grande har længe været én af de mest kraftfulde multikanals effektforstærkere på markedet. Med en såkaldt kanalbro implementeret anvender den 1.500 watt på 8 ohm, hvilket giver en ekstraordinær lydoplevelse. Derudover blev der - i forbindelse med tilblivelsen af forstærkeren - udviklet 3 helt nye teknologier som denne effektforstærker besidder.  

Ved at scrolle ned på siden her, kan du endvidere gå på opdagelse i vores brede udvalg af effektforstærkere. Har du spørgsmål? Så kan du hurtigt få svar på tiltale ved at skrive til os i chatten eller ringe til os på: 72 19 00 45.

SPAR 1700,-

Marantz MM7025

Marantz MM7025
MM7025 er den ideelle to-kanals effektforstærker med en kæmpe effekt på 140W RMS i 8 ohm per kanal. Brug den i dit AV setup for at give dine frontkanaler et seriøst boost elle ..

Mere information

Før: 6699,-/stk
4999,-/stk

Marantz MM7055

Marantz MM7055
MM7055 er en fem-kanals effektforstærker der benytter high-end teknologi og er bygget ind i et stabilt og solidt chassis. Den leverer dundrende 140W RMS i 8 ohm til hver af kanalerne, og med en ..

Mere information


7999,-/stk

Marantz MM8077

Marantz MM8077
Ren effektforstærker. Den perfekte makker til enten AV7701 eller AV8802   Udviklet til den ultimative musik og film oplevelse! Marantz MM8077 er en 7-kanals effektforst& ..

Mere information


12999,-/stk

SPAR 12000,-

Marantz AV8805

Marantz AV8805
The versatile Marantz AV8805 pre-amplifier redefines the audiophile home cinema and music listening experience with an unprecedented 13.2 channel processing capability, and support for virtually any ..

Mere information

Før: 34999,-/stk
22999,-/stk

Earthquake Cinenova 7

Earthquake Cinenova 7
Two years of research. Three new technologies. Earthquake Sound proudly presents the Cinénova 7 multichannel amplifier For years audiophiles have been asking for an amplifier rivaling the Cin ..

Mere information


24145,-/stk

SPAR 15546,-

Earthquake Cinenova Grande

Earthquake Cinenova Grande
The Legend reborn. The latest iteration of the legendary Cinénova Grande amplifier is a true tale of evolution.  Since its inception the Cinenova Grande reference platform has been th ..

Mere information

Før: 45545,-/stk
29999,-/stk

Marantz AV8802A

Marantz AV8802A
Udgået model. Så et rest parti. Vejl. pris er 32999,-!  AV8802A er udstyret med DTS:X, Dolby Atmos, HDCP 2.2 og HDMI 2.0a.  Marantz AV8802 Nørd-forums for Surround ..

Mere information


32999,-/stk


GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20