FÅ SENDT DIREKTE TIL DØREN ELLER AFHENT I KASTRUP
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender gratis til din dør · Vi har åbent mandag-fredag i vores Pickup point mellem 10:00 og 18:30.

Lagerstatus:
9 stk. på lager i Kastrup


Farve:
Knapper:


Antal: stk
 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret!
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi skider på købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!Densen B-800MK3 - Tuner

Radiobølger med ægte luftguitar
Med erfaringerne fra Densens indsigtsfulde teknologiske univers har Densen’s dygtige udviklere begået endnu en genistreg, da Densen udviklede den enestående musikalske B-800 tuner, der med sig i bagagen har den yderst vanedannende spilleglæde som sit altoverskyggende varemærke.

Fascinationen ved at lytte til nyt musik i æteren er noget, de fleste audiofiler har benyttet sig af, og glæden ved at opdage nye kunstnere og genrer, der kan udvikle sig til et livslangt fornøjeligt bekendtskab, vil de fleste nok nikke genkendende til.

Men kvaliteten skal også med for den moderne entusiast, der ikke blot lader sig nøje med middelmådig kvalitet og her kommer Densen’s forrygende sprudlende spilleglæde ind i billedet og tilbyder intet mindre end prikken over i’et, når der lyttes til radio og genererer derved ægte audiofile oplevelser uanset hvilken genre, man foretrækker at lytte til. Teknologisk er lydkredsløbene i B-800 udført som et Klasse A trin uden modkobling, med benyttelse af lasertrimmede modstande, specialfremstillede kondensatorer og transformatorer, alt sammen med det indfriede mål at sikre en lydkvalitet, der næsten overgå, hvad der er muligt med FM teknologiens begrænsninger.

B-800 mk 2 leveres naturligvis med RDS og det vil blive muligt at opgradere med DAB, sidstnævte er dog ikke datofastlagt for indeværende, men mere information herom vil naturligvis fremgå på hififreaks hjemmeside, når DAB modulet er klar til levering.

Alle Densens dyder går igen her og tilbyder foruden den begejstrende spillestil dyder som åbenhed, homogenitet, ægte 3D high-end egenskaber og ikke at forglemme en enestående dynamisk kontrast.

Derudover er tuneren yderst fintfølende og kan tune ind på selv svage stationer. Vurderer man B-800 udfra knapperne på fronten, kan man fejlagtigt få det indtryk, at indstillingsmulighederne er begrænsede. Men ikke kun har de fleste knapper mere end een funktion, også bagsiden indeholder indstillingsmuligheder for de justeringer man kun sjældent benytter i hverdagen.

Lydmæssigt gør B-800 mk2 hverdagen til en berusende festdag.

[PDF=What_Hi_Fi_Awards_2004_Densen_B_800.pdf/]What HiFi?: "it might be pricey, but the Densen more than justifies its niche status with a wonderful combination of build-quality and scintillating sound."[/PDF]

 


Specifikationer

Linje udgang:
1 sæt
Fastindstilling af stationer:
100
Strømforsyning:
20 VA, Kapacitet: 20.000 uF
Udgangstrin:
Klasse A forstærker uden modkobling
Mål(HxBxD):
440 x 310 x 64 mm.
Vægt: 7 kg.
Opgraderingsmuligheder:
DNRG ekstern strømforsyningsenhed og DAB modul(senere)

RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 12, 23 og helt op til 48 måneders rentefri finansiering!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et sæt Triangle Australe Ez

Skynd dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så deltager du i konkurrencen om at vinde et sæt Triangle Australe Ez, til en værdi á 27.998 kr. Tænk, hvis det blev dig!


    Jeg accepterer at tilmelde mig nyhedsbrev
  
  Vinderen bliver trukket 30/11-2017, og får direkte besked
GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20