FÅ SENDT DIREKTE TIL DØREN ELLER AFHENT I KASTRUP
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender gratis til din dør · Vi har åbent mandag-fredag i vores Pickup point mellem 10:00 og 18:30.

Lagerstatus:
9 stk. på lager i KastrupAntal: stk
 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret!
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi skider på købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!Sherwood DS-10 - Ipod docking station

DS 10 er en ipod doc, der tilføjer ny funktionalitet til din hjemmebiograf således at du efter tilslutning af de nødvendige kabler fra DS 10 til din A/V reciever får mulighed for i stort format at få glæde af din transportable lyd.

DS 10 udvider din hjemmebiografs funktionalitet ved, at du kan docke din ipod og dermed få glæde af din transportable musik på din ipod, der når det er tilsluttet en reciever, kan nydes i stort format med ægte Hi-Fi dyder til følge. Så ønsker du hurtigt og nemt at kunne nyde den musik, du medbringer på din ipod, bør du ikke snyde dig for muligheden for også at kunne konnekte den til din hjemmebiograf.

Kompatibel med enhver A/V reciever
DS 10 kan benyttes med en hvilken som helst A/V reciever og du behøver således ikke en Sherwood reciever for at kunne plugge ipod docken. Dog mister du muligheden for at tilslutte det smarte Sherwood digi-link, der gør det muligt at styre ipod docken fra et andet Sherwood apparat, dersom den tilsluttes med en ikke Sherwood reciever.

Lækre faciliteter
Ipod docken tilbyder en dedikeret fjernbetjening, der får betjeningen til at foregå som en leg og med den vanlige overskuelighed, der gennemsyrer logikken på alle Sherwoods betjeningsfaciliteter . Du kan også benytte din Sherwood recievers fjernbetjening til at styre ipod’ens basale funktioner, hvis du ønsker. Docken er videre kompatibel med en række modeller, der omfatter følgende :
• iPod touch
• iPod classic
• iPod nano (1.~3. generation)
• iPod (4.~5. generation)
• iPod photo
• iPod mini

Ipod docken oplader naturligvis din iPod, når den sidder i docken, således at den altid er klar til at tage med på farten.
IPod docken kan også tilsluttes en videodel, således at du får fuld on-screen navigation via din fladskærm, hvilket letter navigationen betydeligt og gør det hele til en visuel ’leg’.

DS 10 henvender sig til de, der ønsker at benytte deres iPod i deres hjemmebiograf, således at musik, der medbringes på farten, også kan få glæde af hjemmebiografens bedre og mere storladne lydkvalitet. Dermed tilføjes en ekstra facilitet til den moderne hjemmebiograf, som stadig flere ønsker at kunne benytte.Specifikationer

RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 12, 23 og helt op til 48 måneders rentefri finansiering!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et sæt Triangle Australe Ez

Skynd dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så deltager du i konkurrencen om at vinde et sæt Triangle Australe Ez, til en værdi á 27.998 kr. Tænk, hvis det blev dig!


    Jeg accepterer at tilmelde mig nyhedsbrev
  
  Vinderen bliver trukket 30/11-2017, og får direkte besked
GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20