FÅ SENDT DIREKTE TIL DØREN ELLER AFHENT I KASTRUP
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender gratis til din dør · Vi har åbent mandag-fredag i vores Pickup point mellem 10:00 og 18:30.

Lagerstatus:
7 stk. på lager i KastrupAntal: stk
 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret!
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi skider på købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!Densen FabelDAC

FabelDAC er designet til at blive monteret i det surround board slot der er på bagsiden af Densens B-110/B-130/B-150/B-175/B-250 og B-275.

 

Based på den kommende B-420XS CD Afspiller, lancerer Densen nu den nye FabelDAC indbygnings DAC, der kan indbygges I Densens eksisterende program af integrerede og for-forstærkere.

 

Fra FabelDAC går et fladkabel til DP Stikket internt i Densen forstærkeren, og man bruger på den måde stikket til RIAA boardet til FabelDACen. Det vil sige til strømforsyning og til at sende audiosignalet ind i forstærkeren.

 

Ved at lave FabelDACen til en indbygningsDAC sparer ejeren omkostningerne til kabinet og betaler kun for den selve DACen og man sparer signalkabel mellem DAC og Forstærker, og får en betydelig kortere signalvej.

 

FabelDAC har 2 indgange, som man kan vælge mellem, på en omskifter på bagpladen.

 

De digitale indgange er SPDIF coax indgange, som sikrer en excellent ydelse, med digitale kilder med coax digitale udgange, som f.eks Sonos afspillere og Logitec Squeezebox.

 

FabelDAC er på alle områder optimeret for perfekt performance. Det avancerede 4 lags teflon print indeholder blandt andet et skærmlag, der sikrer DAC og signal mod indstråling. De analoge trin, benytter Densens unikke modkoblingsfrie Klasse A teknologi. FabelDAC er baseret på DACen der benyttes i Densens nye B-420XS CD afspiller. Der er lagt et stort arbejde i at optimere signalvejen, så den er så kort som muligt, for at sikre så lidt negativ indflydelse på signalet som muligt.

 

Densens udviklingsteam har fokuseret på at skabe en DAC der ikke kun sætter nye standarder for prisklassen, men er I stand til at spille musik på en måde, der tillader lytteren at fokusere på musikken og glemme teknikken.

 

I FabelDAC er ikke kun de digitale og analoge trin perfektioneret. Strøm forsyningen er også perfektioneret. Den baserer sig grundlæggende på den strømforsyning der er forberedt til RIAA tilslutning I alle Densen produkter. Det vil sige en strømforsyning der er optimeret til fintfølende trin der skal have en støjfri forsyning. På selve FabelDAC sidder der yderligere reguleringer, så DAC og de enkelte analog trin har separate forsyninger, for at undgå interferens, og sikre at hver enkelt trin fungerer optimalt.  

 

FabelDAC benytter sig af de bedste komponenter I hele designet. Det indbefatter custommade kondensatoer, Vishay metalfilm modstande, goldbelagte RCA bøsninger med direct forbindelse til printet, og højkvalitets film kondensatorer.

 

Selve DACen er en ny type 24 bit/192Khz converter, der er monteret under en skærm box, for at undgå digital interferens med analog trinnene.

                                                         

Lydmæssigt er FabelDAC transparent, dynamisk, præcis, engagerende, musikalsk korrekt med et præcist stereoperspektiv, og evnen til at skabe en gengivelse så god, at man glemmer man lytter til en digital kilde. Prisen for FabelDAC er kr 3495,- Incl i prisen er montering hos Densen. I forbindelse med monteringen, vil ens forstærker blive gennemmålt og om nødvendigt kalibreret igen.

 

Som altid for et Densen produkt, er mottoet: Livet er for kort til kedelig Hi-Fi !Specifikationer

  • Digital input: 2 sets digital coax spdif.
  • Converter type: 24 bit/192KHz
  • Output stage: a non feedback design without local or global feedback.
  • 4 layer Teflon circuit boards
RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 12, 23 og helt op til 48 måneders rentefri finansiering!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et sæt Triangle Australe Ez

Skynd dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så deltager du i konkurrencen om at vinde et sæt Triangle Australe Ez, til en værdi á 27.998 kr. Tænk, hvis det blev dig!


    Jeg accepterer at tilmelde mig nyhedsbrev
  
  Vinderen bliver trukket 30/11-2017, og får direkte besked
GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20