ÅBENT I PICKUP POINT : Vi har åbent i vores Pickup point alle dage frem til nytår for afhentning mellem: 10:00 og 20:00 - Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.


Lagerstatus:   5+ stk på fjernlager. 2-5 dages leveringstid.Antal: stk 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret!
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi gør det bedre end købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!Welltempered Simplex MKII

Simplex er den nye lillebror, til den anmelderroste Welltempered Labs Amadeus. Simplex baserer sig på så principperne fra Amadeus, men til en lavere pris.

Simplex benytter sig af det leje som Welltempered Labs kalder ”Zero tolerance”. Det er en konstruktion der sikrer at vibrationer ikke forplanter sig fra lejet til pladetallerkenen, og videre til pickuppen.

 

Motoren er servokontrolleret, og monteret i et vibrationsdæmpende ophæng, for yderligere at sikre stabil gang uden indflydelse fra motoren. Bæltet er helt unik, idet det er en polyester tråd, med en tykkelse på 0,004 mm.

 

Tonearmen er selvfølgelig monteret på den golfbold, der er blevet så kendetegnende for Welltempered Labs. Golfbolden har den fordel, at den i sig selv er dæmpet, idet det indre er en form for gummi, der sikrer at vibrationer ikke forplanter sig videre.

 

Poul Ladegaards legendariske forskning vedrørende grammofoner er i øvrigt årsagen til at armen er dæmpet i silikone, for at sikre et perfekt Q, og dermed perfekt aftastning.

 

Pladetallerkenen er i akryl, mens basen er i træ. Endeligt er afkoblingen fra underlaget gennemført med Squash Bolde, som har den helt rette vibrationsdæmpende effekt.


Specifikationer

RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 10, 20 og 30 måneders rentefri, gebyrfri og oprettelsefri finansiering!

0% oprettelse - 0% gebyr - 0% ÅOP!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!

GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20