ÅBENT I PICKUP POINT : Vi har åbent i vores Pickup point i dag mellem: 10:00 og 17:00 - Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.


Lagerstatus:   5+ stk på fjernlager. 2-5 dages leveringstid.


Finish:


Antal: stk 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret!
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi gør det bedre end købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!Welltempered Amadeus

Den første grammofon i Amadeus serien har taget pressen med storm; fantastisk gengivelse, høj finish, og en lethed i den daglige brug, gør Well Tempered Amadeus til en helt unik gengiver.

Well Tempered Amadeus er en stor grammofon. 10 tommer arm, overstørrelse pladetallerken og en stor plint, gør den til en solid base for den seriøse entusiast, der vil have high end performance til realistiske priser.

Der findes dyrere grammofoner, men vi tvivler på der findes nogle der for alvor er bedre.

Komplet med arm og digital nåletryksvægt!

Historien bag:
Bill Firebaugh er vel den mest kendte designer af grammofoner, hvilket er naturligt, når man tænker tilbage på det banebrydende design der prægede de oprindelige Well Tempered grammofoner tilbage i firserne.

I en tid der var præget af håbløse flydende ophæng, der gik ud af justering efter lidt flytten rundt på værket, eller grammofoner der mindede mere om bådankre, som om det bare drejede sig om at lave grammofoner så tunge som muligt, kom den oprindelige Well Tempered Lab grammofon.

Baseret på Poul Ladegaards skelsættende arbejde for Brüel & Kjær, var den oprindelige Well Tempered et banebrydende produkt. Det geniale leje der ikke havde nogen form for ”slup”, den unikke tonearm med dens helt specielle oliedæmpning.

Det er første gang nogen virkeligt har gået videnskabeligt til værks med udviklingen af en grammofon, og resultatet udeblev ikke. Well Tempered fik den ene fantastiske anmeldelse efter den anden, og blev den mest nyskabende grammofon de sidste 30-35 år.

Som mange andre visionære designere, var Bill Firebaugh mere optaget af at skabe end at sikre sin forretning, derfor blev Bill Firebaugh snydt af sin tidligere partner, men er nu tilbage sammen med Frank Denson, der i sin tid var Well Tempereds New Zealand distributør. Frank Denson producerede selv Well Tempered i New Zealand på licens, da det ikke kunne betale sig at importere dem, grundet ekstremt høje afgifter.

Bill Firebaugh og Frank Denson er derfor gået sammen om at skabe en ny generation af Well Tempered grammofoner. Bill Firebaughs visionære nye designs, implementeret af Frank Denson, har givet nogle grammofoner der allerede høster fantastiske anmeldelser over hele verden.

The Absolute Sounds
As high-end turntables go, the Amadeus is inexpensive. And it offers so much of the optimum performance possible at any price that one can only think of it as a wild bargain. In fact, there are important aspects of performance that I think would be hard to equal elsewhere and perhaps impossible to exceed. Certainly no tonearm has a quieter bearing than pure damping, for example. And the quiet of the platter bearing is also essentially total. One could spend a lot more money, but I would listen carefully to the Amadeus first. It is something exceeding fine, far beyond its modest price.

Audio Enz:
There are plenty of expensive turntables out there and I can’t claim to have heard even a quarter of them. But I can say two things. The first is that the Amadeus sounds better than any turntable I’ve heard. The second is that, given its low price compared to many turntables, the Amadeus is the best value turntable out there. The quality of sound for the price is outstanding. The Well Tempered Amadeus is special. It’s one of those products that makes reviewing hi-fi so very exciting. The Amadeus is my product of the year.

De nye designs følger 100% op på Brüel og Kjærs banebrydende arbejde. F.eks er dæmpningen af tonearmen 0,5Q, som B&K foreskrev, iøvrigt som vel egenligt den eneste producent af tonearme. Dette har den fordel at side-bånds forvrængning reduceres dramatisk.

Lejet er lavet som et leje helt uden slup. Det betyder at man undgår de små vibrationer man har i normale lejer, med den støj det giver i gengivelsen.

Pladetallerkenen er i acryl, her med stor masse, for bedre inerti og dermed lavere wow og flutter.

Motoren er en lille DC motor, med en servo styring, for sikring at præcisionen.

Plinten er en sandwich konstruktion, der sikrer en fremragende dæmpning.

Det mest imponerende er imidlertid de tekniske målinger, de viser at Well Tempered vitterligt har formået at skabe en serie helt unikke pladespillere; således er målingerne for Rumble der jo viser hvor meget støj der er er for leje og motor helt nede på - 50db. Det er vel nærmest den laveste måling der i øjeblikket er foretaget på verdensplan...

Wow og Flutter er målingerne er lige så imponerende; mellem 0,03 og 0,04% (JIS), hvilket er under de 0,06% som forskning har vist man kan høre ved komplekse signaler.

Tonearmens unikke design gør at 2 harmonisk forvrængning også reduceres betragteligt, hvilket resulterer i en gengivelse der er så klar og tydelig, at man må undre sig. Alt i alt er Well Tempered Amadeus grammofonerne udtryk for en helt fabelagtig gengivelse, ikke kun til prisen, men uanset pris. At de så samtidig er nærmest latterligt billige i forhold til ydelsen, gør det jo kun endnu sjovere.Specifikationer

RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 10, 20 og 30 måneders rentefri, gebyrfri og oprettelsefri finansiering!

0% oprettelse - 0% gebyr - 0% ÅOP!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!

GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20