ÅBENT I PICKUP POINT : Vi har åbent i vores Pickup point alle dage frem til jul for afhentning mellem: Man-Fredag ml. 10:00 og 21:00, lørdag og søndag ml. 10:00 til 20:00
Få leveret inden jul: Bestil inden d. 21 december, og vi leverer inden jul! - Byt dine julegaver helt frem til d. 24 januar: Udvidet returret helt frem til d. 24 Januar.

Pladespillere

Pladespillere er i dag populære som aldrig før. Mange musikelskere - unge som ældre - har simpelthen igen fået øjnene op for pladespillerens helt unikke lyd, når først nålen fra pickuppen rammer vinylpladens rille; alene denne lille knitrende lyd er helt nostalgisk.   


Men vi skal faktisk ikke så forfærdelig mange år tilbage i tiden, før pladespilleren var et nærmest glemt oldtidsfund. Hos HiFifreaks har vores kærlighed til pladespilleren imidlertid altid v&aeli .....

Pladespillere

Pladespillere er i dag populære som aldrig før. Mange musikelskere - unge som ældre - har simpelthen igen fået øjnene op for pladespillerens helt unikke lyd, når først nålen fra pickuppen rammer vinylpladens rille; alene denne lille knitrende lyd er helt nostalgisk.   


Men vi skal faktisk ikke så forfærdelig mange år tilbage i tiden, før pladespilleren var et nærmest glemt oldtidsfund. Hos HiFifreaks har vores kærlighed til pladespilleren imidlertid altid været intakt, og derfor kan vi også tilbyde ét af Danmarks største udvalg af pladespillere.  

Historien bag pladespilleren  

Fonografen, som var forgængeren for grammofonen og pladespilleren, blev opfundet af Thomas Edison tilbage i 1877. På fonografen blev lyden optaget på en såkaldt voksvalse ved hjælp af håndsving. Men allerede 10 år senere blev grammofonen opfundet af tysk-amerikaneren, Emil Berliner, hvilket simplificerede afspilningsformatet markant.


Med tilblivelsen af grammofonen kunne lydspor nu blive indgraveret i vinylplader, ligesom at voksvalsen blev erstattet af en roterende skive. Det er mere eller mindre det samme princip, som ligger bag den moderne pickup pladespiller; der er selvfølgelig bare sket radikale forbedringer med hensyn til lyden. Således var fundamentet allerede dengang lagt for pladespilleren - og alle andre former for musikafspillere.

Pickup pladespillere frem for streamingtjenester

Som tidligere nævnt oplever pickup pladespilleren i disse år en renæssance. Denne renæssance skal nok ses som en slags modreaktion på den digitalisering, der er sket af fysiske musikmedier inden for de sidste 15 år.


Selvom diverse streamingtjenester nærmest har udkonkurreret CD’en, så er salget af vinylplader derimod i kraftig vækst. I stedet for at lytte til en masse playlister på diverse streamingtjenester vil folk altså i stigende grad hellere smække deres vinylplader på pladespilleren - og den udvikling hilser vi meget velkommen.

Find den rigtige pladespiller

Hos HiFifreaks har vi et bredt udvalg af forskellige pladespillere. Hvis du eksempelvis er på udgik efter en billig pladespiller, men samtidig gerne vil have kvalitet for pengene, så er Marantz TT-5005 det oplagte valg. Denne begynder-pladespiller har tilmed en indbygget phono forstærker, så den kan tilsluttes alle slags forstærkere med analoge indgange.  


Et andet bud på en pladespiller er Welltempered Amadeus. Denne er en ægte hifi pladespiller, som er skræddersyet til dig, som vil have én af markedets allerbedste pladespillere. Ydermere kan du finde vores flagskib inden for pladespillere, Welltempered Royale 400, som hører til blandt verdens bedste pladespillere. Designet på Weltempered Royale 400 er lettere nostalgisk med et retro særpræg, men lyden er helt ekstraordinær.       

Vælg den rigtige placering til din pladespiller

Når man først har investeret i en pladespiller, er det afgørende at placere denne et sted, så pladespilleren ikke vibrerer. Det optimale her vil være at placere pladespilleren på væggen - måske på en hylde som er lavet specielt til pladespillere, så man den vej igennem undgår at lyden “hænger fast” i gulvet eller i et andet møbel. Nogle pladespillere står på et fundament, som er lavet af granit, hvilket sikrer at lyden ikke bliver forstyrret af vibrationer.

SPAR 200,-

Music Hall Cork Mat

Music Hall Cork Mat
how mat works Instruments pop to life. Crackle is reduced. Vocals are clearer and more dramatic. The background is quieter, soundstage wider and deeper. How does this thing work? The secret is ..

Mere information

Før: 499,-/stk
299,-/stk

Marantz TT-5005

Marantz TT-5005
Mange af dine elskede vinylplader bliver aldrig udgivet på noget digitalt format, og derfor er en god pladespiller vigtigere end nogensinde. Det er derfor Marantz laver en fuldautomatisk, h&osla ..

Mere information


1199,-/stk

SPAR 600,-

Triangle by Pro-Ject

Triangle by Pro-Ject
Nyhed fra franske Triangle! Designet af Pro-Ject.   Pladespiller udviklet specifikt til Triangle i samarbejde med østrigske Pro-Ject. Den byder på en solid opbygning og et vib ..

Mere information

Før: 2699,-/stk
2099,-/stk

SPAR 1000,-

Music Hall MMF-2.3

Music Hall MMF-2.3
Music Hall's MMF 2.3 pladespiller leveres i 3 forskellige høj lakerede finish, Ferrari Rød finish, hvid eller sort. MMF2.3 bliver leveret med Music Hall's anerkendte Spirit MM pickup, Ca ..

Mere information

Før: 3699,-/stk
2699,-/stk

Music Hall MMF 1.3

Music Hall MMF 1.3
    Music Hall MMF-1.3   The music hall mmf-1.3 turntable sets a new benchmark for affordable audiophile turntables. A 3-speed belt driven turntable that comes complete with a tonea ..

Mere information


2999,-/stk

SPAR 2000,-

Music Hall MMF-5.3

Music Hall MMF-5.3
Music Hall var om nogen dedikeret til at lave analoge komponenter, selv i årene hvor Vinyler fik seriøse hug af CD / Streaming, hvilket i den grad den dag i dag skinner igennem. Mange &ar ..

Mere information

Før: 7499,-/stk
5499,-/stk

SPAR 1300,-

Marantz TT-15S1

Marantz TT-15S1
Kære analoge purister: Premium Range pladespilleren TT-15S1 er kommet. Den har et solidt acryl-chassis i et design der matcher Premium Range serien, en 3 cm tyk og tung akryl pladetallerken med ..

Mere information

Før: 9999,-/stk
8699,-/stk

SPAR 4000,-

Music Hall MMF-9.3

Music Hall MMF-9.3
Uden pickup   Music Hall mmf-9.3 er en rem trukket audiofil pladespiller som benytter sig af music hall s enestående 3 lags plint.  Det karakteristiske design isolerer lydproduktion ..

Mere information

Før: 14999,-/stk
10999,-/stk

Welltempered Simplex MKII

Welltempered Simplex MKII
Simplex er den nye lillebror, til den anmelderroste Welltempered Labs Amadeus. Simplex baserer sig på så principperne fra Amadeus, men til en lavere pris. Simplex benytter sig af det leje ..

Mere information


16999,-/stk

Welltempered Amadeus

Welltempered Amadeus
Den første grammofon i Amadeus serien har taget pressen med storm; fantastisk gengivelse, høj finish, og en lethed i den daglige brug, gør Well Tempered Amadeus til en helt unik g ..

Mere information


19800,-/stk

Welltempered Amadeus GTA

Welltempered Amadeus GTA
GTA tager Amadeus oplevelsen en tak højere op. Subchassiet er udført i special materialer, hvilket mærkes på vægten, finishen er lige en tak flottere, og den kommer sel ..

Mere information


26800,-/stk

Welltempered Royale 400

Welltempered Royale 400
    Make no mistake this is a significant piece of kit (Of necessity). The plinth is 636mm wide x 556 deep. It is 92mm thick excluding platter, tonearm and isolation feet. It weighs in at ..

Mere information


99999,-/stk


GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20