ÅBENT I PICKUP POINT : Vi har åbent i vores Pickup point i dag mellem: 10:00 og 17:00 - Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.


Lagerstatus:   5+ stk på fjernlager. 2-5 dages leveringstid.Antal: stk 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret!
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi gør det bedre end købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!Marantz NA8005 Sølv

STÆRKT begrænset restparti!


NA8005 er en perfekt tilføjelse til den nyligt introducerede Marantz 8005 serie bestående af PM8005 forstærkeren og SA8005 CD/SACD afspilleren.

Marantz står med lanceringen af NA8005 netværksafspiller og DAC atter klar til at udvide den musikalske horisont for nutidens digitale forbruger.

 

Bygget på teknologien bag den anerkendte referencemodel NA-11S1, tilbyder NA8005 nye niveauer af højkvalitets musik reproduktion for at imødekomme tidens krævende og dog samtidig prisbevidste audiofile.

NA8005 har det hele, specielt udviklet til at genskabe et fyldigt og fuldt spektrum af lyd fra alle de populære musikkilder tilgængelige idag. Den er udstyret med ethernet port for tilkobling til et hjemmenetværk.

 

Få adgang til tusinder af internetradio stationer og den populære streamingtjeneste Spotify Connect eller benyt dig af Apple’s AirPlay til at streame din egen musik fra iPhone, iPad, iPod Touch eller PC/MAC via iTunes.

 

Med sin DLNA 1.5 kompabilitet lader NA8005 endvidere musikelskere få adgang til deres lokale musik kataloger så som lokale netværksenheder (NAS), og afspille adskillige filtyper, inklusiv WAV, WMA, MP3, MPEG-4 AAC, FLAC og ALAC samt endvidere FLAC HD 192 kHz/24 bit filer og WAV 192 kHz/24 bit.


Slutteligt så understøttes Gapless for at levere den uspolerede nydelse ved live koncerter eller klassiske indspilninger.

 

USB indgange på både front- og bagpanelerne udvider den musiske horisont yderligere og tillader brugeren at nyde musik fra iPhone eller iPod via digital tilkobling

Frontpanelets USB type A indgang kan aflæse bærbare enheder eller USB storage enheder.


Mest bemærkelsesværdigt er bagpanelets USB-B indgang der tillader musikfiler lagret på PC eller lyd fra online musik-, video- og film- (streaming)tjenester at blive behandlet og afspillet via NA8005, for at sikre den bedst mulige lydkvalitet.

 

Ved afspilning fra en PC fungerer netværksafspilleren som et eksternt lydkort, og PC’en forbigår totalt dens egen lavere kvalitets lyd-elektronik. NA8005 kan afspille ethvert lydformat som computerens egen medieafspiller kan afspille, selv DSD det oprindelige filformat for SACD, i 2.8 MHZ og 5.6 MHz opløsning. Det er den mest direkte vej til at nyde fremragende, professionel kvalitet. Brugere kan endda også bekvemmeligt streame høj-opløsnings FLAC og DSD filer via netværksforbindelsen. Slutteligt fuldender digitale og coaxiale indgange den ekstreme forbindelses fleksibilitet.

 

Uanset hvor musikken er lagret kan brugeren altid nyde den i ukompromitteret renhed takket være NA8005’s high-class digital-til-analog konverter og unikke udgangstrin.

 

Lydkredsløbet udnytter Marantz’s eksklusive HDAM og HDAM-SA2 i en hybrid konfiguration for at opnå minimal støj og maksimal hastighed. Marantz’s ingeniører har fin-tunet afspillerens gengivelse af musiske detaljer og rumgengivelse ved at anvende grundig isolation og filtrering for at eliminere støj fra computere.

 

Marantz leverer endnu en milesten med introduktionen af den nye NA8005. Den er ikke blot ekstraordinært alsidig, men også ekstremt nem at betjene via dens store display eller med Marantz Remote App for Apple og Android.Specifikationer

RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 10, 20 og 30 måneders rentefri, gebyrfri og oprettelsefri finansiering!

0% oprettelse - 0% gebyr - 0% ÅOP!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!

GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20