ÅBENT I PÅSKEN : Vi har åbent i vores Pickup point mellem: 10:00 og 17:00 påske lørdag, søndag og mandag. Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.


Lagerstatus:
5 stk. på lager i KastrupAntal: stk 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret!
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi gør det bedre end købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!QUAD Elite QSP

Elite QSP bygger videre på skabelonen af den klassiske Quad Current Dumping teknologi ved fuldt ud at udnytte moderne audiofile-principper. Omfattende forskning i skærmingsteknik sikrer optimal styring af crosstalk og magnetfelter. Nye PCB-layouts, skærmede signalveje, specialfremstillede transformatorer og ekstra afskærmning for at beskytte forstærkerprints fra støj udefra. Alt dette bidrager alt til et overordnet design, som giver ren ydeevne og et fremragende dynamisk område.

 

På trods af sin relativt kompakte størrelse har Elite QSP masser af strøm til rådighed -140W pr kanal i 8 ohm og 250W i en 4ohms belastning, hvilket sikrer, at højttalere kan drives med lethed, herunder Quads klassiske ESL elektrostatiske højttalere. Med strøm og spænding i overskud er slutresultatet den ultimative lydkvalitet og varmen fra en fremragende klasse A-forstærker kombineret med grebet og kontrollen fra de bedste klasse A/B designs. Enkel, solid og stilfuld på ydersiden og djævelsk klog indeni.


En musikalsk oplevelse

Hver Elite produkt er designet til at levere den bedst mulige brugeroplevelse. Bygningen er solid, kontrollen er ligefrem og lyden nøjagtigt indstillet for at maksimere musikalitet. Den naturlige, uforstyrrede soniske skala, tempo og dynamik, der gjorde 99-serien så højt vurderet, forbliver intakt, gennemsyret med endnu større beslutsomhed for at kunne levere den mest fængslende musikalske ydeevne, samtidig med at der opretholdes yderst konkurrencedygtige priser i hele serien. Quad-produkter har altid været om den musikalske oplevelse, først og fremmest, og det har aldrig været bedre eksemplificeret end ved udførelsen af den nye Elite-serie.

  

Nøjagtighed og klarhed

Ved hjælp af audiofile-topkomponenter, højt specificerede transformatorer, multilagskredsløb og den mest avancerede software til rådighed, bygger designet på klassisk Quad-lyd med nøjagtighed og klarhed.

Indkapslet i et moderne aluminiumchassis med en overlegen legering og finish i dyb grå med et mattsort frontpanel, forbliver Elite oprigtig til Quads dristige, men stilfyldte design.

 

Current Dumping Topologi

Quads mest værdifulde gennembrud er stadig den metode, der eliminerer problemer forbundet med transistorforstærkere. Det giver en stabil ydeevne og udrydder behovet for finjustering af komponenterne under produktionen.

 

”Current Dumpning” teknikken har en højkvalitets low-output effektforstærker og en kraftig high-output effektforstærker. Den førstnævnte udsender et signal for at kompensere for fejl mellem indgangssignalet og signalet til højttalerne, medens sidstnævnte kontrollerer højttalerne til enhver tid og giver strømmen til at generere lyden. 

 Specifikationer

General Description Stereo Power Amplifier
Design Philosophy And Core Technology Current Dumping
Output Power 2 x 140W RMS, 8 Ohms
Gain 33dB
Frequency Response 10Hz - 29kHz (+/-1dB)
Total Harmonic Distortion <0.004% at 100W, 1kHz, <0.05% at 70W, 20kHz
Signal to Noise Ratio <108dB (20Hz - 20kHz) ref 140W
Damping Factor 230
Input Sensitivity (RCA) 760mV (for max output)
Input Impedance (RCA) 15 kOhms
Dimensions (H x W x D) 149 x 328 x 270mm
Weight 12.5kg
Finish Black
RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 10, 20 og 30 måneders rentefri, gebyrfri og oprettelsefri finansiering!

0% oprettelse - 0% gebyr - 0% ÅOP!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!

GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20