ÅBENT I PÅSKEN : Vi har åbent i vores Pickup point mellem: 10:00 og 17:00 påske lørdag, søndag og mandag. Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.


Lagerstatus:   5+ stk på fjernlager. 2-5 dages leveringstid.


Farve:


Antal: stk 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret!
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi gør det bedre end købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!Densen B-330+

 

Reference til ægte lavpris
Med B-330 bevæger vi os ind i den deciderede referenceklasse. B-330 leverer musikken yderst intenst, dramatisk involverende og med en finesse, der alene findes i blandt deciderede referenceforstærkere. Tonal korrekthed, punch og ægte drive er drevet ud i perfektion. B-330 kan med lethed drive enhver højttalerbelastning og evner i enhver sammenhæng at skabe et perfekt aftegnet holografisk lydbillede. ‘Soundstage’ præsenteres naturlig og med den kolossale autoritet enhver sand entusiast altid er efterstræber.

B-330 leverer 120 watt i 8 ohm og hele 240 watt i 4 ohm og har kraftoverskud nok til heftig rockmusik. Samtidigt præsterer den ekstremt afklaret ved selv lave lytteniveauer og den dynamiske kontrast ved disse erikke blot fornemme ; det er ægte referenceniveau. B-330 leveres med Den-Link tilslutning og variabel gain og er forbedredt for SAXO.

Effektfulde følelsesudbrud
Densen’s effektforstærkerserie består af 6 suveræne og perfektionerede effekttrin, der hver for sig repræsenterer og besiddder unikke lydkarakteristika og glimrende pris/kvalitetsforhold. Det designmæssige omdrejningspunkt er de smukke ‘slimlinede’ aluminiums kabinetter med samme dimensioner som Densen’s forforstærkere, tuner og Cd maskiner. Dette gør, at et Densen setup kan fremtræde hamonisk og uden at være dominerende i din stue på smukkeste og æstetiske vis.

Men bag det diskrete ydre findes teknologi, råstyrke og lydkvalitet i særklasse. De indre kvaliteter er således mindst lige så skelsættende som den yderst elegante ydre fremtoning.

Lyden fra Densen’s effektforstærkere er superhurtig og ultrapræcis og griber samtidigt fast i enhver højttaler og styrer og kontrollerer den med fast hånd således at musikken sættes fri - til glæde for lytteren. Derudover formår Densen’s effekttrin også at danne en kulsort baggrund bag musikken takket være fraværet af støj og langsommelighed, hvilket medvirker til at tydeliggøre, hvad der egentlig foregår i musikken. Effektforstærkerne har alle et helt usædvanligt godt mix af tonal afklarethed, dynamisk spændstighed og begejstrende spillestil, der gør det til en udpræget fornøjelse af lytte til al musik.

Alle Densen effektforstærkere leveres med Den-Link tilslutning og er forberedt for elektronisk delefilter (SAXO) i aktive systemer. På bagsiden er effektforstærkerene udstyret med en valgbar gain, der gør det muligt at samarbejde perfekt med enhver forforstærker og endda med CD maskiner med variabel output. Alle indgange og udgange er guldbelagte og modstande er Vishay metalfilm typer og printene udføres via robotter for opnåelse af en meget høj monteringspræcision.

Leveres narurligvis med livstids garanti for første jer.

 Specifikationer

Udgangseffekt:
2 x 120 W (8 ohm) / 2 x 240 W (4 ohm)
Højttaler udgange:
2 sæt
Strømforsyning:
750 VA, Kapacitet 110.000 uF, Frekvensområde (+0 -3 db): 2 hz - 400 khz
Gain vælger:
For let justering mellem aktiv og passiv forforstærker
Forberedt for Elektronisk delefilter (SAXO)
Mål(HxBxD):
440 x 310 x 64 mm.
Vægt:
15 kg

RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 10, 20 og 30 måneders rentefri, gebyrfri og oprettelsefri finansiering!

0% oprettelse - 0% gebyr - 0% ÅOP!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!

GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20