FÅ SENDT DIREKTE TIL DØREN ELLER AFHENT I KASTRUP
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender gratis til din dør · Vi har åbent mandag-fredag i vores Pickup point mellem 10:00 og 18:30.

Lagerstatus:
10 stk. på lager i KastrupAntal: stk
 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret!
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi skider på købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!Densen B-305 Anniversary

 
Chokerende meget musik for pengene
B-305 Anniversary Edition er kun lavet i 25 styk, og kun lavet i sort. Hver enkel enhed er udstyret med tekst på "Anniversary model no. 1 out of 25" på toppen af kabinettet. B-305 er også en væsentlig opgraderet version af den normale B-305. B-305 Anniversary, som er baseret på teknologierne og know-howet fra B-330, leverer en effekt på hele 80 watt i 8 ohm og 160 watt i 4 ohm. 

Den har implementeret samtlige Densen’s lydmæssige dyder, og man kan naturligvis være helt sikker på, at B-305 Anniversary er en af de mest musikalske effekttrin i klassen under 15.000 kr.

B-305 anniversary kan bi-ampes og den kan drive de fleste højttalere med en overraskende lethed uden at man oplever åndenød. B-305 anniversary er det musikalske valg i klassen og den fortjener at blive parret med en seriøs forforstærker der yder den retfærdighed.

Forstærkeren er udstyret med valgbar gain for at kunne fungere i et minmalistisk setup med CD med variabel volumen og alle ind - og udgange er naturligvis guldbelagte.Effektfulde følelsesudbrud
Densen’s effektforstærkerserie består af 6 suveræne og perfektionerede effekttrin, der hver for sig repræsenterer og besiddder unikke lydkarakteristika og glimrende pris/kvalitetsforhold. Det designmæssige omdrejningspunkt er de smukke ‘slimlinede’ aluminiums kabinetter med samme dimensioner som Densen’s forforstærkere, tuner og Cd maskiner. Dette gør, at et Densen setup kan fremtræde hamonisk og uden at være dominerende i din stue på smukkeste og æstetiske vis.

Men bag det diskrete ydre findes teknologi, råstyrke og lydkvalitet i særklasse. De indre kvaliteter er således mindst lige så skelsættende som den yderst elegante ydre fremtoning.

Lyden fra Densen’s effektforstærkere er superhurtig og ultrapræcis og griber samtidigt fast i enhver højttaler og styrer og kontrollerer den med fast hånd således at musikken sættes fri - til glæde for lytteren. Derudover formår Densen’s effekttrin også at danne en kulsort baggrund bag musikken takket være fraværet af støj og langsommelighed, hvilket medvirker til at tydeliggøre, hvad der egentlig foregår i musikken. Effektforstærkerne har alle et helt usædvanligt godt mix af tonal afklarethed, dynamisk spændstighed og begejstrende spillestil, der gør det til en udpræget fornøjelse af lytte til al musik.

 
 


Specifikationer

Udgangseffekt:
2 x 80 W (8 ohm) / 2 x 160 W (4 ohm)
Højttaler udgange:
1 sæt
Strømforsyning:
500 VA, Kapacitet 90.000 uF, Frekvensområde (+0 -3 db): 2 hz - 400 khz
Gain vælger:
For let justering mellem aktiv og passiv forforstærker
Forberedt for Elektronisk delefilter (SAXO)
Mål(HxBxD):
440 x 310 x 64 mm.
Vægt:
12 kg

RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 12, 23 og helt op til 48 måneders rentefri finansiering!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et sæt Triangle Australe Ez

Skynd dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så deltager du i konkurrencen om at vinde et sæt Triangle Australe Ez, til en værdi á 27.998 kr. Tænk, hvis det blev dig!


    Jeg accepterer at tilmelde mig nyhedsbrev
  
  Vinderen bliver trukket 31/03-2018, og får direkte besked
GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20