FÅ LEVERET LØRDAG · HENT I KASTRUP
Bestil inden fredag kl. 18:00 og få leveret til nærmeste posthus allerede lørdag · Afhent alle hverdage i vores pickup point Kastrup mellem 11:00 og 18:30 samt lørdag mellem 11:00 og 15:00.

Lagerstatus:
5 stk. på lager i KastrupAntal: stk
 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret!
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi skider på købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!Densen DenDAC50

DenDAC 50 tilhører en sjælden race. For det meste, hvis ikke altid, har en DAC nu til dags en indbygget digital volumenkontrol. Det betyder at når man lytter musik ved lave niveauer så vil opløsningen blive lavere. DenDAC 50 har et analogt klasse A forforstærker trin i stedet  for, som er næsten magen til det der er i Densen reference forforstærker B-275.

 

De analoge kredsløb er baseret på Densens berømte 6 watt klasse A linie forstærker trin uden negativ modkobling (hverken global eller lokal), som her selvfølgelig er i en version med mindre end 6 watts udgangseffekt. DenDAC50 er forsynet med en attenuator med relæer, der styres af en microprocessor som har en opløsning på 200 steps.

 

DenDAC50 er udstyret med 2 coax indgange, 2 optiske-toslink og en USB indgang. DenDAC 50 har også 3 analoge forforstærker indgange. Derfor kan analoge signalkilder som tunere, TV, båndoptagere etc tilsluttes til DenDAC 50. Tape udgangen kan også benyttes som en linie udgang til en hovedtelefon forstærker. DenDAC 50 har også selv 2 hovedtelefon udgange, et klassisk  Jack og et minijack, så man kan tilslutte alle typer hovedtelefoner direkte til DenDAC 50.

 

DAC-kredsen er en ny 24 bit type som er placeret i en skærmet boks for at undgå digital indstråling til de analoge kredsløbstrin.

 

DenDAC50 har et omhyggeligt designet printudlæg i det digitale domæne, med et 4-lags print for optimal adskillelse af signalvej, stelplan og afskærmning af signalet. 

 

Naturligvis har DACen pre out udgange så man kan tilslutte effektforstærkere og andre forforstærkere. Der er en fixed udgang med fast niveau beregnet til forforstærkere, og en variabel udgang berenget til effekt forstærkere. Den variable udgang benytter naturligvis den analoge forforstærker med den microprocessor styrede attenuator.

 

DenDAC 50 benytter i udstrakt grad SMT-komponenter (surface mount technology), en teknologi der har været brugt i audio-industrien de sidste fem år, men som Densen udviklede med allerede i 1994. Men et godt design i audio  handler ikke kun om at bruge de rette komponenter, men også sammensætningen og fremstillingsprocessen er vigtige for at opnå det højeste niveau af samlekvalitet, levetid og lydkvalitet.

 

Som sædvanlig for et Densen produkt er strømforsyningen omhyggeligt optimeret til kredsløbene. DenDAC50 indeholder 2 specialfremstillede ringkærne transformatorer, begge med intet mindre end 4 sekundære viklinger, så altså totalt 8 transformator udgange. De føder 5 ensretter borer og 50.000 uF lagringskapacitans. Herefter er der så hele 18 individuelle spændingsregulatorer der føder de delikate kredsløb, så de hver især har perfekte arbejdsbetingelser uden at blive påvirket af de andre kredsløb.

 

Densens design team har fokuseret fuldstændig på at skabe en DAC der ikke kun sætter den nye standard i sin prisklasse, men som faktisk også spiller musik, og gør det muligt for lytteren virkelig at dykke ned i musikken.

DenDAC50 bruger de bedste komponenter i hele konstruktionen, såsom specialfremstillede strømforsynings kondensatorer, Vishay metalfilm modstande, højkvalitets film-kondensatorer og guldbelagte RCA-stik der er monteret  direkte i printkortet.

                                                         

Lydmæssigt er DenDAC50 resultatet af Densen headhoncho Thomas Sillesens ønske om at lave en DAC der vil være målestokken for hvad der kan forventes fra DACs, ikke bare for  DenDAC50s prisklasse, men også sammenlignet med langt dyrere apparater. DenDAC50 er transparent, dynamisk, præcis, medrivende, musikalsk korrekt, med et skarpttegnet lydbillede, og har en evne til at fremstille lyden så godt at du glemmer at det 'bare' er digital lyd du lytter til.

 

Som med alle Densen produkter er nøgleordet for DenDAC50: Life is too short for boring hi-fi

 Specifikationer

Tekniske features:

 

  • Digital ingang: 1 USB
  • Digital indgang: 1 opdateringsport for fremtidige digitale formater
  • Digital indgang: 2 styk digital coax spdif.
  • Digitalindgang: 2 Toslink optiske indgange.  Toslink indgangene er designet til at understøtte 24bit/192kHz, men da ikke alle signalkilder er lige gode kan Densen kun garantere 24bit/96kHz via  Toslink.
  • Konverter type: 24bit/192kHz
  • Udgangstrin: uden global eller lokal modkobling. 
RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 12, 23 og helt op til 48 måneders rentefri finansiering!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et sæt Triangle Antal Ez

Skynd dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så deltager du i konkurrencen om at vinde et sæt Triangle Antal Ez, til en værdi á 19.990 kr. Tænk, hvis det blev dig!


    Jeg accepterer at tilmelde mig nyhedsbrev
  
  Vinderen bliver trukket 1/9-2017, og får direkte besked
GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20