D/A - Digital-til-analog konverter

Digital eller analog lyd; hvad er egentlig bedst? Mange anvender - især folk der ikke har et stereoanlæg - computeren som deres foretrukne musikafspiller, når der skal lyttes til musik på hjemmefronten. Men selvom man eksempelvis har tilsluttet nogle gode, aktive højttalere, er selve computerens lydkort ikke af nogen nævneværdig, høj kvalitet. Løsningen på dette er, at de digitale musikfiler bliver trukket igennem en USB indgang, hvorefter de bliver kørt igennem en såkaldt D/A konverter; dette giver et helt anderledes musikoplevelse. Hos HiFifreaks finde .....

D/A - Digital-til-analog konverter

Digital eller analog lyd; hvad er egentlig bedst? Mange anvender - især folk der ikke har et stereoanlæg - computeren som deres foretrukne musikafspiller, når der skal lyttes til musik på hjemmefronten. Men selvom man eksempelvis har tilsluttet nogle gode, aktive højttalere, er selve computerens lydkort ikke af nogen nævneværdig, høj kvalitet. Løsningen på dette er, at de digitale musikfiler bliver trukket igennem en USB indgang, hvorefter de bliver kørt igennem en såkaldt D/A konverter; dette giver et helt anderledes musikoplevelse. Hos HiFifreaks finder du et væld af forskellige D/A konvertere, som giver din musik et kæmpe boost af dimensioner.

Få professionel lyd med en D/A konverter

Med en D/A konverter får du en øjenåbner for, hvor godt musik egentlig kan lyde. Udover at en D/A konverter selvfølgelig kan forbedre computerens lyd, så kan den også konsolidere lyden af dit tv, din gamle CD-afspiller mv. Men eftersom der i stigende grad er mange, som benytter sig af smartphones og tablets, som deres primære lydkilde, så bliver der i dag også fremstillet D/A konvertere henvendt netop til smartphones og tablets. Det er især mange af de små nyere D/A konvertere, som er kompatible med smartphones og tablets.

 

En D/A konverter er også en obligatorisk remedie i lydstudier. For ved indspilning af musik, er det yderst vigtigt, man får den reneste og mest krystalklare lyd, når en producer eksempelvis sidder og mixer og sampler et færdigindspillet musikstykke. Således har musikken de bedste rammevilkår for virkelig at kunne udfolde sig.

Find din kommende D/A konverter hos os

Hos HiFifreaks finder du et stort udvalg af D/A konvertere, som alle er kendetegnet ved at være i ypperste kvalitet. Vi har mærker som: Audiolab, Marentz, Quad samt Densen. Vi har eksempelvis en mini D/A konverter fra Audiolab i form af deres M-DAC Mini. Denne mini D/A konverter er pakket med den nyeste og allerbedste teknologi, hvorfor den bl.a. kan håndtere streaming på op til 32 bit. Denne mini D/A konverter kan yderligere streames til via trådløs bluetooth mv.


Derudover finder du også vores flagskib i form af vores fantastiske Densen DenDAC50. Denne D/A konverter fra Densen har bl.a. en indbygget digital volumenkontrol, hvilket vil sige, at musikafspilning i de lavere frekvenser også automatisk vil få en lavere opløsning for at få et bedre og mere transparent, analogt lydbillede. Ydermere har denne D/A konverter naturligvis også 2 pre out udgange, så man dels kan tilslutte en effektforstærker såvel som man kan tilslutte et væld af andre forforstærkere.FÅ LEVERET LØRDAG · ÅBENT FOR AFHENTNING
Bestil inden fredag kl. 17:00 og PostDK leverer til nærmeste posthus allerede lørdag · Vi har åbent i vores Pickup point Mandag-Fredag ml. 10:00 og 18:00, samt Lørdag ml. 11:00 og 17:00 & søndag ml 11:00 og 15:00.


Audiolab PDAC

Audiolab PDAC
Audiolab har i en lang årrække nærmest være kendt i de store britiske anmelderblade som kongerne af DACs under 10.000kr. Først M-DAC som høstede årets produ ..

Mere information


899,-/stk

Cambridge Audio DacMagic 100

Cambridge Audio DacMagic 100
DacMagic 100 er en digital til analog converter der er bygget op omkring Wolfsons WM8742 24-bit DAC. Takket være en plug n' play USB Audio 1.0 port, samt S/PDIF og TosLink digital indgange tager ..

Mere information


1099,-/stk

Cambridge Audio DacMagic Plus

Cambridge Audio DacMagic Plus
Digital til analog converter og forforstærker   DacMagic Plus har fantastisk mange nye funktioner, inklusiv trådløs tilslutning af enheder og fantastisk lydkvalitet fra alle ..

Mere information


2599,-/stk

Audiolab M-DAC Mini

Audiolab M-DAC Mini
På baggrund af Audiolabs succes med M-DAC og M-DAC + har Audiolab lavet M-DAC mini! Siden lanceringen af den originale M-DAC i 2011 har Audiolabs sortiment af selvstændige DACs opnå ..

Mere information


2999,-/stk

Audiolab QDAC

Audiolab QDAC
    Anmeldelser:  'this new DAC delivers 98 per cent of the mighty Audiolab M-DAC's performance for two thirds of the price' (What Hi-Fi? magazine)'Audiolab should be applauded for ..

Mere information


3999,-/stk

SPAR 4000,-

Marantz NA8005 Sølv

Marantz NA8005 Sølv
STÆRKT begrænset restparti! NA8005 er en perfekt tilføjelse til den nyligt introducerede Marantz 8005 serie bestående af PM8005 forstærkeren og SA8005 CD/SACD afspill ..

Mere information

Før: 7999,-/stk
3999,-/stk

SPAR 700,-

Marantz HD-DAC1

Marantz HD-DAC1
  D/A konverter med for-forstærker og dedikeret hovedtelefon forstærker fra Marantz.   Denne dedikerede hovedtelefon forstærker har simpelthen bare en utrolig høj ..

Mere information

Før: 4999,-/stk
4299,-/stk

Audiolab M-DAC

Audiolab M-DAC
  M-DAC er en af de mest velanmeldte DACs på verdensplan de seneste år. Ikke kun anmeldelserne har været fremragende, den har også vundet flere priser internationalt, bla ..

Mere information


5999,-/stk

SPAR 700,-

Audiolab M-DAC+

Audiolab M-DAC+
  Den nye M-DAC+ er en high-performance multi audio DAC til hjemmebrug, designet til at stå på et bord eller eller tilsluttes til et eksisterende Hi-Fi system. Den er bygget op af s ..

Mere information

Før: 6999,-/stk
6299,-/stk

SPAR 5000,-

Quad Artera Play

Quad Artera Play
  Artera Play & Artera Stereo har fået stemplet 'Outstanding Product' i Hi-Finews "As you can tell, I'm impressed with this pair." Læs hele anmeldelsen her Lyd & Bil ..

Mere information

Før: 12999,-/stk
7999,-/stk


GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20