ÅBENT I PICKUP POINT : Vi har åbent i vores Pickup point i dag mellem: 10:00 og 17:00 - Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.


Lagerstatus:   5+ stk på fjernlager. 2-5 dages leveringstid.


Farve:
Knapper:


Antal: stk 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret!
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi gør det bedre end købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!Densen B-440XS

Musikalsk ‘nirvana’
B-440 er Densen’s nye referenceklasse CD-maskine., hvor alle sejl er sat for en formidling i den absolutte luksusklasse, hvor den indlejrede musikalske integritet er drevet ud i det ekstreme.

Gengivelsen er præget af komplet og skelsættende autoritet, millimeternøjagtig aftegning af lyttevinduet, et nærmest sensationelt dynamisk potentiale og en ekstravagant sprudlende spillestil. Dertil skal lægges en detaljeformidling, der helt selvfølgeligt graver selv de mest fine af slagsen frem, og præsenterer dem på en kulsort baggrund, og dertil føjer en samtidig forbilledlig holografisk indsigt med uovertruffen 3-D virkning.

Med B-440 har Densen begået en genistreg, og sat vægt bag deres lydfilosofi’s styrke og har derved sikret en afspiller, hvori al musik uigenkaldelig vækkes til live og formidles med et sprudlende nærvær af en anden verden og en sammenhængskraft, der hører til iblandt cremen af cremen.

Digitale lækkerier
Densens nye serie af CD-maskiner er en opvisning i fuldkommenhed i både teknologisk og lydmæssig henseende. CD-maskinerne er endda fuldt opgradérbare, således at man kan starte med en og senere opgradere den til en B-420 eller B-440 til yderst konkurrencedygtige priser. Derned er en en investering i en Densen CD-maskine en sikker langtidsinvestering i ægte vellyd.

Densen’s nye CD serie er skabt ud fra ønsket om at skabe skelsættende musikalske oplevelser i det daglige og målet om at drive bådepris/kvalitetforholdet og lydegenskaberne til nye højder. Den nye serie overgår de anmelderroste tidligere modeller B-400+ og B-400XS til trods for en lavere start pris.

Dette giver en god indikation af hvor meget value-for-money disse 3 CD-maskiner kan tilbyde. At Hififreaks tilmed har kunnet sænke prisen yderligere, gør det blot endnu mere udtalt og indlysende.

Sublim teknik og enestående intens og begejstrende lyd
Densens nye CD-maskiner er spækket med velgennemtænkt teknologi, der tjener én eneste hensigt, nemlig den begejstrende og intense formidling af musik. For at opnå dette mål har Densen i arbejdet med de nye CD-maskiner på fornemste vis udvalgt de aspekter på teknologisk niveau, der særligt bidrager til opnåelse af den begejstrende gengivelse. Densen har derfor valgt at basere sine CD-maskiner på yderst stærke strømforsyninger, der faktisk er store nok til at kunne sidde i en effektforstærker. Dette udmønter sig bl.a. i overlegen autoritet og fundament i gengivelsen. Dernæst er selve udgangen baseret på en 6 watt klasse A forstærker, hvilket medvirker til at alle de små detaljer i musikken formidles delikat, naturligt og yderst velopløst. Selve Dac’en er af 24 bit typen , der er afskræmet efter alle kunstens regler, således at digital interferens ikke forplanter sig til de analoge kredsløb. Dette sikrer bl.a. en forbilledlig afklarethed i lydbilledet. Selve drevet er modificeret af Densen med en clock kontrol, der muliggø,r at hovedprintet kan styre system clock’en således at jitter undgås. Sidst men ikke mindst er CD-maskinerne udstyret med Densens egen software, der både styrer selve drivet og interaktionen med system remoten (Gizmo)og display’et.

Men den virkelige præstation ligger i Cd-maskinernes fænomenale lydgengivelse. Du får I disse CD-maskiner en musikformidler i absolut topklasse og for B-440’s vedkommende i referenceklassen. Lyden er præget af klarhed, superdynamisk spillestil og med en fulstændig præcis og holografisk formidling af ‘soundstage’, hvortil endda skal bemærkes, at involveringsgraden tilhører state-of-the-art. Derfor er disse CD-maskiner også intense og medrivende at lægge øre til hver eneste dag og til al musik. De vækker musikken til live og tilfører musikken ægte begejstringsfaktor. Intet mindre kan gøre det!

 Specifikationer

Linje udgange:
2 sæt
Digitale udgange:
1 digital DenLink og 1 BNC
Strømforsyning:
300 VA, Kapacitet: 40.000 uF
Løbeværk:
modificeret CD transport
Udgangstrin:
Baseret på 6 watt klasse A forstærker uden modkobling
Mål(BxDxH):
440 x 310 x 64 mm. Vægt: 8 kg.
Anden info
B-440 er en videreudvikling af de anmelderroste B-410 og B-420 CD-maskiner.
Kredsløbsteknikken er forfinet til sit yderste og de anvendte komponenter er nænsomt selekterede.
Dette har resulteret i en helt enestående lyd mæssig præstation, der er helt på forkant med de bedste CD-maskiner af i dag.

RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 10, 20 og 30 måneders rentefri, gebyrfri og oprettelsefri finansiering!

0% oprettelse - 0% gebyr - 0% ÅOP!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!

GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20