ÅBENT I PICKUP POINT : Vi har åbent i vores Pickup point alle ugens dage: Man-Fredag ml. 10:00 og 18:00, 11:00 og 17:00 og søndag ml 11:00 og 15:00
Vi sender samme dag: Bestil inden kl. 17:00 og vi sender samme dag gratis til din dør - Byt dine julegaver helt frem til d. 15 januar: Udvidet returret helt frem til d. 15 Januar.


Lagerstatus:
1 sæt. på lager i Kastrup


Længde:
Terminering:


Antal: sæt 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret!
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi gør det bedre end købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!Kimber Silver Streak

Med Silver Streak er vi rykket langt ind i high-end klassen. Silver Streak tilbyder helt unikke kvaliteter, hvoraf den allervigtigste er kablets unikke letflydende karakter. Musikkens flow formidlet via Silver Streak løftes ganske enkelt op på et niveau, der ellers kun forefindes i langt dyrere kabler. Dertil skal lægges, at kablet kan fremvise en perlerække af inddiskutable dyder. Silver Streak leverer således ud over dets excellente flow, et perfekt ´soundstage´, ægte greb om dybbas området, en suveræn opløsning på første klasse og en spillestil, der ikke kan andet en besnære enhver lytter. Musikkens harmonier gengives videre helt korrekt og kablets perspektive egenskaber er sammen med et bredt og dybt lydbillede, dyder, Silver Streak formidler med allerstørste selvfølgelighed.

Sidst men ikke mindst tilbyder Silver Streak en fantastisk hurtighed i gengivelsen af transienter og afslører derved, at mange traditionelle kabler simpelthen er for langsomme. Disse fremragende egenskaber er opnået ved benyttelse af kendt Kimber teknologi. Silver Streak’s teknologi består således af samme hyper-pure silver og VaristrandTM, som der benyttes i det dyrere KCAG kabel og kablet benytter den velanskrevne tri-braid snoning, der effektivt modvirker radio emissioner.

Silver Streak er en højtydende og velanskreven klassiker, der nu er blevet reduceret betrageligt i pris.


Specifikationer

RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 10, 20 og 30 måneders rentefri, gebyrfri og oprettelsefri finansiering!

0% oprettelse - 0% gebyr - 0% ÅOP!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!

GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20