ÅBENT I PICKUP POINT : Vi har åbent i vores Pickup point i dag mellem: 10:00 og 17:00 - Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.


Lagerstatus:
250 meter. på lager i KastrupAntal: meter 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret!
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi gør det bedre end købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!QED XT40

Vinderen af ’Bedste højttaler kabel’ kategorien i ”WHAT HIFI? AWARDS” er QEDs fejring af 40 år med prisvindende kabler fra UK.

Årsagen til awarden og den femstjernede rating skyldes at XT40 har QEDs avancerede X-Tube™  teknologi og en heftig kobbertykkelse på 4 mm2. Det giver et kabel med klare fordele frem for almindelige kabler, og sikrer en helt lineær frekvensgang i hele det hørbare område.

QED er så sikre på performacen af XT40 at de opforder alle entusiaster til at prøve det op mod ikke bare kabler i samme prisklasse, men op mod deres absolutte favorit-kabel uanset pris. ”Vær klar til at blive overrasket!” siger de selvsikkert.

 

Features og fordele


X-Tube™ Teknologi
Ved lave frekvenser leder både X-Tube™ og alle andre kabler af multi-core eller solid-core typen lige godt. Men ved højere frekvenser bibeholder X-Tube™ en meget lineær signaloverførsel , hvor almindelige kabler ikke længere udnytter hele kobber-arealet. Det betyder at X-Tube™ gengiver lyden med flere detaljer og højere troværdighed over hele det hørbare område, noget som ikke gælder ordinære kabler.

I normale kabler vil strømmen ved høje frekvenser løbe på ydersiden af lederne (den såkaldte skin-effekt) hvilket reducerer det areal som strømmen kan udnytte. I praksis betyder det at faktiske areal på et givent kabel kun udgør ca 75% ved 15kHz i forhold til arealet ved lavere frekvenser. Dette resulterer i højere forvrængning og væsentlig dårligere performance i kablet.

X-Tube™ med mange individuelle ledere har meget lavere egen-induktans end normale kabler og er derfor ikke ligeså ramt af dette problem. Den lave induktans svarer til andre langt dyrere kabler som oftest er svære at forbinde ordentligt. Sådan er det ikke med XT40 og resultatet er flere detaljer i de høje frekvenser, mindre forvrængning og derfor en bedre performance.

 

Stort kobber-areal på 4 mm2
Den store tykkelse betyder at XT40 udviser meget lav ohmsk modstand, hvilket gør forstærkeren i stand til at holde din højttalers basenheder i et jerngreb. Desuden gør den store tykkelse det muligt at benytte pænt lange kabler, hvis din indretning skulle kræve dette. Specifikationer

SPECIFICATIONS

1 x 24 x 10/0.146mm 99.999% OFC closely woven braid wound round a hollow LDPE filler rod 2.8mm in diameter with a 100% coverage copper tape wrap in between; a paper wrap and pearl white finish PVC jacket comprise the cable dielectric.

Capacitance 59.0 pF/m, Loop Inductance 0.46 μH/m, Loop resistance 8.0 mΩ

Dissipation Factor@10 kHz: 0.0576

Nominal outside diameter 6.0 mm

For best results it should be used in conjunction with QED Airloc™ Forte banana plugs.

RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 10, 20 og 30 måneders rentefri, gebyrfri og oprettelsefri finansiering!

0% oprettelse - 0% gebyr - 0% ÅOP!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!

GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20