ÅBENT I PICKUP POINT : Vi har åbent i vores Pickup point alle dage frem til nytår for afhentning mellem: 10:00 og 20:00 - Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.


Lagerstatus:   5+ stk på fjernlager. 2-5 dages leveringstid.Antal: meter 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret!
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi gør det bedre end købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!QED Signature Genesis Silver Spiral Bi-Wire metermål

Uden terminering. Ren metermål

Dette er QEDs topmodel High End højttalerkabel. Det er det ikke bare et højttalerkabel – det er i selv en højtydende audio komponent og en vigtig del af dit anlæg.
Silver Spirals lave interne modstand gør det muligt for forstærkeren at holde højttalerenhedernes svingspoler i et jerngreb, så især de lave frekvenser gengives absolut kontrolleret.
Det er prisbelønnet for sin lyd og er baseret på QED’s mere end 40 års udvikling i højttalerkabel.
 
Der er forskel på kabler

Genesis Silver Spiral er et højttalerkabel med et stort tværsnitsareal, hvilket giver en meget lav impedans (ohmsk modstand). Det gør at spændingsfaldet over kablet når det er tilsluttet vil være så lille, at den hørbare effekt på frekvensgangen reduceres drastisk i forhold til kabler med en langt højere impedans. 
Desuden gør det at man får fuld udnyttelse af forstærkerens dæmpningsfaktor, altså dens evne til at levere sin mange Ampere strøm uden begrænsning. Hvis ikke dette gøres effektivt (som f.eks. på andre kabler) vil det kunne opleves som dynamik-begrænsning og forvrængning. Genesis højttalerkabelet gør det simpelthen muligt for forstærkeren at accelerere og de-accelerere højttalerens membran mere præcist – og dermed reducere forvrængningen. 
Derfor bliver al lavfrekvens information leveret helt korrekt til højttalerne, og bassen gengives stramt og fast uden "buldrende" tendenser.

Et stort tværsnitsareal og en reduceret ohmsk modstand vil normalt have den bieffekt, at kablets induktans (spoleeffekt) også øges. Det kan påvirke gengivelsen i de højere frekvenser hvor spoleeffekten udgør en stigende modstand, hvilket både kan dæmpe diskanten og give fasedrejning i mellemtonen.

Genesis Silver Spiral højttalerkabel er udviklet med en speciel rørkonstruktion, hvor der benyttes en central polyethylen-kerne. Dette reducerer induktansen til hvad der svarer til et kabel med det halve tværsnitsareal, og gør at kablet bevarer den gode transient-gengivelse og man undgår tab af præcision og detaljer i de høje frekvenser.
Genesis er også designet til at minimere den såkaldte skin-effekt, hvor de høje frekvenser løber ude på overfladen af lederne i stedet for inde i kernen. Ved at opbygge et stort tværsnitsareal med mange mindre individuelt isolerede ledere i stedet for få tykke ledere, sikres det at den impedansen er mere ens ved både høje og lave frekvenser. Samtidig er de enkelte kobberledere forsølvede på ydersiden, hvilket giver endnu lavere impedans.
Det er også vigtigt at holde højttalerkablets kapacitans (kondensator-effekt) så lav som muligt, da en høj kapacitans kan forårsage ustabilitet i nogle forstærkere. Genesis kablet opnår lav kapacitans ved at det isolerende materiale har mindst mulig dielektrisk konstant. Således vil Genesis Silver Spiral have en betydeligt lavere kapacitans per meter end et almindeligt højttaler kabel med samme længde og tværsnitsareal.

 

AIRCORE Technology ™
Luft-kerne af polyethylen - for at undgå skin-effekt ved at samle flere enkeltisolerede corer.
Selvinduktansen reduceres til omkring det halve.
 
TRIPLE KONCENTRISK skærmteknologi - For støj-immunitet
9 bundter af forsølvede 99,999% oxygenfrit kobber - usædvanligt lav modstand

 

SPECIFICATIONS

Wire gauge - 10 AWG
Silver plated 99.999% Oxygen Free Copper conductors
Aircore™ Technology
Jacket OD 19.60mm
Cross-sectional area - 5.50 mm2
Loop resistance - 0.006 Ω/m
Capacitance - 76 pF/m
Inductance - 0.46 µH/m
Dissipation factor - 0.0070
Recommended for high end installationsSpecifikationer

RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 10, 20 og 30 måneders rentefri, gebyrfri og oprettelsefri finansiering!

0% oprettelse - 0% gebyr - 0% ÅOP!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!

GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20