ÅBENT I PICKUP POINT : Vi har åbent i vores Pickup point alle dage frem til nytår for afhentning mellem: 10:00 og 20:00 - Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.


Lagerstatus:   0 sæt. på lager. Ukendt leveringstid.Antal: sæt 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret!
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi gør det bedre end købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!Kimber Monocle XL

2x3 meter termineret med WBT bananer. 

 

Monocle XL er Kimber Kable’s bud på det ultimative singleewiringskabel og kablet går endnu videre end det lydmæssigt epokegørende Monocle X kabel. Til forskel fra netop Monocle X kablet, er Monocle XL opbygget endnu mere kompromisløs, idet kablet er opbygget af hele 24 VaristrandTM ledere omhyggeligt og genialt vævet sammen omkring en X38R “core compound” kerne i en struktur, der har vist sig at være noget nær ultimativ perfekt lydmæssigt. Monocle XL udvider således de lydmæssige kernekvaliteter på det ellers fremragende Monocle X kabel i en grad, der må overraske selv den mest forkælede entusiast. Kablets hurtighed er fuldstændig ekstrem og samtidig så korrekt, at mange andre high-end kabler fremstår tilbagestående indenfor denne vigtige disciplin. Kablet er simpelthen så lynhurtigt reagerende, at musikkens hastighed, når der sker skift i forbindelse med f.eks. en dynamisk eksplosion, fremstår aldeles live-ægte. I sammenligning med det ellers fremragende Monocle X kabel er de dynamiske egenskaber udvidet yderligere, således at de følelsesmæssige nuancer bevares helt intakte under transiente udladninger, således at involveringsgraden når helt nye højder. Tonalt er kablet perfekt i ordets stringente betydning. Absolut intet stikker af og neutralitetens og homogenitetens indlejring i samtlige aspekter af kablets gøren og laden bliver fra første færd indlysende for enhver seriøs entusiast med en stor erfaringsdybde. Denne skelsættende neutralitet gør det muligt at spore og opleve en fuldstændig ærlig klangfarve i såvel det enkelte instrument og i enhver overtonestruktur, musikken måtte indeholde. Denne indiskutable dyd står dog ikke alene, idet kablet ikke er tilvirket udelukkende med det for øje at skabe et monitorkabel med helt korrekt gengivelse af samtlige klangfarver, men er tilvirket med det for øje, at skabe et helt ultimativt kabel, der formår kunsten på en og samme tid at sprudle, begejstre, være følelsesmæssigt involverende og være helt ærlig overfor ethvert programmateriale. At kablet er helt enestående skal tilskrives netop det, at kablet formår den svære disciplin at få samtlige parametre til at gå op i en hel unik helhed, hvorved kablet distancerer sig fra det gennemsnitlige high-end kabel.

Det gøres ved at kablet frisætter musikken i modsætning til andre high-end kabler, der som oftest blot formår at brillere på bestemte områder, hvorved entusiasten risikerer at komme til at lytte lyd og ikke musik. Monocle XL er derfor et helt unik produkt, der på helt naturlig vis indlejrer samtlige dyder under et højere formål i form af fuldstændig involvering og følelsesmæssig nuancering af en anden verden. Dermed har Kimber Kable skabt et helt unik produkt, alle seriøse entusiaster bør lægge ører til, dersom ønsket er en ultimativ oplevelse med musikken derhjemme. Kablet er naturligvis termineret med de lydmæssigt overlegne WBT stik.Specifikationer

RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 10, 20 og 30 måneders rentefri, gebyrfri og oprettelsefri finansiering!

0% oprettelse - 0% gebyr - 0% ÅOP!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!

GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20