ÅBENT I PÅSKEN : Vi har åbent i vores Pickup point mellem: 10:00 og 17:00 påske lørdag, søndag og mandag. Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.


Lagerstatus:   5+ stk på fjernlager. 2-5 dages leveringstid.Antal: sæt 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret!
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi gør det bedre end købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!Kimber Monocle X

Kimber Kable’s monocle/bifocal/trifocal serie, der tilbyder 6 kabler, der er opdelt i single-, bi-, og triwiringskabler, tilbyder en enorm og epokegørende lydkvalitet, og derved fremstår Kimber Kable som et af markedets allerfineste eksponenter indenfor dedikerede high-end kabler.

Monocle X er et singlewiringskabel af allerfineste karat og er kompromisløs i såvel sin opbygning som i sin præsenterede lydkvalitet, der går markant videre end de ellers fremragende 8TC og 12TC kabler. Monocle X er med sine 16 ’Varistrand’ ledere, der er ’vævet’ genialt sammen omkring en X38R “core compound” kerne, teknologisk og lydmæssigt fremragende. Selve fletningen omkring kernen er udført således, at lyden bevarer sin hurtighed, ekspansionsvillighed og integritet. Derved er Monocle X i stand til på skelsættende vis at frisætte musikkens mangfoldighed som kun de allerfineste high-end kabler formår. Monocle X tilbyder en sjælden kombination af sort baggrund og lynhurtig transientgengivelse, der får al musik til at fremstå med et autentisk live-præg, der uigenkaldeligt får ethvert seriøst high-end system til påny at ånde. Kablet er samtidigt ekstremt letflydende og med en sammenhængskraft, der hører til de allerfineste på markedet uanset pris. 3D egenskaberne er videre fuldstændig gennemsigtige således at det bliver en leg at se ind i musikken og optagerummet. Kablet formår tillige at være tyst, når programmaterialet kræver det og fremstår derved helt støjfrit, hvilket skaber de allerfineste betingelser for den enorme kraft enhver transients overraskelsesmoment besidder, når Monocle X gør den i rollen som højttalerkabel. Monocle X besidder mange andre indiskutable dyder, hvoraf vi også skal nævne kablets tonale egenskaber, der er noget nær perfekte. Monocle X behandler således hele frekvensspektret på en yderst besnærende facon, hvor intet frekvensafsnit får lov at stikke af. Alt er således bundet helstøbt sammen lige fra den allerdybeste bas til de allerfineste diskantovertoner. Herved opnås at al musik både bevarer sin integritet og takket være kablets lynhurtige transientgengivelse og sorte baggrund kombineres integriteten med en kig-igennem-transparans og en enorm eksplosiv karakter, når transienterne sætter ind, der gør kablet selvskreven til den allerhøjeste high-end klasse. Kablet er naturligvis termineret med de lydmæssigt overlegne WBT stik. Alle ovenstående dyder har alt i alt skabt et enestående kabel, der besidder ægte high-end dyder på samtlige parametre og som formår at bringe entydig begejstring frem i ethvert seriøst high-end setup. At så fremragende og entydige high-end dyder kan tilbydes til en så relativ lav en pris gør valget af kabel til det det dedikerede high-end setup nemt, bekvemt og prisbilligt.Specifikationer

RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 10, 20 og 30 måneders rentefri, gebyrfri og oprettelsefri finansiering!

0% oprettelse - 0% gebyr - 0% ÅOP!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!

GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20