ÅBENT I PICKUP POINT : Vi har åbent i vores Pickup point alle dage frem til nytår for afhentning mellem: 10:00 og 20:00 - Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.


Lagerstatus:
9 sæt. på lager i KastrupAntal: sæt 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret!
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi gør det bedre end købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!Kimber BiFocal X

2x3m

 

Bifocal X er Kimber Kable’s bud på et absolut højt ydende biwiringskabel. Kablet er således specifikt designet til højttalere, der kan bi-wires. Dette er der derfor taget specifik højde for i selve konstruktionen af kablet, der foruden Kimber Kable’s fremragende Varistrandtm teknologi, benytter sig af en opdeling af ledere, der skal tage sig af hhv. diskant – og bas/mellemtoneområderne. Bifocal X er således opbygget med hele 18 individuelle varistrandtm ledere, med en opdeling, hvor de 6 ”går” til højtoneområdet og de 12 til bas/mellemtone. Det har vist sig, at bas/mellemtoneområdet profiterer af flere ledere end højtoneområdet og vice versa, og fordelingen af ledere i kablet i 6 og 12 har vist sig at være det optimale ved benyttelse af 18 ledere. Bifocal X’s lydmæssige egenskaber er sublime i ethvert aspekt og kablet formår at forene samtlige dyder til en suveræn helhed, der som få formår at involvere lytteren helt og aldeles. Kablet har en afsindig dynamisk formåen uanset om der tales om makro – eller mikrodynamik. Dette er opnået ved kablets epokegørende hurtighed og enestående renhed, der samlet er i stand til at indfange selv helt små variationer i musikken sikkert og med allerstørste selvfølgelighed. Denne egenskab understreges indenfor kablets kontekst via kablets nærværende og helstøbte tonale sammenhængskraft, der endda glimrer yderligere takket være den hurtige reaktionsevne, når musikken ændrer hastighed. Dette skaber samlet en yderst troværdig omgang med såvel de enkelte instrumenters klangfarve som selv samme instrumenters dynamiske spændvidde. Dertil skal lægges, at kablet formår at formidle en se-igennem-transparans af en anden verden, og soundstage er videre yderst korrekt afbilledet størrelsesmæssigt, hvilket befordrer en unik grad af realisme. I tilgift formår kablet på bedste vis at indfange de musikalsk-emotionelle stemninger, således at de allerbedste betingelse for en totaloplevelses på første parket er fuldt ud tilstede. Kablet er naturligvis udstyret med de lydmæssigt fremragende WBT stik, der sikrer, at stikkene ikke begrænser kablets fremragende lydkarakteristika.Specifikationer

RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 10, 20 og 30 måneders rentefri, gebyrfri og oprettelsefri finansiering!

0% oprettelse - 0% gebyr - 0% ÅOP!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!

GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20