ÅBENT I PICKUP POINT : Vi har åbent i vores Pickup point alle dage frem til nytår for afhentning mellem: 10:00 og 20:00 - Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.


Lagerstatus:
38 sæt. på lager i Kastrup


Længde:
Terminering:


Antal: sæt 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret!
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi gør det bedre end købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!Kimber 12TC

12TC er et nyt kabel hos Kimber Kable, der forener 4TC og 8TC’s styrker i ét kabel. 12TC er konstrueret med imponerende 24 hyper-pure ledere i Kimber Kable’s vellydende ´large format braiding´ og naturligvis med benyttet VaristrandTM teknologi. Kablet er særligt velegnet som biwire kabel takket være den store mængde af ledere. Kablet er tilvirket med Teflon isolering af yderst høj kvalitet, hvilket sammen med ´large format braiding´ teknikken er garanten for et kabel, der i udpræget grad er i stand til at formidle både makro – og mikrodynamik på en helt realistisk facon.

De tavse passager i musikken formidles på en kulsort baggrund og medvirker til en enorm oplevelse af dynamisk kontrast, når klimakset sætter ind. Dermed tilbyder 12TC en unik oprigtighed og omgang med programmaterialet om det øvrige setup magter det. Kablet er ekstremt i alle henseender og har absolut ingen svage sider. Således formidles optagerummets akustik og udklingningsstruktur fuldstændig live-agtigt på fremragende indspilninger, ligesom de enkelte instrumenters klangbund fremtræder helt naturtro. Sidst men ikke mindst tilbyder 12TC en spillestil, der befordrer lytterens lytten ind i musikken. 12TC surfer på ingen måde på overfladen, men tillader lytteren at gå i dybden: lytteren kan uden videre zoome ind på et enkelt instrument og zoome ud igen uden at miste den sammenhængende helhed. Og dermed er grundlaget for et i enhver heensende excellent kabel skabt.

Tilbyder vi ikke den længde du ønsker, så kontakt os, så opretter vi den som vare her på webshop.


Specifikationer

RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 10, 20 og 30 måneders rentefri, gebyrfri og oprettelsefri finansiering!

0% oprettelse - 0% gebyr - 0% ÅOP!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!

GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20