ÅBENT I PICKUP POINT : Vi har åbent i vores Pickup point i dag mellem: 10:00 og 17:00 - Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.


Lagerstatus:   5+ stk på fjernlager. 2-5 dages leveringstid.


Længde:
Modeller:


Antal: stk 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret!
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi gør det bedre end købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!Kimber USB Cu

Effekten af kabler har altid delt meningerne, men Kimber har gennem årene opnået et ry for at udvikle kabler baseret på et stærkt videnskabeligt fundament. Kimbers specielle teknik med at flette kabler, kom således til verden ud fra et ønske om at sikre den bedst mulige isolering fra støj. Ray Kimber arbejdede derfor med at flette højttalerkabler, på en måde, der sikrede at de frekvenser der skulle isoleres mod, ikke kunne influere på signalet. Ray havde på det tidspunkt sin gang i pro-audio verdenen, men hurtigt fandt han ud af at hans højttalerkabler, simpelthen lød bedre grundet deres isolering fra diverse støjkilders negative indflydelse på signalet.

Over årene har Kimber perfektioneret deres teknologier, og er bredt anerkendt som et af de førende kabel producenter i verden. Kimber har i dag et bredt sortiment af kabler, der dækker ethvert behov.

Nu går Kimber så et skridt videre, og introducerer deres USB kabler. USB Cu modellerne fås med både USB Type A, Type B og mini B USB stik. Og selvfølgelig med alle kombinationer af de 3 stiktyper. USB Cu er som det antydes et kobberkabel, men det har et usædvanligt tykt sølv coating på 6,1 %. Kimber har testet kablerne over ekstremt lange afstande, da det tydeliggør forskelle man normalt ikke kan måle på mindre længder. Kablerne er selvfølgelig optimerede med ferrit ringe om lederne, for at mindske højfrekvens ind og udstråling.

Uafhængige tests, har allerede vist at Kimber USB Cu er exceptionel værdig, således skrev Computer Audiophile: I can't recommend this cable enough. This cable is very inexpensive for high end audio quality. Roughly $50 for such an improvement is a no-brainer. Quit listening to interference and start listening to your favorite recordings.

Kimber USB Cu fås til kr. 395,- for et ½ meter kabel, kr. 469,- for 1 meter, og kr. 549,- for 1½ meter kabel. (uanset om USB stikkene er Type A, Type B, Type mini B, eller en kombination deraf).Specifikationer

RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 10, 20 og 30 måneders rentefri, gebyrfri og oprettelsefri finansiering!

0% oprettelse - 0% gebyr - 0% ÅOP!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!

GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20