Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDK!
Afhentning muligt mellem 11:00 og 16:00 i dag!

Lagerstatus:   5+ stk på fjernlager. 2-5 dages leveringstid.Antal: stk
 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:30 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
Returret frem til d. 16. Januar 2017
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi skider på købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!QED HomeCinemaPack

Du har lige købt helt ny A/V receiver, Bluray-afspiller og det helt rigtige højttalersæt, men hvad nu med alle de kabler man skal bruge? Bare rolig – QED har lavet en pakke til dig, som indeholder alle de nødvendige kabler og endda i den prisbelønnede QED kvalitet.
Så kan du i ro og mag tilslutte alle dine enheder og samtidig være sikker på at få suveræn lydkvalitet og billedkvalitet.

 

Pakken indeholder:
30 meter QED White Micro højttalerkabel
3 meter QED Profile Subwoofer kabel
2 meter QED Profile eFLEX HDMI kabel med ethernet og audio return
1 meter QED Profile eFLEX HDMI kabel med ethernet og audio return

 

QED Performance White Micro højttalerkabel er med corer i 99.999% rent oxygenfrit kobber, er ’8’-tals formet og meget slankt, så det kan klemmes igennem alle små hjørner og sprækker i dit hjem, og under tæpper og bag paneler og hylder. Renheden i kobberet sikrer en lav seriemodstand for audiosignalet og giver suveræne detaljer i de høje frekvenser. Isoleringen er af High Performance Low Density polyethylen dielektrikum, og sikrer lav kabel-kapacitans således at signalets energi ikke forsvinder.
Der er 30 meter og du kan selv klippe det til og afisolere i de længder der passer til de enkelte højttalere i din opsætning.
Husk at få alle corerne med ind i højttalerterminalerne (både bag på din receiver og bag på højttalerne), og husk at holde øje med plus og minus.

læs mere om QED Performance Micro White

 

QED Profile Subwoofer kabel til mellem din A/V receiver og din aktive subwoofer.
Profile Subwoofer kablet har ultrafleksible corer af 99.999% rent oxygenfrit kobber, og det sikrer meget lav seriemodstand. Midterlederen er selvfølgelig omsluttet af en elektrisk skærm for at sikre at der ikke trænger brum eller højfrekvent støj ind til audiosignalet.
Diameteren er kun 4mm så QED Profile Subwoofer kablet kan virkeligt gemmes væk bag hylder og reoler osv, og længden er 3 meter.
For bedste resultat så sæt subwoferens egne indstillinger til maksimal delefrekvens og volumen i midten, og indstil herefter ønskede delefrekvens og signal-niveau for LFE/subwoofer på A/V receiveren.
 

QED giver livstidsgaranti på Profile Subwoofer kabel.
Læs mere om QED Profile Subwoofer

 

QED Profile eFLEX HDMI kabel til at forbinde din afspiller, AV receiver og fladskærms TV.
QED Profile HDMI vandt i 2010 ”Product of the year Award” i ”WHAT HIFI?”(UK) og Profile eFlex er en viderudvikling med en mere fleksibel isolering og nye mindre stik, så det er nemmere at trække og skjule HDMI kablerne i dit hjem.
Der er selvfølgelig tale om super høj lederkvalitet i 99.999% rent oxygenfrit kobber, der understøtter full HD, 4K, 3D og ’Deep Colour’ standarden. Desuden er der Audio Return og HDMI Ethernet med en svimlende 13.5 Gbit/s hastighed, hvilket overgår selv de seneste HDMI-normer.
Med et jitter på under 70  picosekunderkan Profile eFlex levere præcis timing af audio og video.
I pakken er der et 1 meters HDMI kabel til at forbinde din medieafspiller/ bluray med din A/V receiver, og et 2 meters kabel til at forbinde din A/V receiver med dit fladskærms TV.
 

QED giver livstidsgaranti på Profile eFlex HDMI.
Læs mere om QED Profile eFlex HDMI

 Specifikationer

RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 12, 23 og helt op til 48 måneders rentefri finansiering!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!

GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20