ÅBENT I PICKUP POINT : Vi har åbent i vores Pickup point alle dage frem til nytår for afhentning mellem: 10:00 og 20:00 - Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.


Lagerstatus:   5+ stk på fjernlager. 2-5 dages leveringstid.Antal: stk 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret!
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi gør det bedre end købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!STAX 009 System (SRM007tII + SR009)

System bestående af: 

 

STAX SR-009

STAX SRM-007tII

 

 

SRM-007tII


Stax’ nye SRM-007TII er eksklusivt udviklet for Stax’ state-of-the-art hovedtelefoner, og tilbyder unikke og perfektionerede lydkaraktaristika i enhver henseende. 

SRM-007TII er endvidere Stax’ flagskib indenfor hovedtelefonforstærkere og selvfølgelig i besiddelse af en række ekstreme teknologiske løsninger, der på synergistisk vis løfter præstationsniveauet op til markedets allerhøjeste standard. 

SRM-007TII er udviklet med hele 4 rør og tilbyder en fuldstændig autentisk oplevelseskvalitet og en helt enestående evne til at videreformidle musikkens indhold af ”følelser” på en fuldstændig sort baggrund med en detaljeringsgrad og opløsning, der overstiger selv de vildeste drømme. 

Det er ikke så meget dét at SRM-007TII excellerer voldsomt indenfor samtlige hi-fi parametre, der gør den fremragende, det er mere måden og letheden, hvormed den selvfølgeligt gør det, der løfter den markant op over mere prisbillige alternativer. 

SRM-007 er således udviklet for den helt kompromisløse entuasiast, for hvem kun det allerbedste er godt nok og her indfrier SRM-007TII sammen med en Stax’ hovedtelefon til fulde, enhver fordring en entusiast rimeligvis måtte have. 

SRM-007 tilbyder 2 RCA og 1 XLR indgange og benytter en voldsomt dimensioneret strømforsyning med en nøje udvalgt low-noise FET til at sikre, at der er power nok til selv den mest ekstreme dynamiske udladning. 

Hififreaks tilbyder nu denne enestående forstærker til en stærk reduceret pris, hvorved pris/kvalitetsforholdet er blevet suverænt.

 

Frekvensområde:
DC – 100 kHz. (+0, - 1,5 db.)
Forstærkning:
54 db.
Harmonisk forvrængning:
0,01 % (1 kHz./ 100 V r.m.s.)
Indgange :
2 RCA og 1 XLR (balanceret)
Indgangs impedans:
50 Kohm/ XLR balanceret 50 Kohm x 2

 

 

STAX SR-009

Stax introducerer nu den ultimative hovedhøjttaler, i form af Stax SR-009. Stax SR-009 er kulminationen af årelang udvikling hos Stax, med det formål at sætte helt nye standarder for hovedtelefoner. 

Hvis en teknologi ikke er velegnet til musik, bør den implementeres, end ikke hvis det er high-tech. Enhver teknologisk landvinding skal hjælpe til at give endnu bedre musik gengivelse. Stax SR-009 er resultatet af et kontinuert udviklingsforløb, som altid har haft til formål at sikre endnu bedre musik oplevelser med hovedtelefoner. 

Stax SR-009 er på mange måder et teknologisk gennembrud i hovedtelefon produktion. Membranen er blevet endnu tyndere gennem brug af en ny high polymer film der er yderligere forstærket, samtidig med at den er endnu tyndere end nogen membran tidligere brugt af Stax. 

Stax har også udviklet nye elektroder, i form af MLER elektronder (Multi Layer ElectRodes). Disse er blevet udviklet for at sikre en plan bevægelse af hele membranen. Målet for en elektrode er jo at sikre uendelig tyndhed og fladhed, samtidig med at de skal have lav resonanse, høj lyd transmission etc. Disse modsatrettede krav, gør udviklingen af elektroderne ekstremt kompleks, men er i Stax SR-009 gennemført ved at opnå en ekstrem ensartethed af elektroderne gennem brug af fotografisk ætsning, gennem en ny process der sikrede optimal køling under forarbejdningen. 

”Kabinettet” til hovedhøjttalerne er formet i aluminium for at sikre minimum resonanser og vibrationer, samtidig med at monteringen af hovedhøjttalerne er præcis og fast, og således sikrer detalje gengivelse og dynamik på et uhørt højt niveau. 

Selv kablet der bruges på hovedhøjttaleren, er specielt udviklet til Stax SR-009, og er et 6 nines kobber kabel der er sølv coated, og designet specielt til at drive de høje spændinger i en Stax hovedtelefon. 

Hovedbåndet på Stax SR-009 er også et nyt design, lavet for at sikre perfekt tilpasning til ethvert hoved. Dette fokus på komfort går igen i selve ørepuderne, hvor der bruges skind i et uhørt høj kvalitet kombineret med en pude i skum i den helt rigtige elasticitet, alt sammen for at sikre komfort udover det sædvanlige. 

Stax anbefaler at SR-009 bruges med SRM-007t eller SRM-727, og i kombination sikres en gengivelse som selv efter Stax standarder er uhørt når man bruger SR-009. Det første man bemærker er den uhørt luftige gengivelse, så bemærker man det ekstreme detaljerings niveau, men samtidig den letflydenhed og musikalitet der binder det hele sammen, og gør at man kan høre på SR-009 i timevis, hvilket også har været et mål for Stax gennem udviklingen. Dynamik, tonal balance, stereoperspektiv og 3D gengivelse er også på ultimativ reference niveau, og Stax SR-009 er designet til at være den sidste hovedtelefon man køber !Specifikationer

●Type: push-pull electrostatic circular sound element, open-air type enclosure

●Frequency response: 5 - 42,000Hz

●Electrostatic capacitance: 110pF (including cable)

●Impedance: 145kΩ (including cable, at 10kHz)

●Sound pressure sensitivity: 101dB / input 100Vr.m.s. / 1kHz

●Maximum sound pressure level: 118dB / 400Hz

●Bias voltage: 580V DC

●Right/left channel indication: 'L' and 'R' indicated on the arc assembly (inside head spring), solid line (left) and dotted line (right) on the cable

●Earpad: real leather (skin touching portion), high-quality artificial leather (surrounding portion)

●Cable: silver-coated 6N (99.9999%) OFC parallel 6-strand, low-capacity special wide cable, 2.5m full length

●Weight: 596g (including cable), 454g (without cable)

 Specifikationer

RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 10, 20 og 30 måneders rentefri, gebyrfri og oprettelsefri finansiering!

0% oprettelse - 0% gebyr - 0% ÅOP!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!

GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20