ÅBENT I PICKUP POINT : Vi har åbent i vores Pickup point i dag mellem: 10:00 og 17:00 - Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.

Hovedtelefon forstærker 

Musik kan nydes på mange forskellige måder. Mange elsker eksempelvis at lytte til musik, imens man er på farten, mens andre foretrækker at slappe af til sin yndlingsmusik på hjemmefronten; og nogle gør selvfølgelig begge dele. Men det at lytte til musik via en hovedtelefon, er faktisk blevet meget populært inden for de sidste par år. Det er eksempelvis ikke noget sjældent syn at se fodboldstjerner rende rundt med dyre, lukkede hovedtelefoner på, når de er på vej ind til en vigtig fodboldkamp. Mange af de bedste hovedtelefoner .....

Hovedtelefon forstærker 

Musik kan nydes på mange forskellige måder. Mange elsker eksempelvis at lytte til musik, imens man er på farten, mens andre foretrækker at slappe af til sin yndlingsmusik på hjemmefronten; og nogle gør selvfølgelig begge dele. Men det at lytte til musik via en hovedtelefon, er faktisk blevet meget populært inden for de sidste par år. Det er eksempelvis ikke noget sjældent syn at se fodboldstjerner rende rundt med dyre, lukkede hovedtelefoner på, når de er på vej ind til en vigtig fodboldkamp. Mange af de bedste hovedtelefoner har også aktiv støjreduktion, og derfor kan man lukke den omkringliggende støj helt ude og bare nyde musikken.

De fleste plugger også deres hovedtelefon direkte ind i computeren, men som mange nok ved, så er computerens lydkort ikke af nogen nævneværdig kvalitet, hvorfor mange eksempelvis anskaffer sig en D/A konverter for at optimere lyden. Men lige præcis til hovedtelefoner, så findes der hovedtelefon forstærkere, som faktisk gør mere eller mindre det samme, som en D/A konverter gør med en computer; en hovedtelefon forstærker er bare skræddersyet til hovedtelefoner.

Få en lydoplevelse ud over det sædvanlige

Når musikere eksempelvis skal indspille musik, så sidder de typisk med en professionel lukket hovedtelefon på, så alle omkringliggende lyde bliver holdt ude. Men hovedtelefonen bliver også brugt i forbindelse med mixing og sampling af diverse lydspor, da man med de rigtige hovedtelefoner kan høre selv de fineste detaljer. Men i musikstudiet - såvel som så mange andre steder - så er det helt nødvendigt at have en hovedtelefon forstærker, da men med denne kan få den helt rigtige lyd. En hovedtelefon kommer altså bedst til sin ret, hvis den bliver brugt sammen med en hovedtelefon forstærker.

Find en hovedtelefon forstærker til din hovedtelefon

Hos HiFifreaks finder du en masse forskellige hovedtelefon forstærkere, så du kan få professionel lyd i verdensklasse. Vi har f.eks. Stax’ populære SRM-006tS, som er en af de mest solgte hovedhøjttalere på markedet. Denne har har 3 forskellige indgange: en balanceret XLR, en single-ended forstærker og afslutningsvis endnu en single ended med pass through. Denne hovedtelefon forstærker er udelukkende lavet i kompromisløse materialer, som sikrer den helt rigtige resonans.

Hvis man skal op i den absolutte elite inden for hovedtelefon forstærkere, så kan man bl.a. anskaffe sig den sublime STAX SRM-T8000, som uden tvivl er én af de bedste hovedtelefon forstærkere på markedet. Med sin perfektionistiske tilgang er denne hovedtelefon forstærker i en liga, hvor de færreste substituerende hovedtelefon forstærkere kan være med.  

SPAR 5000,-

Quad PA-One

Quad PA-One
The QUAD PA-One is a highly versatile, user-friendly headphone and pre amplifier. It combines classic quad valve topology with a modern selection of digital inputs and outputs for low and high impedan ..

Mere information

Før: 12999,-/stk
7999,-/stk

STAX SRM-353X

STAX SRM-353X
The SRM-353X is the exclusive driver unit (amplifier) produced to drive STAX electrostatic Earspeaker headphones.   Carefully hand selected high quality parts of audio grade further improves ton ..

Mere information


9299,-/stk

SPAR 5000,-

STAX SRM-727II

STAX SRM-727II
SRM-727II SRM-727TII er en ny skelsættende ´driver´ fra Stax, der bygger på non-feed back for første gang i Stax’ mangeårige historie. Derudover er konstru ..

Mere information

Før: 15999,-/stk
10999,-/stk

STAX SRM-006tS

STAX SRM-006tS
SRM-006tS Stax SRM-006t har gennem årene været den mest solgte Stax driver forstærker til elektrostatiske hovedhøjttalere. Den har været på markedet i 2 versione ..

Mere information


11995,-/stk

STAX SRM-007tII

STAX SRM-007tII
      SRM-007tII Stax’ nye SRM-007TII er eksklusivt udviklet for Stax’ state-of-the-art hovedtelefoner, og tilbyder unikke og perfektionerede lydkaraktaristika i ..

Mere information


15999,-/stk

STAX SRM-T8000

STAX SRM-T8000
  All efforts have been made to drive STAX electrostatic type earspeaker more ideally. Here's the top model of the driver unit (Amplifier) which lavishly adopted the technology and know-how STAX ..

Mere information


39999,-/stk


GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20