ÅBENT I PICKUP POINT : Vi har åbent i vores Pickup point alle dage frem til nytår for afhentning mellem: 10:00 og 20:00 - Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.

$descriptiontext2 = $category['categories_description2'];

Hovedtelefoner

 

Mange af os kender følelsen, når ens yndlingsmusik bliver afspillet. Fødderne begynder sagte at vrikke i takt med musikken, og man får en følelse af velbehag. Denne følelse af velbehag skyldes, at hjernen udløser dopamin, som er et signalstof der frigives, når vi eksempelvis lytter til vores favoritmusik. Folk har selvfølgelig divergerende præferencer til, hvordan man bedst lytter til musik, men man kan ikke komme udenom, at man får en dyb og intens lyd gennem en kvalitets hovedtelefon. Hos HiFifreaks finder du b&ari .....

Hovedtelefoner

 

Mange af os kender følelsen, når ens yndlingsmusik bliver afspillet. Fødderne begynder sagte at vrikke i takt med musikken, og man får en følelse af velbehag. Denne følelse af velbehag skyldes, at hjernen udløser dopamin, som er et signalstof der frigives, når vi eksempelvis lytter til vores favoritmusik. Folk har selvfølgelig divergerende præferencer til, hvordan man bedst lytter til musik, men man kan ikke komme udenom, at man får en dyb og intens lyd gennem en kvalitets hovedtelefon. Hos HiFifreaks finder du både hovedtelefoner såvel som in-ear høretelefoner, der alle har fokus på den sublime musikoplevelse.


Hovedtelefoner og in-ear høretelefoner

Engang imellem har vi alle brug for at skulle koncentrere os, og derfor har vi brug for - i en kort periode vel at mærke - at lukke den omkringliggende verden ude. Her er den oplagte løsning en hovedtelefon, da mange af disse nærmest hermetisk lukker støj og forstyrrende lyde ude; imens man lytter til musik. Det er især den passive støjreduktion fra hovedtelefonens materialer og design, som har betydning for, hvor meget støj og larm der trænger ind til øret udefra. Yderligere har mange hovedtelefoner noise-cancelling teknologien implementeret, som decideret fjerner omverdens støj.  


For musikeren, der skal indspille instrumenter, er det eksempelvis også et must med lukkede hovedtelefoner. Det skyldes, at der ved indspilning af musik ikke må trænge lyd ud fra hovedtelefonen. Ligeledes er det også fordelagtigt med gode lukkede hovedtelefoner i situationer, hvor man skal indspille musik sammen med andre musikere. Står man eksempelvis ved siden af trommeslageren - under indspilning - vil man selvfølgelig gerne selv høre, hvad man spiller, og derfor skal hovedtelefonen her også være eminent til at holde trommelyden ude af hovedtelefonen.


Er du derimod typen, der elsker at lytte til musik, imens du dyrker motion? Så er en in-ear høretelefon nok det oplagte valg. Mange foretrækker nemlig musik i ørene under motion, da det kan give et energiboost, så man måske lige præsterer lidt bedre nede i træningscentret eller ude på løbeturen. Ved meget fysisk aktivitet er in-ear høretelefoner altså det oplagte valg.


Hovedtelefoner i særklasse

Hos HiFifreaks finder du nogle af de allerbedste hovedtelefoner - og in-ear høretelefoner - der findes på markedet. Vi har eksempelvis vores prisbevidste Marantz MPH-1, som har en frekvensrespons på 15hz-28khz, hvilket er din garanti for at samtlige detaljer og nuancer, bliver gengivet på den bedste og mest præcise måde. Derudover er Marantz MPH-1 oplagt at anvende til studiebrug, ligesom den også er behagelig at have på i længere tid af gangen. Derfor kan du roligt anvende denne hovedtelefon til den lange tog-, bus- eller biltur.


Du finder også Stax hovedtelefoner hos HiFifreaks, som bl.a. er kendte for at kalde sine hovedtelefoner for “hovedhøjttalere” - dette gøres for at positionere og understrege deres helt unikke lyd. Du finder alt fra vores flagskib Stax SR-007 mk2 til vores mere nostalgiske Stax SR-L500 og mange andre hovedhøjttalere fra Stax. Hvis du mere er på udgik efter en in-ear høretelefon, så forhandler vi også Audioflys tidsløse og kompromisløse in-ear høretelefoner.     

GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20