Trådløse højttalere

 

Lad dig blive forført af en trådløs højttaler

Ønsker du en højtaler, der er fleksibel? En du kan tage med dig overalt – i parken, på stranden, i haven, på cyklen og alle andre steder? Så er en trådløs højtaler en oplagt løsning til dig. Du behøver ikke at tænke over, hvor du har mulighed for at stille dine højtalere, fordi du ikke er afhængig af, at der skal være en stikkontakt i nærheden eller alternativt en ledning igennem rummet tværs over til den nærmeste stikkonktakt. Du .....

Trådløse højttalere

 

Lad dig blive forført af en trådløs højttaler

Ønsker du en højtaler, der er fleksibel? En du kan tage med dig overalt – i parken, på stranden, i haven, på cyklen og alle andre steder? Så er en trådløs højtaler en oplagt løsning til dig. Du behøver ikke at tænke over, hvor du har mulighed for at stille dine højtalere, fordi du ikke er afhængig af, at der skal være en stikkontakt i nærheden eller alternativt en ledning igennem rummet tværs over til den nærmeste stikkonktakt. Du behøver kun at tænke på lydoplevelsen, pladsen og udseendet.

Teknologien inden for trådløse højtalere har udviklet sig meget de seneste år, og du vil derfor finde nogle fantastiske højtalere her hos os. Hos HIFI-freaks er vi eksperter i at udplukke de helt rigtige trådløse højttalere specielt til dig! Så er du i tvivl om hvilken trådløs højtaler, der vil passe til dine behov, kan du altid søge råd og vejledning hos os.  For eksempel har vi vores robuste Wharfedale Silo til den prisbevidste køber. Wharfedale Silo er en at vores mange unikke trådløse højttalere, som leverer en fantastisk lyd af høj kvalitet. Hvis du derimod ønsker en trådløs højttaler, som hele familien kan samles om, er vores Musaic MP10 et godt bud. Denne utrolige højttaler kan styres gennem apps på telefonen og sammen med "smart" funktionen, kan hele familien være med. Du behøver kun din smartphone for at betjene højtaleren, og hele familien kan downloade appen og være med til at styre musikken. Med denne højtaler har du også mulighed for at sætte flere højtalere sammen til for eksempel sorround sound eller for at spille musik i flere rum. Du kan spille samme musik fra alle højtalere eller vælge at spille for eksempel én slags musik i køkkenet og en anden slags på børneværelset.

Alle vores højtalere er kvalitetshøjtalere, fordi vi ønsker at skabe rammerne for den bedste lyd til de hyggeligge stunder. Selvom du vælger en trådløs højtaler, behøver du ikke at gå på kompromis med lyden. Med en trådløs højtaler, er du ikke afhængig af stikkontakter for at den skabe god stemning med de fortryllende toner.

 

 

Nedenfor kan du se udvalget af vores trådløse højtalere, og under hver højtaler kan du læse mere om det enkelte produkt.

Se udvalget nedenforBESTIL ONLINE - HENT I KASTRUP ELLER FÅ TILSENDT
Bestil online og afhent lørdag eller søndag i vores pickup point Kastrup mellem 11:00 og 17:00.


Earthquake EQuatic

Earthquake EQuatic
Trådløs og vandafvisende mikrohøjttaler med Bluetooth, som er perfekt til under badet!   Earthquake's EQUATIC trådløse og vandtætte mikrohøjttaler ..

Mere information


499,-/stk

Musaic MP5

Musaic MP5
  The Musaic MP5 Music Player is a compact wireless smart speaker with acoustics optimised for smaller spaces. Enjoy a wide and atmospheric soundstage and impressive bass in your kitchen, office ..

Mere information


2299,-/stk

Musaic MP10

Musaic MP10
Trådløs streaming for hele familien!   Musaic er et nyt multirum system designet til at levere exceptionel lydkvalitet, og har allerede høstet adskillige gode test ..

Mere information


3299,-/stk

SPAR 1200,-

Wharfedale Diamond A1

Wharfedale Diamond A1
Wharfedale Diamond A1 are active wireless speakers that use a separate control hub to handle power and sources. These aren't the first pair of wireless powered speakers but the majority of others requ ..

Mere information

Før: 5499,-/sæt
4299,-/sæt

SPAR 3300,-

Wharfedale Diamond A2

Wharfedale Diamond A2
5 ud af 5 stjerner i HiFi Choice. Læs hele anmeldelsen her.   “An innovative package from Wharfedale. The wireless operation provides great flexibility and the active ‘speaker ..

Mere information

Før: 9999,-/sæt
6699,-/sæt


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et sæt Triangle Antal Ez

Skynd dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så deltager du i konkurrencen om at vinde et sæt Triangle Antal Ez, til en værdi á 19.990 kr. Tænk, hvis det blev dig!


    Jeg accepterer at tilmelde mig nyhedsbrev
  
  Vinderen bliver trukket 1/5-2017, og får direkte besked
GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20