ÅBENT I PICKUP POINT : Vi har åbent i vores Pickup point alle dage frem til nytår for afhentning mellem: 10:00 og 20:00 - Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.


Lagerstatus:   0 stk. på lager. Ukendt leveringstid.


Farve:


Antal: stk 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret!
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi gør det bedre end købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!EarthQuake Supernova MKIV-12

Jordskælvsbas!

 

Supernova MKIV serien er Earthquakes mest rå, uforfalskede og højtydende implementering af SLAPS teknologi. Bygget specifikt med øje for at bringe ubetinget råstyrke ind i stuen. Til dette benyttes bl.a. SLAPS, XLT basenhed og en 450 watts Klasse A/B forstærker for uovertruffen kontrol.

Alt dette til yderst overkommelige priser.

 

Kast æstetik og finesse ud af vinduet -  MKIV serien er, som en BigBlock V8 motor, der er presset ned i et ultra kompakt karosseri. Nogle vil måske endda finde så meget bas fra et så lille kabinet yderst offensivt!

 

Nyd ren råstyrke, uanset om det er vilde beats i musikken eller den største eksplosion i filmens verden.

MKIV-12 vil uden tøven bringe alt frem til sofaen og ryste dig fysisk. En fuldstændig gimmick fri subwoofer. Her er der ingen blinkende skærme, ubrugelige fjernbetjeninger, gaveposer eller andet gøgleri.

Velkommen til performance!

 

Forbedret Power

Forstærkeren er baseret på den afprøvede og sande klasse AB teknologi. Earthquakes ingeniører har gennem årene udviklet mange forstærker innovationer, der tilsammen fører til ikke blot forbedret ydeevne, når der kræves allermest, men også holdbare løsninger!

MKIV-12_20

 

SLAPS er et patenteret system, der dramatisk øger subwooferens effektivitet og evne til gengivelse af ultralave frekvenser. SLAPS står for Symmetrically Loaded Audio Passive System. Som navnet indikerer er SLAPS bygget symmetrisk, som adskiller den fra traditionelle passive enheder. SLAPS integrerer komponenter i sit ophæng der sikrer at enhederne bevæger sig ens i begge retninger.

Den revolutionerende effektivitet og ydeevne er resultatet af koblingen mellem SLAPS og den aktive enhed. SLAPS overvinder begrænsningerne kendt fra konventionelle lukkede og port designs, der forhindrer ekstrem vandring og dyb basrespons. Det unikke design giver den aktive enhed kompressionsfri bevægelighed, hvilket resulterer i dyb, dynamisk og hårdtslående basgengivelse.

 

 

 

 

 
Box dimensions
46 x 43 x 53 cm
Weight
19.2 kg

Specifikationer

Woofer Size
12″ Dual driver powered subwoofer
Class
A/B
Amplifier Power
450W
Frequency Response
20Hz – 180Hz

Produkt Dimensioner

Height
375 mm
Width
375 mm
Depth
451 mm


Specifikationer

RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 10, 20 og 30 måneders rentefri, gebyrfri og oprettelsefri finansiering!

0% oprettelse - 0% gebyr - 0% ÅOP!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!

GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20