ÅBENT I PICKUP POINT : Vi har åbent i vores Pickup point alle dage frem til nytår for afhentning mellem: 10:00 og 20:00 - Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.


Lagerstatus:   5+ stk på fjernlager. 2-5 dages leveringstid.


Farve:


Antal: stk 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret!
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi gør det bedre end købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!Earthquake MiniMe P12 V2

Kompakt, stilfuld og magtfuld!

 

Minime er en stilfuld og ultra-kompakt subwoofer med fremragende basrespons. Den kraftfulde Class D forstærker kombineret med patenterede SLAPS tillader MiniMe P12v2 at gengive frekvenser ned til 18 Hz!

Denne kompakte subwoofer er det ideelle valg for den kræsne bruger, der ønsker en elegant stilfuld subwoofer uden at kompromittere ydeevne og magt.

 

Luksus finish

MiniMe er dækket i dyb luksuriøs sort pianolak. Kabinettets finish begynder med en grundig slibning og grunding efterfulgt af flere omgange sort lak med ekstra fin slibning mellem lagene. Herefter afsluttes det hele med en glat, højglans klarlak. Den elegante pianolak komplementerer det kompakte moderne design og tilføjer på en skulpturel måde finesse og eksklusivitet til dit hjem.

 

Overskydende Power!

 

MiniMe er udstyret med en overdimensioneret 640-watt klasse D forstærker. Den avancerede klasse D-teknologi har en effektivitet på 90%, hvilket betyder, at forstærkeren ikke bliver varm selv ved hård og kontinuerlig drift. Earthquakes unikke klasse D design udmærker sig ved høj ydeevne og fremragende bas kontrol. Selv de mest komplekse kildematerialer bliver gengivet artikuleret og præcist.

 

Slaglængde, dynamik og kontrol!

XLT (Xtra Long Throw) basenheden i MiniMe oversætter effektivt elektrisk energi til bevægelse. Det stærke mekaniske design er resultatet af radikal overdimensionering af alle komponenter. Den nye XLT struktur giver mulighed ekstrem vandring, uden fysisk deformation eller nedsat reaktiv elektromagnetisk kobling. Det intelligente og robuste design betyder, at basenheden altid er elektrisk kontrolleret af forstærkeren. Resultatet er overlegen respons og dynamik.


SLAPS - Patenteret overlegenhed!

SLAPS er grunden til ME640 forstærkerens høje ydelse kan omsættes til overbevisende bas. SLAPS er et patenteret system, der dramatisk øger subwooferens effektivitet og evne til gengivelse af ultralave frekvenser. SLAPS står for Symmetrically Loaded Audio Passive System. Som navnet indikerer er SLAPS bygget symmetrisk, som adskiller den fra traditionelle passive enheder. SLAPS integrerer komponenter i sit ophæng der sikrer at enhederne bevæger sig ens i begge retninger.

Den revolutionerende effektivitet og ydeevne er resultatet af koblingen mellem SLAPS og den aktive enhed. SLAPS overvinder begrænsningerne kendt fra konventionelle lukkede og port designs, der forhindrer ekstrem vandring og dyb basrespons. Det unikke design giver den aktive enhed kompressionsfri bevægelighed, hvilket resulterer i dyb, dynamisk og hårdtslående basgengivelse

MiniMe_SLAPS

 

ME640 forstærkeren!

Ingen subwoofere i samme klasse tilbyder mere effekt og flere funktioner.

 

Udviklet og produceret i Earthquakes egen fabrik opnås gennembrydende ydeevne på dette prisniveau.

Forstærkerens output afsnit er bygget op omkring Earthquakes Evolved Class D forstærker teknologi. Det bruger en effektiv og base-optimeret switch-rutine der giver usædvanlig kraftig kontrol over den ekstreme XLT basenhed. Forstærkeren er udstyret med fire høj ampere switching kredsløb, som leverer høj og kontinuerlig strøm.

Den overdimensionerede 640 watt Evolved klasse D forstærker har en effektivitet på 90%, hvilket betyder, at forstærkeren ikke bliver varm selv i barske og langvarende situationer. Earthquakes unikke klasse D design udmærker sig ved høj ydeevne og fremragende bas kontrol.

Strømforsyningen i forstærkeren er baseret på Earthquakes Triple Triangle Constant Power Transfer Technology. Det er en avanceret industriel switch mode strømforsyningsteknologi arvet fra Eartquakes militære strømforsyninger. Den garanterer en konstant høj ydeevne selv under de mest ekstreme brug, med minimalt effekttab og varmeudvikling.

 

 

Box dimensions
53 x 57 x 52 cm
Weight
21.6 kg

Specifikationer

Farver
Piano Black
Woofer Size
12″ Earthquake Xtra long-throw unit
Class
Digital Class D
Amplifier Power
640W
Frequency Response
18 – 115Hz
Frequency Adjustment
50-100 Hz

Produkt Dimensioner

Height
375 mm
Width
381 mm
Depth
413 mm


Specifikationer

RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 10, 20 og 30 måneders rentefri, gebyrfri og oprettelsefri finansiering!

0% oprettelse - 0% gebyr - 0% ÅOP!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!

GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20