ÅBENT I PÅSKEN : Vi har åbent i vores Pickup point mellem: 10:00 og 17:00 påske lørdag, søndag og mandag. Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.


Lagerstatus:
7 sæt. på lager i Kastrup


Farve:


Antal: sæt 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret!
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi gør det bedre end købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!Wharfedale Crystal 4 surround set

Restparti! Anmeldt i tyske LITE Magazin, og fået top karakter (Testet til en pris á 5200,-).

 

"Surround Sættet Crystal 4 fra Wharfedale er i alle henseender helt over det niveau, der forventes til prisen! Takket være teknologi hentet direkte fra højere modeller af den britiske producent scorer 5,0 systemet topkarakter og kan sammenlignes med udstyr af høj kvalitet. Meget fint håndværk og ikke mindst fremragende lyd. Selvom om bassen ikke helt kan kompensere behovet for en subwoofer, efterlades man ganske tilfreds – især i små til mellemstore rum takket være systemets åbenhed og præcision."

 

Læs hele testen her. 

(På tysk)

 

 

Sæt bestående af: 

 

2stk. Wharfedale Crystal 4.3 Gulvhøjttaler

2stk. Wharfedale Crystal 4 Bookshelf

1stk. Wharfedale Crystal 4 center

 

 

 

Musikalitet, dynamik og balance i lydgengivelsen, er nogle af de vigtigste faktorer, som godt hifiudstyr bør have. Wharfedale Crystal serien er en entry-level højttalerserie, som nøjagtigt kan gengive en klar og dynamisk lyd med den velkendte britiske varme klang. Bygget med et buet kabinet, der forstyrrer dannelsen af stående bølger indeni og forbedrer spredningen fra enhederne for at sikre, at lyden fordeles gennem rummet.

 

Kevlar enheder!

Kevlar er det valgte materiale til lavfrekvensenhederne i Wharfedales førende produkter. Det er let, stift og stærkt. Selv i deres entrylevel Crystal 4 bruges der premium vævet Kevlarenheder bas- og mellemtone. (100mm basdriver på Crystal 4.1-bogreol og en 125mm middriver på Crystal 4.3 gulvmodel). Kombineret med Wharfedales avancerede motorsystemer og egen produktion for at garantere den højeste kvalitet, leverer Crystal 4 systemet, tale med klarhed, kraftig bas og god dynamik til filmen.

 

 Basenhed af Polypropylene!

Crystal 4.3-gulvmodellen benytter en ekstra basenhed, og igen gør intern produktion det muligt at bruge nye teknikker for at sikre den bedst mulige ydeevne. Da polypropylenenheder ofte kan forvrænge under stress, har Wharfedales ingeniører brugt en specifik teknik til at reducere denne effekt. Der anvendes en speciel varm komprimeret vævet polypropylen, hvor tilpassede polypropylenfibre tilsættes i en matrix af termoformet polypropylen. Dette resulterer i en meget stærkere enhed og dermed nedsættelse af forvrængning, selv ved store udsving!

 

Optimeret spredning!

Crystal 4-serien indeholder også Crystal 4.C centerhøjttaleren. Muligvis vigtigste højttaler i et surroundsystem, der er ansvarlig for ca. 60-70% af dialogen og lydsporet. Softdome diskanten, som ses i alle Crystal 4-modellerne sikrer en god spredning, og tillader at flere i stuen kan opleve det samme lydspor.

 

 Wharfedale har designet højttalere siden 1932. De oprindelige designs af grundlæggeren Gilbert Briggs blev lavet til musikalitet og ydeevne, og medens mange har ændret sig med hensyn til teknologier som materialer og produktionsmetoder, har Wharfedales ingeniører opretholdt en lignende tilgang til Crystal 4 designet.

 

Drama! 

Crystal 4-serien er udviklet til spænding - især til film og musik. Systemet leverer tyngde og dynamik, der normalt er forbundet med langt dyrere hjemmebiografsystemer. Fremragende højfrekvenser og en velafrundet og kraftig bas -hovedsagelig takket være deres velprøvede driverteknologi.

 

Crystal 4-sættet fås i sort eller hvid! Crystal 4.1 har også en bag plade med vægbeslag.

 
 
 

CRYSTAL 4.1

2-Wege Regallautsprecher
Bass: 100mm
Crossover Frequenz: 3.4kHz
Impedanz: 8 Ohm
Frequenzgang: 75Hz - 20kHz
Abmessung (HxBxT): 194 x 141 x 147+10
Gewicht pro Stück: 2 kg

Recomended amp: 20 - 60 W

CRYSTAL 4.3

3-Wege Standlautsprecher
Bass: 165mm
Crossover Frequenz: 500Hz & 2kHz
Impedanz: 8 Ohm
Frequenzgang: 50Hz - 20kHz
Abmessung (HxBxT): 900+22 x 205 x 245+10 mm
Gewicht pro Stück: 14,5 kg

Recomended amp: 25 - 120 W

CRYSTAL 4 C

2-Wege Center Lausprecher
Bass: 2x 125mm
Crossover Frequenz: 2.4kHz
Impedanz: 8 Ohm
Frequenzgang: 70Hz - 20kHz
Abmessung (HxBxT): 172 x 415 x 192+10mm
Gewicht pro Stück: 6,8 kg

Recomended amp: 25 - 100 WSpecifikationer

RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 10, 20 og 30 måneders rentefri, gebyrfri og oprettelsefri finansiering!

0% oprettelse - 0% gebyr - 0% ÅOP!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!

GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20