Højttalersystem

Musik og film kan høres på mange forskellige måder. For nogle er det rigeligt bare at anvende fladskærmens indbyggede højttalere, når der skal hygges foran flimmerkassen. For andre er det strengt taget en nødvendighed med et højttalersystem, så actionprægede film - eksempelvis - virkelig kan komme til sin ret med lydeffekter. For hvad er egentlig grunden til blot at anvende de beskedne indbyggede højttalere fra fladskærmen, når man kan få lydoplevelser ud over det sædvanlige med et højttalersystem. Med andre ord - hv .....

Højttalersystem

Musik og film kan høres på mange forskellige måder. For nogle er det rigeligt bare at anvende fladskærmens indbyggede højttalere, når der skal hygges foran flimmerkassen. For andre er det strengt taget en nødvendighed med et højttalersystem, så actionprægede film - eksempelvis - virkelig kan komme til sin ret med lydeffekter. For hvad er egentlig grunden til blot at anvende de beskedne indbyggede højttalere fra fladskærmen, når man kan få lydoplevelser ud over det sædvanlige med et højttalersystem. Med andre ord - hvis man er interesseret i at få den bedste og mest helstøbte musik- eller filmoplevelse, så skal man have fingrene i et højttalersystem.


Mange er af den opfattelse, at film skal ses på et stort, skarpt Ultra HD Premium tv; men hvad med lyden? For selvom en flot fladskærm hjælper meget på det filmiske udtryk, så mister man alligevel en kæmpe del af totaloplevelsen ved ikke også at have et hæsblæsende højttalersystem implementeret. Derudover er der rigtig mange penge at spare ved at investere i et højttalersystem; i stedet for enkeltvis at gå ud og købe nogle separate højttalere. Ved enkeltvis at gå ud og købe diverse højttalere samt subwoofer, så er man ikke sikret, at disse fungerer på bedste vis sammen.  


Gør din fladskærm en tjeneste ved at købe et højttalersystem

Det er smart at investere i et højttalersystem. Det skyldes først og fremmest, at man er sikker på, at hver enkelt højttaler passer sammen, og dermed bliver man ikke udsat for såkaldte flaskehalsproblemer, hvor de enkelte højttalere og subwoofer ikke passer sammen.


Hos HiFifreaks finder du et stort udvalg af højttalersystemer fra nogle af de mest anerkendte og roste mærker verden over. Vi har eksempelvis Wharfedale Cystal 4 surround set, som er et gennemført højttalersystem ned til mindste detalje. Det, der gør lige netop dette højttalersystem så unikt, er, at højttalersystemet kan gengive musikken på en dynamisk og velafbalanceret måde; uanset hvilket rum du placerer det i. Kabinetterne på dette højttalersystem er lettere buet, så eventuelle spændinger - eller bølger om man vil - inde i kabinetterne ikke bliver et problem for selve musikken. Derudover medvirker de buede kabinetter til, at lyden bliver spredt meget bedre i det givne rum, hvor de nu end måtte befinde sig.


Vi har også vores banebrydende Triangle Esprit Heyda Ez 2.1, som også uden tvivl er én af de bedste højttalersystemer - i sin klasse - på markedet. Triangle Espirit Heyda Ez 2.1 blev skabt med det formål at udbyde uovertruffen lyd til den kræsne musik- eller filmentusiast. Med tilhørende satellit-højttalere og en sublim 150 watt RMS, må man bøje sig i støvet for Triangle Espirit Heyda Ez 2.1 højttalersystem.FÅ SENDT DIREKTE TIL DØREN ELLER AFHENT I KASTRUP
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender gratis til din dør · Vi har åbent mandag-fredag i vores Pickup point mellem 10:00 og 18:30.


SPAR 1500,-

Wharfedale Vista 150

Wharfedale Vista 150
Restparti til denne skarp pris!    Vista 150 er den lette og diskrete løsning, til at booste lyden fra dit fladskærms tv! Stort set alle tv lider under den elendige lydkvalit ..

Mere information

Før: 2699,-/stk
1199,-/stk

SPAR 1698,-

Wharfedale Diamond 2.1

Wharfedale Diamond 2.1
System bestående af:    Wharfedale Diamond 210  Wharfedale D8       Wharfedale Diamond 210 The Wharfedale Diamond 210 is a compact standmount loudspeaker, d ..

Mere information

Før: 4297,-/stk
2599,-/stk

SPAR 3000,-

Wharfedale Crystal 4 surround set

Wharfedale Crystal 4 surround set
Anmeldt i tyske LITE Magazin, og fået top karakter (Testet til en pris á 5200,-).   "Surround Sættet Crystal 4 fra Wharfedale er i alle henseender helt over det niveau, der f ..

Mere information

Før: 5999,-/sæt
2999,-/sæt

SPAR 2000,-

Wharfedale Crystal 4 Mini 5.1

Wharfedale Crystal 4 Mini 5.1
Sæt bestående af:    1stk. Wharfedale D8 4stk. Wharfedale Crystal 4.1 1stk. Wharfedale Crystal 4.C   Wharfedale Crystal 4 Series speakers are for music and film lovers ..

Mere information

Før: 4999,-/stk
2999,-/stk

Wharfedale DX-1SE

Wharfedale DX-1SE
High-quality home cinema can be costly, both financially and in terms of the amount of space it consumes in your living room. For those seeking a more discreet, stylish and affordable solution for gen ..

Mere information


3999,-/stk

SPAR 5498,-

Triangle Esprit Heyda Ez 2.1

Triangle Esprit Heyda Ez 2.1
Triangle Heyda 2.1 system.    Sæt bestående af:  1stk. Triangle Thetis 280 (Normal pris 5999,-/stk) 2stk. Triangle Heyda Ez (Normal pris 2999,-/stk)     Tri ..

Mere information

Før: 11997,-/sæt
6499,-/sætTilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et sæt Triangle Antal Ez

Skynd dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så deltager du i konkurrencen om at vinde et sæt Triangle Australe Ez, til en værdi á 27.998 kr. Tænk, hvis det blev dig!


    Jeg accepterer at tilmelde mig nyhedsbrev
  
  Vinderen bliver trukket 31/10-2017, og får direkte besked
GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20