ÅBENT I PÅSKEN : Vi har åbent i vores Pickup point mellem: 10:00 og 17:00 påske lørdag, søndag og mandag. Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.

Højttalersystem

Musik og film kan høres på mange forskellige måder. For nogle er det rigeligt bare at anvende fladskærmens indbyggede højttalere, når der skal hygges foran flimmerkassen. For andre er det strengt taget en nødvendighed med et højttalersystem, så actionprægede film - eksempelvis - virkelig kan komme til sin ret med lydeffekter. For hvad er egentlig grunden til blot at anvende de beskedne indbyggede højttalere fra fladskærmen, når man kan få lydoplevelser ud over det sædvanlige med et højttalersystem. Med andre ord - hv .....

Højttalersystem

Musik og film kan høres på mange forskellige måder. For nogle er det rigeligt bare at anvende fladskærmens indbyggede højttalere, når der skal hygges foran flimmerkassen. For andre er det strengt taget en nødvendighed med et højttalersystem, så actionprægede film - eksempelvis - virkelig kan komme til sin ret med lydeffekter. For hvad er egentlig grunden til blot at anvende de beskedne indbyggede højttalere fra fladskærmen, når man kan få lydoplevelser ud over det sædvanlige med et højttalersystem. Med andre ord - hvis man er interesseret i at få den bedste og mest helstøbte musik- eller filmoplevelse, så skal man have fingrene i et højttalersystem.


Mange er af den opfattelse, at film skal ses på et stort, skarpt Ultra HD Premium tv; men hvad med lyden? For selvom en flot fladskærm hjælper meget på det filmiske udtryk, så mister man alligevel en kæmpe del af totaloplevelsen ved ikke også at have et hæsblæsende højttalersystem implementeret. Derudover er der rigtig mange penge at spare ved at investere i et højttalersystem; i stedet for enkeltvis at gå ud og købe nogle separate højttalere. Ved enkeltvis at gå ud og købe diverse højttalere samt subwoofer, så er man ikke sikret, at disse fungerer på bedste vis sammen.  


Gør din fladskærm en tjeneste ved at købe et højttalersystem

Det er smart at investere i et højttalersystem. Det skyldes først og fremmest, at man er sikker på, at hver enkelt højttaler passer sammen, og dermed bliver man ikke udsat for såkaldte flaskehalsproblemer, hvor de enkelte højttalere og subwoofer ikke passer sammen.


Hos HiFifreaks finder du et stort udvalg af højttalersystemer fra nogle af de mest anerkendte og roste mærker verden over. Vi har eksempelvis Wharfedale Cystal 4 surround set, som er et gennemført højttalersystem ned til mindste detalje. Det, der gør lige netop dette højttalersystem så unikt, er, at højttalersystemet kan gengive musikken på en dynamisk og velafbalanceret måde; uanset hvilket rum du placerer det i. Kabinetterne på dette højttalersystem er lettere buet, så eventuelle spændinger - eller bølger om man vil - inde i kabinetterne ikke bliver et problem for selve musikken. Derudover medvirker de buede kabinetter til, at lyden bliver spredt meget bedre i det givne rum, hvor de nu end måtte befinde sig.


Vi har også vores banebrydende Triangle Esprit Heyda Ez 2.1, som også uden tvivl er én af de bedste højttalersystemer - i sin klasse - på markedet. Triangle Espirit Heyda Ez 2.1 blev skabt med det formål at udbyde uovertruffen lyd til den kræsne musik- eller filmentusiast. Med tilhørende satellit-højttalere og en sublim 150 watt RMS, må man bøje sig i støvet for Triangle Espirit Heyda Ez 2.1 højttalersystem.

SPAR 1700,-

Polk Audio TL1600

Polk Audio TL1600
  Anmeldelser:    "With the TL1600, Polk Audio shows us what can be done and that it is possible to get a large home theater sound with a small 5.1-system. It gets our recommend ..

Mere information

Før: 3999,-/stk
2299,-/stk

SPAR 1700,-

Polk Audio TL1700

Polk Audio TL1700
Now, professional surround-sound excitement is easier and more accessible than ever before. The TL1700 is a complete home theater system, with four TL1 speakers, a TL1 center speaker and a professiona ..

Mere information

Før: 3999,-/stk
2299,-/stk

SPAR 1698,-

Wharfedale Diamond 2.1

Wharfedale Diamond 2.1
System bestående af:    Wharfedale Diamond 210  Wharfedale D8       Wharfedale Diamond 210 The Wharfedale Diamond 210 is a compact standmount loudspeaker, d ..

Mere information

Før: 4297,-/stk
2599,-/stk

SPAR 3000,-

Wharfedale Crystal 4 surround set

Wharfedale Crystal 4 surround set
Restparti! Anmeldt i tyske LITE Magazin, og fået top karakter (Testet til en pris á 5200,-).   "Surround Sættet Crystal 4 fra Wharfedale er i alle henseender helt over det ni ..

Mere information

Før: 5999,-/sæt
2999,-/sæt

Wharfedale Crystal 4 Mini 5.1

Wharfedale Crystal 4 Mini 5.1
Sæt bestående af:    1stk. Wharfedale D8 4stk. Wharfedale Crystal 4.1 1stk. Wharfedale Crystal 4.C   Wharfedale Crystal 4 Series speakers are for music and film lovers ..

Mere information


4999,-/stk

SPAR 5498,-

Triangle Esprit Heyda Ez 2.1

Triangle Esprit Heyda Ez 2.1
Triangle Heyda 2.1 system.    Sæt bestående af:  1stk. Triangle Thetis 280 (Normal pris 5999,-/stk) 2stk. Triangle Heyda Ez (Normal pris 2999,-/stk)     Tri ..

Mere information

Før: 11997,-/sæt
6499,-/sæt


GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20