ÅBENT I PICKUP POINT : Vi har åbent i vores Pickup point i dag mellem: 10:00 og 17:00 - Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.


Lagerstatus:
12 stk. på lager i Kastrup


Modeller:


Antal: stk 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret!
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi gør det bedre end købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!Focal Sib Stands

Standere til SIB Serien
Focal Sib & Co er naturligvis leveret spille og monteringsklar, når du pakker dem op derhjemme, men hvis du har specielle krav, behov eller ønsker kan du købe en masse tilbehør til dine nye Sib’ber eller Sib XL’er.

Sib Hip Stand Jet black, er en stander der hæver din Sib til en højde af 90 cm over gulvet. Standeren er lavet i stål med plads til intern ledningsføring, mens foden er støbt i en speciel tung legering, så det hele ikke lige vælter omkuld, hvis der er gennemtræk. Farven er som man måske har gættet sort, meget sort. Det er lavet i en kombination af pianosort og Nextel matsort, så de er nemme at vedligeholde og har en meget lang levetid uden synlige brugsspor. Nextelbelægningen medvirker også til at dæmpe eventuelle vibrationer i standeren. Designet er udført med henblik på at understøtte selve Sib’ens form, og som et hele er der tale om en meget elegant løsning.

Hififreaksprisen på Hip Stand er: 995,- for sæt

Focal Sib Hop Stand Jet black er lavet til den lidt større Sib XL. Der er lavet plads til intern skjult ledningsføring, og foden er tilpasset formen på Sib XL i designet. Finishen er som på Højttalerne holdt i pianosort lakering og Nextel matsort. Det er ikke alene en æstetisk nydelse at opleve spillet mellem blanksort og matsort, Nextelbelægningen medvirker også til at dæmpe eventuelle vibrationer fra højttaleren. Overfladen har en høj slidstyrke og er nem at vedligeholde. Standeren er lavet i stål, mens foden er en tung trykstøbt, legering der sikrer at højttaleren ikke knalder i gulvet alt for nemt, den står stabilt og sikkert. Toppen er forberedt til at fungere sammen med det, allerede fra Focal monterede Polyfix, system der sidder bag på Sib XL.
Hififreaksprisen på Hop Stand er: 995,- for sæt.


Focal Sib Bop Stand Jet black er den sidste i serien af stands til Sib & Co højttalerne. Det er en lavere model af Hop standen, egentlig lavet med sigte på at være en stand til centerhøjttaleren, men den kan også bruges til at stille en Sib XL på en hylde eller et møbel. Sib XL kan monteres på begge leder, vandret og lodret, fordi højttaleren er laveret med Polyfix systemet fra Focal.

Hififreaksprisen på Bop Stand er: 365,-/stkBop Stand

Hop Stand

Hip Stand


Specifikationer

RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 10, 20 og 30 måneders rentefri, gebyrfri og oprettelsefri finansiering!

0% oprettelse - 0% gebyr - 0% ÅOP!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!

GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20