ÅBENT I PICKUP POINT : Vi har åbent i vores Pickup point i dag mellem: 10:00 og 17:00 - Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.


Lagerstatus:   5+ stk på fjernlager. 2-5 dages leveringstid.


Farve:


Antal: stk 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret!
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi gør det bedre end købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!Triangle Esprit Antal Ez


 

 

De nye EZ modeller markerer et 20 års jubilæum for ESPRIT serien, som er blevet et symbol på firmaets know-how. Serien er resultatet af 20 års research og de smukke højttalere repræsenterer TRIANGLE’s evne til at udvikle og bygge højttalere i høj lydkvalitet til en overkommelig pris. ESPRIT EZ serien har en levende og dynamisk lyd der trækker lytteren ind helt i musikken og oplevelsen.
Genopdag glæden ved musik-oplevelser og lad dine følelser give frit løb med ESPRIT EZ serien

 

Antal EZ
Antal er det hovedproduktet i den nye ESPRIT EZ serie. Den 1.1 meter høje 3-vejs gulvhøjttaler nyder godt af de nyeste højttaler teknologier teknologier udviklet af TRIANGLE. Højttaleren hviler på en glas-fod og har TRIANGLE’s berømte horn-diskant, en nyudviklet cellulose mellemtone og to basenheder med glasfiber-membraner.

 

Features

  • - TZ2500B titanium dometweeter
  • - Mellemtone af naturlig cellulose-masse
  • - Basenheder med glasfibermembraner
  • - Fod i glas med spikes eller gummifødder
  • - Ny udviklede tilslutnings-terminaler
 
 

Horn diskant, en unik enhed
Med det støbte horn og dens phaseplug skiller ESPRIT’s diskant sig ud fra flokken. Den passer perfekt til TRIANGLEs’ mål : Præcis lydgengivelse uden kompromisser. Diskanten kombinerer en titanium dome med et kompressionskammer, og resultatet er en høj følsomhed med minimal forvrængning og fremragende fokusering. Høje frekvenser er både detaljerede og rolige så man får følelsen af hele musikkens kompleksitet, fra f.eks. trommesættets bækkener og pianoets højeste toner.

 
 
 
 

Musikken – “au naturel”
De nye ESPRIT modeller bygger på et stort teknologisk gennembrud i mellemtone-enheden, hvilket giver en virkelig realistisk lydgengivelse.
Mellemtonen er det vigtigste område da der her gengives de frekvenser som menneskets øre hører bedst - nemlig menneskets egne stemmer. Så for at sikre at både din yndlingsbands lead-vokal eller din favorit tenor og et et kor gengives naturligt, er enheden til mellemtone af afgørende betydning.
Derfor er den nye membran konstrueret af naturlig cellulose, udviklet udelukkende for at reducere vægt og øge stivheden. Det giver mindre forvrængning og færre resonanser der forstyrrer de sarte toner. Lyden bliver simpelthen renere og med ekstra liv og dynamik, hvilket netop er ESPRIT seriens lydkarakter. Størrelsen på mellemtone-enheden er gjort større end normalt for at dække et større toneområde, og for at muliggøre en blødere overgang til både diskanten og bas-enheden. Mellemtone-enheden kan således gengive både dybden fra barytonen samt højden af den lyriske sopran.

 
 

 

Basmembraner i glasfiber

Den grundige research til prestigeprojektet Magellan viste at glasfiber mebraner giver fremragende resultater i de nedre mellemtone-frekvenser. Derfor får Esprit Titus gulvhøjttaler nu glæde af denne research og er forsynet med  basmembraner i glasfiber. Bas gengivelsen er ren og glat og det understreger transparansen og detaljerne i mellemtonen.

 

 

 

 

High End tilslutningsterminaler

En ny generation af  forbindelses-terminaler med en højkvalitets kobberlegering  giver fremragende elektriske leder-egenskaber. De kan tage kabler i op til 5 mm diameter og man kan tilslutte banan-stik med et låsesystem for sikker forbindelse.

 
 


Specifikationer

Vægt: 27 Kg
MÅL: 300 x 1115 x 400 mm 
Frekvensgang: 40 - 22.000 Hz (+-3 dB)
Drifts: 92 dB
Impedans 3 - 8 Ohm
Woofers: 2stk. 165 mm.
Mellemtonen: 165 mm
Diskant: Horndiskant
RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 10, 20 og 30 måneders rentefri, gebyrfri og oprettelsefri finansiering!

0% oprettelse - 0% gebyr - 0% ÅOP!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!

GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20