ÅBENT I PICKUP POINT : Vi har åbent i vores Pickup point alle dage frem til nytår for afhentning mellem: 10:00 og 20:00 - Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.


Lagerstatus:   5+ stk på fjernlager. 2-5 dages leveringstid.


Farve:


Antal: stk 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret!
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi gør det bedre end købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!Quad Z-4

 

 

 

 


QUAD Z Serie

QUAD lancerer nu Z serien, en ny serie højttalere med bånd-diskanter.
En ny type bånd-diskanter med sandwich membran er blevet udviklet til både at være robuste og have den gode detaljering som bånd er så kendte for.
Z serien er udformet i smukt afrundede kabinetter med pianolakering i sort, hvid eller rosentræ.

 

Det startede med…

…at QUAD helt tilbage i 1949 (hvor al hi-fi stadig var i mono) lancerede deres første højttaler – The Corner Ribbon. Dette var et prestigeprodukt med en stor bånd-membran til toppen og en dynamisk enhed til bassen. Den havde en klar og detaljeret mellemtone og diskant gengivelse. Men denne tidlige teknologi var selvfølgelig ikke perfekt, og Peter Walker udviklede derfor videre indtil han kunne præsentere verdens første full-range bånd-højttaler, nemlig ESL-57.
Z serien bygger selvfølgelig på erfaringen fra disse, og benytter derfor et robust diskant-bånd med et superstærkt magnetfelt, samt de mest moderne dynamiske bas- og mellemtone enheder med vævet Kevlar membran for at matche diskant båndets detaljering.

 

Designet

Bare tag et kig på billederne, og se hvor lækkert kabinetterne er udført. Disse hele og afrundede skulpturer vil gøre sig godt i alle stuer, og de fås i piano hvid, piano sort eller pianolakeret rosentræ.


Teknologien

Modsat en almindelig dome-diskant, hvor motor-systemet i form af svingspolen er monteret uden på membranen som en ekstra del, så ER membranen også motor-systemet på en bånd-diskant. Det giver en glat og delikat ’gennemsigtig’ gengivelse, og det gør musikken utrolig let at lytte til.
Membranen er ligesom i QUAD’s ESL serie utrolig tynd, og derfor kan den følge alle detaljerne i musikken.
Diskantbåndet er 90 x 12 mm hvilket er ret stort, og det giver stor følsomhed og båndbredde, hvilket gør overgangen til mellemtone-enheden let og glat.

Bas- og mellemtone enhederne er med membran i vævet Kevlar, og de er alle forsynet med en dobbeltbølge kantophæng, som mindsker opbrydninger i kanten af membranen. Dette giver en klarere stemmegengivelse der matcher med diskant-båndets opløsning.

Bas systemet benytter ligesom den oprindelige Corner Ribbon højttaler et akustisk filter bas refleks system. Et dobbelt kammer fungerer som et filter for de pumpe-lyde som almindelig basreflekshøjttalere giver. Derfor har Z-serien en naturlig og ikke-forceret gengivelse i de allerdybeste toner, hvilket giver det samme store lydbillede som ESL serien.

 

 

Anmeldelser:

 

"Spend a little time with the Z-4 though and it starts to make more and more sense. Going back to almost any other similarly priced speaker after you’ve spend some time with this one is like losing a room of your house – you’ll manage but you’ll miss the space you had. This is a big, capable and beautifully made loudspeaker that delivers music on a grand scale and for that it certainly warrants recommendation. "

 

Anmeldt i AVForums.com - og fået stemplet "AVForums Recommended". 

 

Læs hele anmeldelsen her.

 
 

Editors Choice i Hi-Finews.

 

"So the Z-4 is not a ‘character speaker’ in the way that some rivals are, but rather it offers a taste of the transparency of the company’s electrostatic designs with the physicality and practicality of a highly capable box loudspeaker. Able to run at high volumes while sitting fairly close to rear walls, this is very much a do-it-all design" 

 

Læs testen her i Hi-Finews her. Specifikationer

General description Floor-standing
Enclosure type bass reflex
Transducer complement 3-way
Bass Driver 3 x carbon fibre cone
Mid Range Driver 175mm woven kevlar cone
Treble driver 90x12mm true ribbon
AV shield No
Sensitivity (1W @ 1m) 90db
Recommended amplifier power 60-250w
Peak SPL 115dB
Nominal impedance
Minimum impedance 3.6Ω
Frequency response (+/-3dB) 47Hz - 20kHz
Bass extension (-6dB) 40Hz
Crossover frequency 300Hz & 3.5KHz
Cabinet Volume (in litres) 43L
Dimensions (mm) 1175 x 267 x 340
Weight 23.5kg
Finish Piano Black / Piano White / Piano Rosewood
Accessories user manual, certificate, spike set
RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 10, 20 og 30 måneders rentefri, gebyrfri og oprettelsefri finansiering!

0% oprettelse - 0% gebyr - 0% ÅOP!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!

GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20