ÅBENT I PÅSKEN : Vi har åbent i vores Pickup point mellem: 10:00 og 17:00 påske lørdag, søndag og mandag. Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.


Lagerstatus:   5+ stk på fjernlager. 2-5 dages leveringstid.


Farve:


Antal: stk 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret!
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi gør det bedre end købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!Quad Z-3

 

One of the best speakers Quad has ever made… At the price, an absolute steal… Finally a Quad speaker has stepped out of the shadow of the ESL. It’s called the Z-3” Quad Z-3 – Hi-Fi Choice, November 2016


Download Full Review HereThe outstanding reception of Quad's Z-3 loudspeaker is joined by an equally outstanding review for the flagship model of the series, the Quad Z-4. Quad’s Z-4 floorstanders receive a great review in Hi-Fi News, the highly respected audiophile journal, earning themselves a coveted Hi-Fi News Editor’s Choice Award.


“Sophisticated, soulful yet self-effacing, few rivals at or near its price come anywhere close… highly recommended” Quad Z-4 – Hi-Fi News, November 2016

Download Full Review Here


 

 

QUAD har med Z-serien givet os en serie af højttalere, der muligvis overgår, alt andet på markedet i samme prislag.  Lyden er magtfuld, luftig og neutral. Bassen kraftfuld, dog præcis og nuanceret, og samtidig er den tonale balance enestående.

 

Z-serien benytter Quads nyeste flagskibs bånddiskant, der er udviklet med en ny tilgang til designet. Ved hjælp af en unik sandwich konstruktion, opnås en usædvanligt robust højeffekts diskant, men med den fantastiske fine, luftige og dragende lyd, gode bånddiskanter er kendt for!

 

I Z-serien, er denne avancerede bånddiskant parret med en lige så højydende flettet kevlar mellemtoneenhed med et unikt dobbelt-roll-ophæng specielt designet til at styre kant opbrydning, og give gennemsigtighed og ufarvet lyd.

 

Basenhederne er også kevlar, som er gjort lette og meget stive. Disse to egenskaber er med at til skabe en hurtig membran, som har en høj følsomhed og derfor fungerer, som et perfekt stempel til de dybeste oktaver.

 

Basdelen benytter et akustisk filter basrefleks system. Denne del af kabinettet, anvender et dobbeltkammer filter, der eliminerer, den puffede og upræcise bas, der næsten altid findes i konventionelle basrefleks systemer. Lyden kan bedst beskrives, som kom den fra et lukket kabinet, dog med alt den dybde og tyngde man får, fra en normal basreflekshøjttaler. Lyden står frit i lokalet og er ikke påvirket af selve kabinettet i en negativ retning.

Dette bidrager til en naturlig og utvungen reproduktion, helt ned til de laveste frekvenser af et symfoniorkester.

 

Helt tilbage i monodagene af 1949, lancerede QUAD deres ”Corner Ribbon” som sin første højttaler. Den var et "prestige" produkt, men leverede noget helt særligt! En uset klar og detaljeret øvre mellemtone og diskant.

Quad ”Corner Ribbon” var en højttaler, som var uforlignelig til konkurrenterne på denne tid. Især skyldes dette Quads filosofi, som stadig overholdes i al produktudvikling:

“The Closest Approach To The Original Sound”

Da Corner Ribbon var Quads første kommercielt tilgængelige højttaler, var ikke alt perfekt – den genererede en relativt lav effekt og båndenheden var meget skrøbelig.

Grundlægger Peter Walker fortsatte mod sit mål og udviklede det, der skulle ende op med at, blive en af de mest ikoniske højttalere i historien. En ’full-range’ push-pull elektrostat højttaler.

Den naturlighed og realisme fra den oprindelige ”Corner Ribbon” blev hæderkronet af diverse hi-fi magasiner. Så spørgsmålet er, kan QUAD’s ingeniører toppe denne præstation i dag, eller endda overgå det? svaret er ja!

 

Så det at lave et nyt båndmodul, der skal kunne håndtere nutidens kraftige forstærkere, og gøre den originale Corner Ribbon retfærdighed, er ikke nogen let opgave.

Z-seriens bånddiskant opnår dette, ved at udnytte en sammensat bånd sandwich konstruktion, der er langt mere robust end tidligere designs og giver dette bånd et usædvanligt stærkt magnetfelt og ultra-høj følsomhed.

I modsætning til konventionelle domediskant enheder, hvor svingspolen er drivkraften, som er bundet separat til membranen, er Z Seriens bånd både membran og det motoriske system. Resultatet er en unik kombination af lethed, luft og transparant ”see-through” lyd, der sørger for, at bringe musikken til live

 

Smukke buede kabinetter

Fås i piano lakeret sort, hvid eller rosentræ, de dygtigt finerede, helstykskabinetter kan uden problemer blive omdrejningspunktet for enhver stue.

 

Delefilter, kabling og terminering, er alt udført med tanke for kvalitet og kortest mulig signalvej.

Bi-wire terminalerne er af høj standard, som tillader kabler af kraftig kvalitet.

 Specifikationer

 

General description Floor-standing
Enclosure type bass reflex
Transducer complement 3-way
Bass driver 2 x 175mm woven kevlar cone
Mid Range Driver 150mm woven kevlar cone
Treble driver 90x12mm true ribbon
AV shield No
Sensitivity (1W @ 1m) 89db
Recommended amplifier power 60-250W
Peak SPL 110dB
Nominal impedance
Minimum impedance 3.8Ω
Frequency response (+/-3dB) 50Hz - 20kHz
Bass extension (-6dB) 45Hz
Crossover frequency 450Hz & 3.6KHz
Cabinet Volume (in litres) 34L
Dimensions (mm) 965 x 267 x 340mm
Weight 19 kg
Finish Piano Black / Piano White / Piano Rosewood
Accessories User manual, certificate, spike set
 
 
 
 
 
RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 10, 20 og 30 måneders rentefri, gebyrfri og oprettelsefri finansiering!

0% oprettelse - 0% gebyr - 0% ÅOP!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!

GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20