ÅBENT I PICKUP POINT : Vi har åbent i vores Pickup point i dag mellem: 10:00 og 17:00 - Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.


Lagerstatus:
2 stk. på lager i KastrupAntal: stk 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret!
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi gør det bedre end købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!QUAD ESL-2812

ESL-2912 og ESL-2812 high end elektrostatiske højttalere

Her er de seneste udgaver af QUAD’s berømte elektrostatiske højttalere der bygger på ikonerne ESL-57 og ESL-63. I øvrigt blev ESL-57 for nyligt stemt ind på Stuff Magazine’s liste over ”The Top 100 Best Gadgets Ever. ”  ESL serien var verdens første full-range elektrostat-højttalere med ultralav forvrængning og som satte nye standarder indenfor præcision og troværdighed. De var en ren fryd at udvikle for QUAD’s grundlægger Peter Walker, og de har givet stor glæde for mange audiophile i hele verden.

ESL serien indfrier generelt hele løftet i QUAD’s motto: Tættest muligt på den originale lyd.
ESL højttalerne gengiver virkeligt som om musikerne var i din stue. De to nye modeller ESL-2812 og ESL-2912 bygger på det samme konstruktions-princip som klassikerne, men har en større effektivitet.
Selvom der i dag bliver produceret mange flere enheder, så bliver mange af de kritiske processer stadig udført i hånden. Printkort håndsamles, pianolakken poleres omhyggeligt og kvaliteten kontrolleres løbende undervejs. Matchende træfinér lægges på toppen af højttalerne og på siderne af basen, som er lavet af tæt krydsfiner for at dæmpe resonanser i rammen. Herefter påføres der mange lag pianolak. QUAD-logoet på basen er malet med guldskrift. De guldbelagte terminaler, printkortet og ledninger har fået opgraderet dimensionerne for endnu bedre ydelse.

Hvorfor er QUAD ESL så præcise i lyden ?

Årsagen til at ESL serien er mere præcis i lyden end andre højttalere ligger i membranen. Den tynde og præcist udtrukne Mylar-membran er ti gange tyndere end et menneskehår, og så let at det nærmer sig massefylden for atmosfærisk luft – altså det materiale som membranen spiller lyden ud i. Det betyder at der ikke er nogen indbygget inerti i de bevægelige dele af QUAD’s ESL højttalere. Det gør at membranen kan reagere på alle musikalske detaljer og transienter med en uhørt præcision. QUAD ESL kan som en af de meget få højttalere i verden gengive en 1 kHz firkant tone præcist og rent.
Denne utrolige egenskab opstår ved at stator-pladerne på begge sider af membranen bliver ladet med 5000 Volt fra den indbyggede strømforsyning. Den ekstremt høje spænding holdes meget præcist og det sikrer den meget lave forvrængning.

Omhyggelighed i detaljerne

Der lægges ekstra omhyggelighed i konstruktionen af strømforsyningen og stator-pladerne. Stator-pladerne laves ved at lægge et tyndt lag kobber på et isolerende materiale som er perforeret så det er lydmæssigt gennemsigtigt. Kobberet ætses i et ledende mønster der udgør den punkt-formige opbygning som er helt speciel for QUAD’s ESL. Herefter bliver kobber-laget isoleret med en tredobbelt coating med en speciel sprøjte-teknik der gør at højspændingen holdes selv ved høje lydstyrker, hvor Mylar-membranen kommer meget tæt på stator-pladerne. På grund af denne teknik kan ESL-2812 og ESL-2912 håndtere mere effekt og spille højere end de tidligere ESL modeller.

Præcisions elektronik

QUAD’s ingeniører har også optimeret strømforsyningen til højspændingen. Risikoen for at spændingen kryber hen over printkortet (creeping) er blevet minimeret ved et nyt komponent-layout. Her er der blevet lagt vægt på stor afstand og symmetrisk komponent-placering. Dette nye layout er også mere optimalt for tilslutning af ledningerne, som derfor også minimerer creeping specielt i høj luftfugtighed.
Desuden benyttes der audiophile komponenter såsom Vishay modstande og Murata kondensatorer. Selvom disse komponenter ikke er i signalvejen, så har deres kvalitet indflydelse på stabiliteten af højspændingen, og dermed også indvirkning på den endelige lydkvalitet.

Det sidste touch

For at hjælpe den høje dynamik fra ESL panelerne på vej, så er der valgt et nyt stof-dækken der har en suveræn lydgennemstrømning og som også ser brandgodt ud på højttalerne. Det underliggende ribbe-netværk er blevet forstærket for at mindske risikoen for resonanser, og for at undgå strækmærker i stoffet. Design-detaljer som det nye stof, pianolakerede træpaneler og guld-skrift giver ESL-2812 og ESL-2912 et andet look end deres forgængere, og gør at de ser ekstra elegante ud i dit lytte rum.Specifikationer

Format Floor standing dipole with 3 degree fixed tilt
Type Multiple Electrostatic Drive Membranes
Time Delay Progressive Concentric Rings
Chassis Structure Heavy Duty Composite Aluminium / Steel
Panel Elements 4
Maximum Output 2 N/m² at 2m On Axis
Sensitivity 1.5mbar Per Volt Referred To 1m
(86 dB/2.83 V RMS Equivalent)
Impedance 8 Ohms Nominal
Impedance Variation 4-15 Ohms
Maximum Input Continuous Input Voltage (RMS): 10V
Programme Peak For undistorted Output: 40V
Permitted Peak Input: 55V
Frequency Response 37Hz - 21kHz (-6dB)
33Hz - 23kHz (useable)
Distortion (100dB at 1m) Above 1000Hz 0.15%
Above 100Hz 0.5%
Above 50Hz 1.0%
Power Consumption 6W
Dimensions 1006 x 690 x 380mm
Net Weight 35kg
 
 
RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 10, 20 og 30 måneders rentefri, gebyrfri og oprettelsefri finansiering!

0% oprettelse - 0% gebyr - 0% ÅOP!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!

GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20