ÅBENT I PÅSKEN : Vi har åbent i vores Pickup point mellem: 10:00 og 17:00 påske lørdag, søndag og mandag. Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.

Centerhøjttalere

Et fantastisk lyd univers

Centerhøjttaleren varetager det vigtige stemme- og dialogområde. Center højtaleren er den højtaler, der gengiver størstedelen af lydsporet – faktisk er der tale om op til 60% af lyden (primært dialogen).

Det er vigtigt, at centerhøjttaleren er afstemt med fronthøjttalerens klanglige egenskaber, for at der ikke opstår et ”hul” i lydoplevelsen. Det er derfor mest optimalt, hvis center- og fronthøjtalerne er af samme mærke og serie for at skabe den bedste oplevelse. Derimod kan du sagtens købe baghøjtalere og su .....

Centerhøjttalere

Et fantastisk lyd univers

Centerhøjttaleren varetager det vigtige stemme- og dialogområde. Center højtaleren er den højtaler, der gengiver størstedelen af lydsporet – faktisk er der tale om op til 60% af lyden (primært dialogen).

Det er vigtigt, at centerhøjttaleren er afstemt med fronthøjttalerens klanglige egenskaber, for at der ikke opstår et ”hul” i lydoplevelsen. Det er derfor mest optimalt, hvis center- og fronthøjtalerne er af samme mærke og serie for at skabe den bedste oplevelse. Derimod kan du sagtens købe baghøjtalere og subwoofere i et andet mærke, da de gengiver andre detaljer end front- og centerhøjtalerne. Skal du af økonomiske årsager spare i din setup, så er det ikke din centerhøjtaler, du skal gå på kompromis med.

 

Vi er klar til at hjælpe dig med at finde den oplagte centerhøjtaler, der passer til din hjemmebiograf, så du dermed kan opnå en sammenhængskraft i det samlede lydunivers, der sikrer helheden af oplevelsen.

 

Hos HIFI-freaks finder du kvalitetssikre centerhøjtalere, der sikrer dig en hel og fuldendt lydoplevelse men med det in mente, at du som minimum skal vælge en centerhøjtaler i samme mærke som dine fronthøjtalere. Du skal dermed ikke vælge den bedste og billigste. Vi hjælper og rådgiver dig, så du kan skabe den optimale lyd.

 

I forhold til placeringen af din centerhøjtaler, er det så simpelt som navnet på højtaleren: I midten af det hele – lige midt for skærmen. Skal du opnå den bedste lyd i din hjemmebiograf, skal du placere centerhøjtaleren ovenover skærmen. Dette er rent udseendemæssigt ikke den pæneste løsning, men vil du opnå den bedste lydkvalitet, er det her, den skal placeres. Det skal den, da vi typisk har et eller andet form for møbel placeret under TV-et. Placerer du centerhøjtaleren oven på dette eller indeni, forringer du lyden dramatisk grundet refleksioner fra møblet. Oplever du, at dialogen er lidt mudret, selvom du har investeret i en centerhøjtaler i god kvalitet og i samme mærke som dine fronthøjtalere, er der stor sandsynlighed for, at det er placeringen, der er problemet.

 

Du er velkommen til at spørge vores højtaler-eksperter til råds, hvis du har nogle spørgsmål.

Se udvalget nedenfor

Mission LX Center

Mission LX Center
LX Series speakers are smart, practical and affordable, sporting a sharp, classic but modern look in keeping with Mission’s customary design focus. Above all, they communicate music with engagin ..

Mere information


1499,-/stk

Wharfedale Diamond 11.CS

Wharfedale Diamond 11.CS
“When Wharfedale launched the very first Diamond in 1981, the company defined a new class of speaker that delivered genuine hi-fi accuracy and musical brio at a remarkably affordable price. Sinc ..

Mere information


2699,-/stk

SPAR 1200,-

Triangle Esprit VOCE Ez

Triangle Esprit VOCE Ez
For those seeking a high quality surround sound experience, the VOCE EZ offers the perfect partnership with the Antal and Titus. Voce EZ incorporates, two 5-inch midrange drivers, using the same n ..

Mere information

Før: 3999,-/stk
2799,-/stk

Triangle LN02 Center

Triangle LN02 Center
The LN02 is the perfect addition to your home theatre setup. As it is equipped with drivers that have the same membrane as the rest of the range, the sonic homogeneity is ensured. Its compact size ..

Mere information


2799,-/stk

SPAR 5700,-

Triangle Genese Voce

Triangle Genese Voce
Matchende center til Triangle Quartet.    This centre channel features bass drivers which are very similar to those of the 6,5” TRIO, as well as the semi pod-mounted tweeter. It comp ..

Mere information

Før: 9999,-/stk
4299,-/stk

SPAR 7000,-

QUAD ZC

QUAD ZC
Den nye ZC 2-vejs centerhøjttaler er den sidste tilføjelse i den yderst velanmeldte Z serie! Den bygger på alle kvaliteterne fra de andre højttalere i samme serie. Den beny ..

Mere information

Før: 13999,-/stk
6999,-/stk

Triangle Signature Gamma

Triangle Signature Gamma
GAMMA SPEAKER   Exclusively developed for this range, GAMMA is a center channel loudspeaker for home cinema. It provides a smooth toned balance, perfectly adapted to all types of movies. ..

Mere information


12999,-/stk

Triangle Magellan VOCE

Triangle Magellan VOCE
This center speaker is the complementary element for your Home Theater installation and is required, above all to reproduce dialogue. It is positioned under the screen, placed on the TS300 stand ..

Mere information


20999,-/stk


GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20