Højttalere i høj kvalitet

De fleste højttalere kan i realiteten anvendes til både musik og filmlyd. Men ønsker du at få en god oplevelse, selvom sofaen vandt over biografen, med popcorn, dæmpet lys og en fantastik lyd, så spiller udstyret en væsentlig rolle. Med kvalitetshøjtalere skaber du en unik stemning, når du ser film, og du hører lyden, sådan som den egentlig er beregnet til at skulle høres. Hos HiFi går vi ikke på kompromis med udstyret, og vi ønsker at kunne give vores kunder højtalere, der passer til deres ønsker og behov. Vi ønsker ikke at gå på kompromis med kvaliteten, da lyden spiller en væsentlig rolle for den totale oplevelse, når man ser film.

 

Vi har forskellige former for højtalere, og der findes også specialiserede højttalere, der varetager helt specifikke funktioner. Du skal derfor ikke gå på kompromis med lydoplevelsen, når du handler hos os. Gå på opdagelse i vores store sortiment og vælg netop den eller de højtalere, der passer bedst til dine behov, og som vil give dig glæde og fantastiske oplevelser i sofaen med familie og venner.

 

Hos HiFi står vi inden for de mærker, vi sælger. Vi har et stort udbud af de bedste kvalitets højtalere og har nøje valgt vores udbydere, som er blandt de stærkeste inden for lyd. Selvom vi går op i kvalitet, og at kunden får det bedste produkt, har vi rimelige priser. Du kan også se vores tilbud på højtalere og meget andet under fanen ”Tilbud”.

 

Du får derudover 3 års garanti, når du handler hos os, og derudover har vi fri fragt, når du køber for over 500,- dkk.

HiFi til film og musik

Skal du sikre dig en større biograf følelse, når du lørdag aften sidder klar med slikket? Surround sound giver dig 360 graders lyd, så det næsten føles som om, at du er med i filmen. Særligt inden for surround sound findes der specialiserede højttalere. Der er bl.a. center – og baghøjtalere, der sikrer en totaloplevelse af filmen.

 

Herudover findes der subwoofere til anvendelse inden for både film- og stereolyd-kategorien, der i begge tilfælde fremtoner den dybeste basgengivelse.

 

Ved du, at du går hele vejen og ikke går på kompromis, når det kommer til udstyr, så er vores pakkeløsninger på højtalersystemer måske noget for dig.  Eller måske ønsker du dig en lille højtaler, der ikke fylder meget, men som på trods af dens størrelse giver en fantastisk lyd? Gå på opdagelse i vores sortiment og find det, du har brug for i dit hjem eller på din arbejdsplads. Har du spørgsmål eller har brug for vejledning, så er du altid velkommen til at kontakte os gennem vores Live support eller på telefon eller mail, som du finder under vores kontaktinformation.

Vælg den kategori der passer til dit behov
GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20