ÅBENT I PÅSKEN : Vi har åbent i vores Pickup point mellem: 10:00 og 17:00 påske lørdag, søndag og mandag. Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.


Lagerstatus:
9 sæt. på lager i Kastrup


Farve:


Antal: sæt 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret!
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi gør det bedre end købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!Wharfedale Diamond A1

Wharfedale Diamond A1

Wharfedale Diamond A1 er aktive trådløse højttalere, der bruger en separat kontrolhub til at håndtere strøm og input. Der findes mange trådløse højttalere på markedet, men de fleste andre kræver et kabel til at forbinde den aktive højttaler til passive.

 

Trådløs H1 Hub

Wharfedales Diamond Active-højttalere bruger den trådløse hub H1 til at transmittere venstre og højre kanal til den respektive højttaler. Det betyder, at de ikke er bundet sammen og derfor kan placeres hvor som helst i et rum. Hver højttaler i A1-systemet er drevet af sin egen 50W forstærker, hvilket resulterer i en stabil og fuldt optimeret stereolyd.

H1 Understøtter både 2,4 GHz og 5,8 GHz frekvensbånd, og kan skifte imellem dem, for at opretholde en stabil højttalerforbindelse. Højttalerne skal holdes inden for en 20 m radius af hubben og i nærheden af en stikkontakt.

 

Input

Der er et alsidigt udvalg af indgange at vælge imellem. Der er digital optisk og koaksial og to RCA-phono indgange til analoge kilder. Der også Bluetooth aptX så du let kan spille trådløst til dem. Højttalerne kan prale med intuitive funktioner, herunder basjustering og en monotilstand, som giver højttalerne mulighed for at blive placeret i forskellige rum og fungere som et multirumssystem.

 

Højttalerenheder i højeste kvalitet

Wharfedale A1 bruger bas/mellemtone enhed af vævet Kevlar, kombineret med en 25mm stofdome diskant som teknisk udspringer fra den anmelderroste Diamond 200 serie. Diamond Active-højttaleren har også fået et specifikt optimeret delefiltersystem, der arbejder for at give en fordybende, dynamisk og sammenhængende lyd.

 

Design

Hvis du har set et par højttalere fra Diamond 200-serien, så vil du bemærke designlighederne. F.eks. de sølvfarvede ringe om enhederne. Dog har A1 fået nye afrundede kabinetter. Wharfedale A1 og A2 leveres i sort 'læder' finish, med enten højglans sort eller blankhvide frontbaffler.

 

 Specifikationer

Type Bookshelf
Driver Layout Two-Way
Driver Size 130/25
Ported Passive Radiator
Frequency Response 55Hz-20kHz
Maximum Output 95dB
Power Output (Active Only) 100 watts
Width 220 mm
Depth 186mm
Height 315 mm
Remote Control Yes
Network Connection WiDi
Bluetooth Aptx

Optical input, analouge in, coax in. 

RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 10, 20 og 30 måneders rentefri, gebyrfri og oprettelsefri finansiering!

0% oprettelse - 0% gebyr - 0% ÅOP!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!

GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20