ÅBENT I PICKUP POINT : Vi har åbent i vores Pickup point i dag mellem: 10:00 og 17:00 - Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.


Lagerstatus:
1 stk. på lager i KastrupAntal: stk 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret!
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi gør det bedre end købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!STAX SR-009 (B-stock)

Står i perfekt stand. Med fuld garanti!

 

Stax introducerer nu den ultimative hovedhøjttaler, i form af Stax SR-009. Stax SR-009 er kulminationen af årelang udvikling hos Stax, med det formål at sætte helt nye standarder for hovedtelefoner.

Hvis en teknologi ikke er velegnet til musik, bør den implementeres, end ikke hvis det er high-tech. Enhver teknologisk landvinding skal hjælpe til at give endnu bedre musik gengivelse. Stax SR-009 er resultatet af et kontinuert udviklingsforløb, som altid har haft til formål at sikre endnu bedre musik oplevelser med hovedtelefoner.

Stax SR-009 er på mange måder et teknologisk gennembrud i hovedtelefon produktion. Membranen er blevet endnu tyndere gennem brug af en ny high polymer film der er yderligere forstærket, samtidig med at den er endnu tyndere end nogen membran tidligere brugt af Stax.

Stax har også udviklet nye elektroder, i form af MLER elektronder (Multi Layer ElectRodes). Disse er blevet udviklet for at sikre en plan bevægelse af hele membranen. Målet for en elektrode er jo at sikre uendelig tyndhed og fladhed, samtidig med at de skal have lav resonanse, høj lyd transmission etc. Disse modsatrettede krav, gør udviklingen af elektroderne ekstremt kompleks, men er i Stax SR-009 gennemført ved at opnå en ekstrem ensartethed af elektroderne gennem brug af fotografisk ætsning, gennem en ny process der sikrede optimal køling under forarbejdningen.

”Kabinettet” til hovedhøjttalerne er formet i aluminium for at sikre minimum resonanser og vibrationer, samtidig med at monteringen af hovedhøjttalerne er præcis og fast, og således sikrer detalje gengivelse og dynamik på et uhørt højt niveau.

Selv kablet der bruges på hovedhøjttaleren, er specielt udviklet til Stax SR-009, og er et 6 nines kobber kabel der er sølv coated, og designet specielt til at drive de høje spændinger i en Stax hovedtelefon.

Hovedbåndet på Stax SR-009 er også et nyt design, lavet for at sikre perfekt tilpasning til ethvert hoved. Dette fokus på komfort går igen i selve ørepuderne, hvor der bruges skind i et uhørt høj kvalitet kombineret med en pude i skum i den helt rigtige elasticitet, alt sammen for at sikre komfort udover det sædvanlige.

Stax anbefaler at SR-009 bruges med SRM-007t eller SRM-727, og i kombination sikres en gengivelse som selv efter Stax standarder er uhørt når man bruger SR-009. Det første man bemærker er den uhørt luftige gengivelse, så bemærker man det ekstreme detaljerings niveau, men samtidig den letflydenhed og musikalitet der binder det hele sammen, og gør at man kan høre på SR-009 i timevis, hvilket også har været et mål for Stax gennem udviklingen. Dynamik, tonal balance, stereoperspektiv og 3D gengivelse er også på ultimativ reference niveau, og Stax SR-009 er designet til at være den sidste hovedtelefon man køber !Specifikationer

RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 10, 20 og 30 måneders rentefri, gebyrfri og oprettelsefri finansiering!

0% oprettelse - 0% gebyr - 0% ÅOP!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!

GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20