Sumiko til nedsatte priser!

HiFifreaks har fået agenturet på de verdenskendte og yderst anmelderroste Sumiko pick upper og sælger fremover hele sumiko sortimentet til favorable og yderst konkurrencedygtige priser. Sumiko har i over 30 år produceret yderst værdsatte pick upper, der har fået de mange Sumiko kunder på verdensplan til at genvælge en Sumiko pick up, når tiden kom for en udskiftning. Sumiko har ligeldes igennem de 30 år slået sit navn fast som en seriøs udbyder af kvalitets pick upper og producerer i dag naturligvis både MM og MC pick upper af yderst høj kvalitet og .....

Sumiko til nedsatte priser!

HiFifreaks har fået agenturet på de verdenskendte og yderst anmelderroste Sumiko pick upper og sælger fremover hele sumiko sortimentet til favorable og yderst konkurrencedygtige priser. Sumiko har i over 30 år produceret yderst værdsatte pick upper, der har fået de mange Sumiko kunder på verdensplan til at genvælge en Sumiko pick up, når tiden kom for en udskiftning. Sumiko har ligeldes igennem de 30 år slået sit navn fast som en seriøs udbyder af kvalitets pick upper og producerer i dag naturligvis både MM og MC pick upper af yderst høj kvalitet og med helt unikke lydmæssige kvaliteter, der er højt skattet af alle de, der har været så priviligerede at eje af en Sumiko’s fænomenale pick upper. I dag producerer Sumiko 2 serier af pick upper i form af Oyster og Reference serien, hvor der i førstnævnte er hele 5 pick upper og i sidstnævnte 3 dedikerede reference pick upper. De i alt 8 pick upper er prismæssigt spredt, således at der i sortimentet tilbydes kvalitets pick upper til enhver pengepung og 6 af de 8 kræver tilmed ikke en decideret MC riaa, idet disse er af high-output MC typen, der umiddelbart kan sættes til en almindelig riaa, takket være et tilpas output på 2,5 mV, der fungerer upåklageligt med en almindelig riaa forforstærker indbygget i kvalitetsforstærkere. 

Oyster serien

Oyster serien er Sumiko’s ”billigserie” bedømt på prislabben, og omfatter 5 unikke pick up- per med prisen, men som også besidder absolutte kvaliteter, det er ganske vanskeligt at finde i andre pick upper. Derfor er Oyster serien heller ikke kvalitets- og lydmæssigt nogen billigserie. Pick upperne i serien tilbyder hver for sig inddiskutable dyder, der naturligvis er skabt med baggrund i, at man fra Sumiko’s side har ønsket at tilbyde pick upper i alle prisklasser. Pick upperne i Oyster serien er anmelderroste og tilbyder unikke lydlige dyder, der ellers skal betales væsentligt mere for på markedet. 

Reference serien

Sumiko’s referenceserie er en sand parade af pick upper, der er helt på forkant med det bedste af det bedste, der findes på markedet indenfor pick upper idag. Serien består af 3 pick upper, hvoraf de 2 er af MC typen og dermed kræver en særlig MC riaa i forforstærkeren og den sidste er en high-output MC pick up, der kan tilsluttes en almindelig MM riaa. Referenceserien tilbyder ekstreme dyder og et helt unikt lydpotentiale, der om de parres med et godt værk og en god arm, vil fremmane magi på et absolut højere plan og samtidigt sikre fuldkommen ejerglæde i et sådant system. HiFifreaks er stolte af at kunne tilbyde såvel Oyster seriens pick upper og de dedikerede high-end pick upper i referenceserien, og særligt sidstnævnte serie besidder en lydkvalitet, der er så enestående, at enhver vinylfreak seriøst bør overveje at lytte til en af disse fantastiske 3 pick upper, hvis han fremover ønsker at såvel udsøgt detaljering, finessefyldt lydbillede, dynamisk autoritet og formidling af ægte spilleglæde er dyder, der ikke kan undværes.

Se alle produkterne fra Sumiko nederst på sidenFÅ SENDT DIREKTE TIL DØREN ELLER AFHENT I KASTRUP
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender gratis til din dør · Vi har åbent mandag-fredag i vores Pickup point mellem 10:00 og 18:30.


SPAR 220,-

Sumiko Black Pearl

Sumiko Black Pearl
Black Pearl er en klasse op i forhold til Oyster. Black pearl er konstrueret med udgangspunkt i Oyster pick uppens glimrende dyder, men er forfinet yderligere ved hjælp af en mindre sfæris ..

Mere information

Før: 699,-/stk
479,-/stk

Sumiko Oyster

Sumiko Oyster
Oyster er Sumiko’s entry pick up, der ikke er meget entry over bedømt på selve lydkvaliteten. Her får køber den fordel, at pick uppen er konstrueret ud fra erfaringerne ..

Mere information


499,-/stk

Sumiko Pearl

Sumiko Pearl
Med Sumiko’s Pearl pick up er vi nået op iblandt de allerbedste MM pick upper og pick uppen udmærker sig på stort set alle parametre med de attråværdige dyder, der ..

Mere information


865,-/stk

SPAR 746,-

Sumiko Blue Point no 2

Sumiko Blue Point no 2
Blue point nr. 2 er Sumiko’s billigste MC pick up og er en high output version, der gør det muligt at tilslutte pick uppen til en almindelig RIAA (MM), da Blue Point har et tilstræk ..

Mere information

Før: 2745,-/stk
1999,-/stk

Sumiko Blue Point Special EVO III

Sumiko Blue Point Special EVO III
Blue Point Special EVO III er den nyeste inkarnation af Sumiko’s evige bestræbelser på at skabe pick upper, der ikke blot i absolut forstand yder fremragende, men som også besi ..

Mere information


3699,-/stk

Sumiko Blackbird

Sumiko Blackbird
Blackbird er Sumiko’s inddiskutable bedste high output MC pick up, der forener fordelen ved MC systemet og benyttelse af MM riaa systemet. Vinylelskeren kan således uden at skulle ud og be ..

Mere information


7495,-/stk

Sumiko Peerwood Celebration II

Sumiko Peerwood Celebration II
Pearwood Celebration II Low-output MC pick uppen er et sandt mesterstykke og er en markant forbedring af den oprindelige signature udgave, der ellers igennem over 5 år begejstrede overalt, hvor ..

Mere information


17245,-/stk

Sumiko Palo Santos Presentation

Sumiko Palo Santos Presentation
Palo Santos Presentation er en nyudviklet flagskibs pick up fra Sumiko, hvor alle opsparede teknologiske landvindinger hos Sumiko er indarbejdet i designet, således at de lydlige karakteristika ..

Mere information


27595,-/stkTilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et sæt Triangle Antal Ez

Skynd dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så deltager du i konkurrencen om at vinde et sæt Triangle Australe Ez, til en værdi á 27.998 kr. Tænk, hvis det blev dig!


    Jeg accepterer at tilmelde mig nyhedsbrev
  
  Vinderen bliver trukket 31/10-2017, og får direkte besked
GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20