ÅBENT I PÅSKEN : Vi har åbent i vores Pickup point mellem: 10:00 og 17:00 påske lørdag, søndag og mandag. Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.

Kabler

Kabler er ofte en overset kilde til forbedring af dit billed – og lydunivers. Ved at ofre ganske få kroner kan du markant forbedre dit dyrt indkøbte grejs formående. De medleverede kabler bedsidder ingen kvalitet, og bør ikke anvendes overhovedet, da de ikke yder kvalitetsprodukter retfærdighed.

HiFifreaks kan tilbyde et bredt udvalg indenfor kabling, der kan forbedre ethvert systems formående uanset om vi taler lyd – eller billedsiden. Gør dig selv en tjenste, du aldrig fortryder: investér i et godt kabel, når du har investeret i godt grej og oplev dit grej fra dets bedste .....

Kabler

Kabler er ofte en overset kilde til forbedring af dit billed – og lydunivers. Ved at ofre ganske få kroner kan du markant forbedre dit dyrt indkøbte grejs formående. De medleverede kabler bedsidder ingen kvalitet, og bør ikke anvendes overhovedet, da de ikke yder kvalitetsprodukter retfærdighed.

HiFifreaks kan tilbyde et bredt udvalg indenfor kabling, der kan forbedre ethvert systems formående uanset om vi taler lyd – eller billedsiden. Gør dig selv en tjenste, du aldrig fortryder: investér i et godt kabel, når du har investeret i godt grej og oplev dit grej fra dets bedste side.

Kimber Kable - No bullshit!

Vi er stolte af at have fået muligheden for at introduceret Kimber i Danmark. Hvor mange kabler nok mest er voodoo, er Kimber kendt for en helt grundlæggende forskning i kabelegenskaber, der har betydet en næsten legendarisk række af reference kabler. Kimber Kable blev startet i 1979 af Ray Kimber og fra første færd har Kimber Kable været en aktør, man kunne regne med.

Kimber Kable udvikler sine kabler ved benyttelse af OSCaRTM princippet. OSCaRTM står for Objective Subjective Correlations and Results og dette repræsenterer et princip, hvor subjektive lyttetest møder objektive målbar forhold og derved evalueres professionelt og målrettet, således at der skabes de allerbedste betingelser for de enkelte kablers endelige lyd til gavn for køberen. Kimber Kable har en klar målsætning om at skabe et godt forhold mellem pris og kvalitet, således at købere i alle prisklasser kan tilbydes kabler, der kan bringe deres systemer til at yde optimalt.

Kimber Kable har i dag opbygget en imponerende serie af kabler i alle prisklasser indenfor såvel analog – som digitalkabler, hvortil også skal adderes Kimber Kables fremragende netkabler. Kimber Kable tilbyder i dag således en velvoksen palet af signal-, højttaler-, digital-, og netkabler. Derudover produceres tillige en række specialprodukter. Ethvert kabel, der sendes på markedet, har været igennem utallige interne tests og evalueringer (OSCaRTM).

HiFifreaks er stolte af at kunne tilbyde disse fremragende kabler til reducerede priser. Prisnedsættelsen sender vi direkte videre til alle fremtidige købere af disse suverænt ydende kabler. Vi kan levere alle Kimber kabler efter dit ønske. Vi har opgivet prisen på standardlængder med standard termineringer. Har du en forespørgsel er du velkommen til at kontakte os, via vores hjemmeside eller pr. telefon.

Se alle kablerne fra Kimber Kable herunder

SPAR 120,-

Kimber USB Cu

Kimber USB Cu
Effekten af kabler har altid delt meningerne, men Kimber har gennem årene opnået et ry for at udvikle kabler baseret på et stærkt videnskabeligt fundament. Kimbers specielle te ..

Mere information

Før: 399,-/stk
279,-/stk

SPAR 170,-

Kimber Tonik

Kimber Tonik
Kimber Kables billigste signalkabel tilbyder et fremragende pris/kvalitetsforhold takket være den overraskende høje ydelse, kablet tilbyder. Selv om det er Kimber Kables billigste signal ..

Mere information

Før: 599,-/sæt
429,-/sæt

SPAR 400,-

Kimber Timbre

Kimber Timbre
Timbre fås både med RCA og XLR.  Timbre tilbyder til en meget lav pris ægte og yderst solide hi-fi dyder, der tilmed formidles med en usvigelig selvfølgelighed. Kablet ..

Mere information

Før: 1199,-/sæt
799,-/sæt

Kimber 4PR

Kimber 4PR
  Kimber Kable’s legendariske 4 PR kabel blev skabt i 1979 og er under løbende forbedringer den dag i dag regnet som et af de mest vellydende kabler i entry-segmentet. 4 PR er opb ..

Mere information


895,-/stk

Kimber 4VS

Kimber 4VS
Kimber Kable’s VS kabler er tilvirket med VaristrandTM , Ultra-pure kobber og Kimber Kable´s unikke ´proven braiding´ og består af 4 grå og 4 sorte ledere. Kablet ..

Mere information


1149,-/sæt

Kimber 8PR

Kimber 8PR
Kimber Kable’s 8PR kabel er konstrueret med 8 brune og 8 sorte high-purity kobber i en 8 + 8 snoning. Denne teknik sikrer yderst solide egenskaber, der afviser udefrakommende støj takket ..

Mere information


1495,-/sæt

Kimber Hero

Kimber Hero
Kimber Kabels Hero kabel er baseret på velanskrevne kimber-dyder og teknologier, og kablet er en opvisning i fremragende præstationer fra ende til anden. Hero er således et sj&aeli ..

Mere information


1995,-/sæt

Kimber 8VS

Kimber 8VS
8VS er et suverænt ydende kabel til prisen. Kablet kan med fordel anvendes i ´full-range´systemer, hvor der kræves meget i hele frekvensspektret. 8VS er konstrueret med Varist ..

Mere information


2049,-/sæt

Kimber 4TC

Kimber 4TC
Kimber Kable’s 4TC er sammen med 8TC kablet legendariske kabler, der fortsætter med at modtage anerkendende anmeldelser. 4TC er opbygget med 8 individuelle ledere i en ´braiding&acu ..

Mere information


2195,-/sæt

Kimber 8TC

Kimber 8TC
8TC er i sandhed et legendarisk kabel, der fortsat producerer begejstring iblandt anmeldere rundt omkring på kloden. Kablet er opbygget af 16 hyper-pure ledere, 8 hvide og 8 klare, arrangeret i ..

Mere information


3695,-/sæt

SPAR 2500,-

Kimber Select KS1111

Kimber Select KS1111
The design concepts behind this advanced balanced cable began with discoveries regarding earth grounding and its relationship to the signal pair in a differential audio interconnect. This cable employ ..

Mere information

Før: 6495,-/stk
3995,-/stk

Kimber 12TC

Kimber 12TC
12TC er et nyt kabel hos Kimber Kable, der forener 4TC og 8TC’s styrker i ét kabel. 12TC er konstrueret med imponerende 24 hyper-pure ledere i Kimber Kable’s vellydende ´larg ..

Mere information


4495,-/sæt

Kimber Monocle X

Kimber Monocle X
Kimber Kable’s monocle/bifocal/trifocal serie, der tilbyder 6 kabler, der er opdelt i single-, bi-, og triwiringskabler, tilbyder en enorm og epokegørende lydkvalitet, og derved fremst&ar ..

Mere information


10495,-/sæt

SPAR 5996,-

Kimber Monocle XL

Kimber Monocle XL
2x3 meter termineret med WBT bananer.    Monocle XL er Kimber Kable’s bud på det ultimative singleewiringskabel og kablet går endnu videre end det lydmæssigt epokeg ..

Mere information

Før: 16995,-/sæt
10999,-/sæt

Kimber BiFocal XL

Kimber BiFocal XL
2x3m   BiFocal-XL has impressed consumers and reviewers around the globe. Similar in construction and technology to BiFocal-X, the BiFocal-XL is designed for increased speed, articulation and ..

Mere information


29995,-/sæt

Kimber Select  KS3033

Kimber Select KS3033
Kimber Kables er utvivlsomt en af de store spillere på kabelmarkedet, og nu lancerer de det mindste kabel i deres store 3xxx-serie. "Mindste" skal dog tages med et gran salt, da Kimber har taget ..

Mere information


29995,-/stk

Kimber Select KS3035

Kimber Select KS3035
This model features both Hyper-pure copper and silver conductors used in a 2:1 symmetric relationship. The KS 3035 possesses an incredibly refined sense of tonality. Instruments and voices are present ..

Mere information


69995,-/sæt


GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20