ÅBENT I PICKUP POINT : Vi har åbent i vores Pickup point i dag mellem: 10:00 og 17:00 - Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.

HiFifreaks introducerer Densen

Se Densen produkter  nederst på denne side.

 

Densen er er baseret på en livslang passion for hifi og musik. Siden Thomas Sillesen som 13 årig byggede sin første forstærker har det lagt i kortene, at det var vejen han ville gå. Som 18 årig startede Thomas i direkte til dig butikken Audioscan, mens han stadig gik på gymnasiet. Senere i sine studier, startede han import af hifi. I løbet af få år indså han imidlertid, at hvis han vil .....

HiFifreaks introducerer Densen

Se Densen produkter  nederst på denne side.

 

Densen er er baseret på en livslang passion for hifi og musik. Siden Thomas Sillesen som 13 årig byggede sin første forstærker har det lagt i kortene, at det var vejen han ville gå. Som 18 årig startede Thomas i direkte til dig butikken Audioscan, mens han stadig gik på gymnasiet. Senere i sine studier, startede han import af hifi. I løbet af få år indså han imidlertid, at hvis han ville have perfekte produkter, måtte han selv producere dem. Det var starten på Densen, og Thomas startede et udviklingsforløb, der i 1988 betød introduktionen af en pladespiller hylde, som blev kaldt Rolls Royce af det daværende magasin HiFi & Elektronik. I 1992 fulgte så DM-10 forstærkeren, der tog audioverdenen med storm. Alene på udstillingen, hvor DM-10 forstærkeren blev introduceret, fik Densen 14 distributører, og da B-100 forstærken blev introduceret i januar 1994 på CES udstillingen, udnævnte Stereophile samtidig Densens DM-20/30 forstærkersæt til “Highest airguitarfactor and best affordable sound” på udstillingen. Over årene er Densen på alle måder vokset, og idag har Densen eksport til 37 lande på verdensplan, samtidig med at produkterne over årene bare er blevet bedre og bedre. Antallet af udenlandske udmærkelser til Densen er ihvertfald bemærkelsesværdigt. Idag har næsten alle Densen produkter vundet 1 eller flere priser internationalt, senest har B-110 forstærkeren, B-410 CD Afspilleren og DP-Drive/DP-04 MC delen vundet “Best Buy of the year” i Hong Kong og Kina. Det er udmærkelser som Densens “Head Honcho” Thomas Sillesen er specielt glade for, da de viser at Densen sagtens kan klare sig i konkurrencen, med de fjernøstlige producenter.

Densens styrke har altid været en ekstrem perfektionistisk tilgang til tingene. Det har betydet at selv den mindste detalje er baseret på lyttetest. Oftest er disse lyttestests blindtest, så man er helt sikker på, at det man tror er bedre, også er det. Selv de diminutive fødder, og netkablet er valgt efter utallige lyttetests, kabinetternes design sikrer at de følsomme elektronikkredsløb ikke bliver påvirket af luftbårne vibrationer, og er selvfølgeligt umagnetisk. Men indvendigt er perfektionismen endnu mere udtalt. Denne ekstreme fokus på selv de mindste detaljer, baserer sig på en grundlæggende forståelse af, at kun ved at have en kompromisløs tilgang til selv den mindste detalje, kan man lave en kompromisløs highend lydgengivelse. “Musikalitet”

Thomas stillede allerede for 20 år siden spørgsmålstegn ved den traditionelle opfattelse af hvad musikalitet er. Traditionelt har man i hifi kredse kaldt et produkt for musikalsk, når lydgengivelsen var blød rund og behagelig. Dette gjorde, at op gennem firserne blev dette prædikat hængt på utallige rørforstærker. Disse kunne gengive en akustisk guitar med en varm glød, men absolut ikke med det attack, som en guitar også besidder.

Gennem årene har Thomas været til små 500 livekoncerter, og det slog ham tidligt, at musik jo ikke kendetegnes ved at være blødt, men ved at have nerve, engagement, dynamik og rytmik. Det betød også, at en guitar skulle have den attack som den har i virkeligheden, at en elektrisk guitar skulle have det bid den har i virkeligheden, og at en sangstemme skulle kunne gengives med de dynamiske kontraster, der opstår når en sanger synger igennem, og når sangeren kæler for ordene med lav stemme. Af den grund opstod begrebet “luftguitarfaktor”, nemlig evnen til at spille musik så engagerende, at man har lyst til at stille sig op og spille luftguitar, eller lyst til at svinge taktstokken over et usynligt orkester.

Håndbygget og robotmonteret!

Allerede i 1997 havde Densen 2 Siemens robotter (der hver vejede halvanden tons!) til at montere printplader med. Disse gjorde det muligt at montere komponenterne stressfrit på printet, med en præcision af 0,02 mm! Men Densens krav til kvalitet stoppede ikke her. Man var klar over, at for endnu højere kvalitet, måtte loddeprocessen forbedres, så man undgik at lodde i atmosfærisk luft, da dette medfører oxidering af lodningerne, og dermed kolde lodninger over tid, idet lodningerne bliver dårligere og dårligere efterhånden, som oxideringen sætter ind. Idag loddes alle Densens print derfor på loddemaskiner, der lodder i en kunstig atmosfære af nitrogen. Dette betyder at lodningerne ikke bliver dårligere over tid, og det betyder at lydkvaliteten ikke svækkes over tid, men holder det høje niveau, som kendetegner produkterne når de er nye. Samtidig bliver alle lodninger tjekket med røntgen, så man kan se om der er fejl indeni selve lodningerne. Når printene når frem til Densens produktion, bliver selve apparaterne håndbyggede. Dette sker iht. meget strikte standarder. Således har Densen, på trods af virksomhedens forholdsvis lille størrelse, et komplet kvalitetsstyringssystem efter hvilket man producerer. Dette indførte Densen allerede i 1994 da Thomas Sillesen, fik en kandidatgrad i kvalitetsstyring og kvalitetsledelse. Målet har været at lave helt perfekte og fejlfri produkter, som altid yder deres bedste.

Lean produktion

Lean kendes fra Toyotas produktion, og de fleste ved at Toyota laver nogle af de biler i verden, der har færrest fejl. Densen producerer også i henhold til Lean. Det betyder, at det traditionelle samlebånd er afløst af “stationer”, hvor en enkelt, højtuddannet medarbejder, bygger produkterne fra bunden og hele vejen op til de er helt færdige, har fået ilagt software, og er blevet slutjusterede og sluttestede. Det betyder, at den enkelte medarbejder har det fulde ansvar for hvert enkelt produkt. Det betyder også, at hvert enkelt produkt bygges specifikt til den enkelte kunde. Densen har således intet færdigvarelager. Men vigtigst er det, at hver enkelt medarbejder selv tager ansvaret for “sine” produkter, og sætter en stor ære i at lave dem helt perfekt. Samtidig giver det medarbejderne mere arbejdsglæde, idet jobbet er mere varieret og indebærer meget mere ansvar, end f.eks bare at skulle montere højttalerbøsninger på en forstærkers bagplade.

Livsvarig garanti!

Denne ekstreme fokus på kvaliteten, har været et Densen kendetegn, helt tilbage fra starten. Densen har altid repareret de produkter der måtte få en fejl gratis. Det gjorde man simpelthen fordi man følte, at det var det eneste rigtige. Når man har lavet et produkt, må man også stå ved det, og sørge for at det altid virker perfekt. På et tidspunkt for nogle få år siden ansatte man en ung markedsføringsøkonom. Hans første tanke var at man skulle gøre opmærksom på den livsvarige garanti. Men Thomas modsatte sig det, da han ikke mente at der var nogen grund til at reklamere for noget, han anså som helt naturligt. Faktisk var det største problem for Thomas, at han ikke forstod hvorfor kollegaerne i branchen ikke også havde livsvarig garanti. Efter 2 års pres, lykkedes det dog for markedsføringsøkonomen at få overtalt Thomas til at gøre opmærksom på den livsvarige garanti. Idag kender de fleste vel til Densens unikke livsvarige garanti, som ifølge Thomas, kun er et udtryk for en vestjysk stædighed og stolthed. For vil man lave det bedste skal man kunne stå ved det!

Stort udvalg af Densen nederst på siden

Densen DeMagic

Densen DeMagic
Some years ago we discovered that a strong signal from a signal generator sent through the signal path of an amplifier had a positive effect on the sound. A year later, having experimented w ..

Mere information


99,-/stk

SPAR 200,-

Densen Gizmo

Densen Gizmo
I overensstemmelse med Densens no-nonsense tradition, anses en fjernbetjening for at være en overflødig gadget, deraf navnet Gizmo, der på engelsk er udtryk for netop en overfl&osla ..

Mere information

Før: 1600,-/stk
1400,-/stk

Densen DNRG

Densen DNRG
Densen DNRG er en avanceret ekstern strømforsyning der passer til de fleste af Densens produkter. Den kan tilsluttes til alle Densens nuværende integrerede forstærkere, alle Densen ..

Mere information


5995,-/stk

SPAR 3501,-

Densen B-800MK3 - Tuner

Densen B-800MK3 - Tuner
Radiobølger med ægte luftguitar Med erfaringerne fra Densens indsigtsfulde teknologiske univers har Densen’s dygtige udviklere begået endnu en genistreg, da Densen udviklede ..

Mere information

Før: 9500,-/stk
5999,-/stk

SPAR 10000,-

Densen B-310 Limited Edition

Densen B-310 Limited Edition
Råstyrke og musikalsk raffinement i skøn synergi B-310LE er indbegrebet af udsøgte kvaliteter, der aldrig bliver umoderne. Kunststykket at skabe et effekttrin, hvis dyder driver ..

Mere information

Før: 17999,-/stk
7999,-/stk

SPAR 9501,-

Densen CASTAMP

Densen CASTAMP
      Densen Cast Amp Technical features –Output power: 2 x 60 W 8 ohm - 2 x 120 W 4ohm – Power supply: 400 VA and 20.000 uF – 9 individual powersupplies. &n ..

Mere information

Før: 22500,-/stk
12999,-/stk

Densen B-420XS

Densen B-420XS
Musikalsk perfektion B-420 er udstyret med en større strømforsyning end og dette giver sig lydmæssigt udtryk i en endnu større autoritet og musikalsk indsigt. Detaljerne o ..

Mere information


14800,-/stk

SPAR 14501,-

Densen B-150XS

Densen B-150XS
  Musikalsk flagskib B-150 er indbegrebet af ægte high-end overalt i såvel konstruktionen som i den leverede lyd. Der er ikke gået med kompromis med noget som helst og B-150 f ..

Mere information

Før: 29500,-/stk
14999,-/stk

Densen B-320+

Densen B-320+
  Ekstrem dynamik B-320 er en markant forbedret version af den legendariske B-300 XS. Lydkarakteristikaene er indbegrebet af blitzschshnell hurtighed, gennengående autoritet og en yderst ..

Mere information


20995,-/stk

Densen B-130XS

Densen B-130XS
  Fantastisk vellyd B-130XS er en lettere nedskaleret B-150 og byder foruden mere råstyrke og endnu finere opløsning end B-110 på mange tilslutningsmuligheder. B-130 har s& ..

Mere information


22999,-/stk

Densen B-440XS

Densen B-440XS
Musikalsk ‘nirvana’ B-440 er Densen’s nye referenceklasse CD-maskine., hvor alle sejl er sat for en formidling i den absolutte luksusklasse, hvor den indlejrede musikalske integrite ..

Mere information


29500,-/stk

Densen B-330+

Densen B-330+
  Reference til ægte lavpris Med B-330 bevæger vi os ind i den deciderede referenceklasse. B-330 leverer musikken yderst intenst, dramatisk involverende og med en finesse, der alene ..

Mere information


30000,-/stk

Densen B-250CAST

Densen B-250CAST
The Densen B-250 has established itself as a reference preamplifier on the high end market over the years. Now Densen introduces the B-250CAST. Taking many of the innovations from the B-275 Super Legg ..

Mere information


34999,-/stk

Densen B-175

Densen B-175
Densen B-175 - Reference integreret forstærker!Fra det sekund man ser B-175, er det tydeligt at B-175 er noget specielt i Densen familien. Den har B-250 forforstærkerens forplade layout, o ..

Mere information


62000,-/stk


GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20