ÅBENT I PICKUP POINT : Vi har åbent i vores Pickup point alle dage frem til nytår for afhentning mellem: 10:00 og 20:00 - Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.


Lagerstatus: Produktet er udgået, kan desværre ikke bestilles.


Udgået af sortiment.
Kan ikke bestilles. 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret!
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi gør det bedre end købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!Boston Acoustics A360 (Sort)

 

Udgået model. Se evt. på Bostons (Som er blevet opkøbt af Polk Audio) nye model: Polk Audio S55.

 

 

Boston Acoustics A360 - En seriøs vinder!

Denne imponerende musik- og film-formidler er topmodellen i Bostons lækre A-serie, og kan reproducere musik og film i deres naturlige størrelse, samtidig med at den gengiver selv de sarteste detaljer med stor præcision og autoritet. Disse højttalere excellerer med andre ord både når det kommer til musik og film.

 

I modsætning til A 250's dobbelte 5.25 tommer bas/mellemtoner, har A 360 to 6.5 tommer store dedikerede basenheder og en enkelt 3.5-tommer enhed, som kun tager sig af mellemtonen. Dette giver store fordele i forhold til opløsning og luft i mellemtonen. Begge enheder er DSD-enheder, Deep Channel Design, som gør dem i stand til at flytte mere luft med samme tilførte effekt.

 

Diskanten er den velkendte 1-tommer Kortec-enhed, der leverer en præcis, luftig og glat gengivelse, som formår at få alle toner op til 25 kHz med. Samtidig er der rigelig med dybde i bunden, hvor basser først ruller af ved 38 Hz. Ligesom den mindre bror er det en let højttaler at drive med 90 dB følsomhed og 8 ohm nominel impedans. 

 

 

Hvem er Boston Acoustics? 

Boston Acoustics startede i sin tid i Boston, USA, deraf navnet. Produktionen af deres egne enheder foregår stadig hovedsageligt i Boston forstaden Peabody.

Boston Acoustics er dog i dag ejet af Denon og Marantz, hvilket har betydet er de er stormet frem de seneste par år internationalt og har høstet et hav af gode anmeldelser alle vejne, da de har fået en del af udviklingen rykket i deres hænder.

 

Anmeldelser:

Secrets of Home Theater

"In music listening sessions one thing stood out. The A 360 towers are truly special and not just for the price. They deliver a musical performance (again, especially when partnered with Marantz electronics) that is emotionally engaging and rare regardless of price. If you value that je ne sais quoi of "musical" systems, this is one." 

Læs hele anmeldelsen her

  The Boston A360 loudspeakers have received a spectacular review in Hi-Fi Choice Magazine (September 2011). The article describes the speakers as "one of the most cohesive and lifelike speakers you can buy" providing "tonality that is rich, full and utterly believable." - HiFi Choice - 5 ud af 5 stjerner!
 

"Dem, som har plads til A360 i stuen, kan imidlertid glæde sig over meget underholdende og ikke mindst raffineret lyd. Boston-højttalerne har den overlegent bedste basgengivelse i testen! Her får trommerne god vægt og punch, uden efterslæb eller ujævn “pukkel” i frekvensgangen.

 

Man kan også høre, hvordan lydbilledet har et helt andet fokus sammenlignet med bl.a. Yamaha, Pioneer og Scansonic, og uanset musiksmag finder vi, at Boston-højttalerne gør et rigtig godt job.

 

Ingen af dem kan imidlertid spille lige så højt og rent som Boston-højttalerne, der er det soleklare valg blandt testdeltagerne, hvis rock, hiphop eller actionfyldt hjemmebiograf er det, der står på favoritmenuen.

 

Boston Acoustics A360 leverer som den største højttaler i testen meget fyldig og nuanceret lyd, men forskellen er ikke så stor, som man skulle forvente."

Testet imod Dali Zensor 7, Yama NS-F150, m.fl.

 

 

 Specifikationer

 

  • Frequency Response: 38Hz - 25kHz 
  • Recommended Amplifier: 10 - 200W 
  • Impedance: 8 ohms 
  • Sensitivity: 90 dB (SPL/2.8V/m) 
  • Woofer: Dual 6.5'' 
  • Midrange: 3.5'' 
  • Tweeter: 1'' Kortec softdome 
  • Dimensions (HxWxD mm): 1060 x 345 x 274 
  • Vægt (kg): 20,0 
RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 10, 20 og 30 måneders rentefri, gebyrfri og oprettelsefri finansiering!

0% oprettelse - 0% gebyr - 0% ÅOP!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!

GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20