ÅBENT I PICKUP POINT : Vi har åbent i vores Pickup point alle dage frem til nytår for afhentning mellem: 10:00 og 20:00 - Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.


Lagerstatus:   5+ stk på fjernlager. 2-5 dages leveringstid.Antal: stk 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret!
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi gør det bedre end købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!Triangle Esprit Comete Ez Valnød

Triangle Comete EZ

Comete Ez er den igennem tiden mest kendte Triangle model-størrelse, og det er en klassisk stander højttaler der lyder lige så stort som en gulvhøjttaler, men fylder mindre.

At den fylder mindre giver en helt speciel magi – overraskelsen over at en lille højttaler har et ’stort’ lydbillede, og i Comete Ez’s tilfælde en luftig, detaljeret og let gengivelse, gør det endnu mere spændende at grave al ens musik frem og genopdage den på ny.

Konstruktionen er 2-vejs som er det der giver den mest homogene klang i mellemstore rum, og så er det basreflex som udover at få et ekstra løft i den dybeste bas også sikrer basmembranen den mest frie bevægelighed og dermed høje dynamik.
Højttalere med høj følsomhed har ofte en meget mere åben og luftig gengivelse, fordi at der simpelthen er mere af forstærkerens effekt der bliver til lyd, i stedet for at blive tabt i form af varme i svingspolen, delefilter og højttalerkabler. Og med en meget høj følsomhed på 90dB og en effekt-tålelighed på 80Watt, så kan Triangle Comete Ez både spille højt og rent, og selv ved lav volumen har musikken liv og nerve.

 


TRIANGLE serie EZ - Resultatet af 20 års research
De nye EZ modeller markerer et 20 års jubilæum for ESPRIT serien, som er blevet et symbol på firmaets know-how. Serien inbefatter 20 års udvikling og de smukke højttalere repræsenterer TRIANGLE’s evne til at udvikle og bygge højttalere i høj lydkvalitet til en overkommelig pris.
EZ serien har en levende og dynamisk lyd der trækker lytteren ind helt i musikken og oplevelsen. Genopdag glæden ved musik-oplevelser og lad dine følelser give frit løb med EZ serien


Features

  • TZ2500B titanium dometweeter
  • Bas-mellemtone af naturlig cellulose-masse
  • Gummifødder for at forhindre vibrationer
  • Ny udviklede tilslutnings-terminaler

 

Musikken – “au naturel”
De nye ESPRIT modeller bygger på et stort teknologisk gennembrud i mellemtone-enheden, hvilket giver en virkelig realistisk lydgengivelse.
Mellemtonen er det vigtigste område da der her gengives de frekvenser som menneskets øre hører bedst - nemlig menneskets egne stemmer. Så for at sikre at både din yndlingsbands lead-vokal eller din favorit tenor og et et kor gengives naturligt, er enheden til mellemtone af afgørende betydning.
Derfor er den nye membran konstrueret af naturlig cellulose, udviklet udelukkende for at reducere vægt og øge stivheden. Det giver mindre forvrængning og færre resonanser der forstyrrer de sarte toner. Lyden bliver simpelthen renere og med ekstra liv og dynamik, hvilket netop er ESPRIT seriens lydkarakter. Størrelsen på mellemtone-enheden er gjort større end normalt for at dække et større toneområde, og for at muliggøre en blødere overgang til både diskanten og bas-enheden. Mellemtone-enheden kan således gengive både dybden fra barytonen samt højden af den lyriske sopran.


Horn diskant, en unik enhed
Med det støbte horn og dens phaseplug skiller ESPRIT’s diskant sig ud fra flokken. Den passer perfekt til TRIANGLEs’ mål : Præcis lydgengivelse uden kompromisser. Diskanten kombinerer en titanium dome med et kompressionskammer, og resultatet er en høj følsomhed med minimal forvrængning og fremragende fokusering. Høje frekvenser er både detaljerede og rolige så man får følelsen af hele musikkens kompleksitet, fra f.eks. trommesættets bækkener og pianoets højeste toner.

Basmembraner i glasfiber

Den grundige research til prestigeprojektet Magellan viste at glasfiber mebraner giver fremragende resultater i de nedre mellemtone-frekvenser. Derfor får Esprit Titus gulvhøjttaler nu glæde af denne research og er forsynet med  basmembraner i glasfiber. Bas gengivelsen er ren og glat og det understreger transparansen og detaljerne i mellemtonen.

 

High End tilslutningsterminaler
En ny generation af  forbindelses-terminaler med en højkvalitets kobberlegering  giver fremragende elektriske leder-egenskaber. De kan tage kabler i op til 5 mm diameter og man kan tilslutte banan-stik med et låsesystem for sikker forbindelse.

 

 

Design, musikalitet og nydelse
Esprit serie har et forfinet og enkelt design der understreger lydens karakter. Højttaler-enhederne er forsynet med almuinium-ringe og har ingen synlige skruer. Højttaleren står på en glasfod med justerbare spikes der eliminerer uønskede vibrationer og derfor forbedrer lytteoplevelsen. Højttalernes elegance gør dem nemme at integrere i indretningen, og til gengæld returnerer de intensiteten og lytteglæden i din musik.

 

Sort, Hvid, Valnød, som du ønsker det
Vælg mellem sort piano lak, hvid piano lak eller giv dit hjem et moderne touch og forfriskning med en naturlig og strålende valnød finish.

 Specifikationer

Følsomhed:

90 dB/1 watt

Impedans:

4.2-8 ohm


Frekvensområde:
49 - 22.000 Hz

 

Mål:
200 x 324 x 400

 

Vægt:
9.3 Kg

RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 10, 20 og 30 måneders rentefri, gebyrfri og oprettelsefri finansiering!

0% oprettelse - 0% gebyr - 0% ÅOP!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!

GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20